Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)
Raspunsuri - Pagina 10
Kytana spune:
Buna dimineata burticute si mamicute!
Paula, multu' de smoothie
Ce mai fac fetili? Cum dormirati? Eu recunosc ca m-am trezit doar la 01.30 in rest am dormit ca porculetele. oinc oinc
Am visat urat tare... nu va spun, sa nu va indispun Astazi trebuie sa ajung sa imi ridic pasaportul si sa imi depun actele pt reinnoirea permisului. Desi nu cred ca am condus de 10 din 2003 pan' acus' Dar cum nu se stie niciodata...
mami.ilinca, trebuia sa le pregatesc asa usor-usor pe fete Eu am mari mari emotii, ma gandesc cum va arata, daca il voi iubi din prima, daca,daca,daca
As nominaliza mai mult dar trebuie sa ajung tocmai in Pipera Metroi scrie pe mine. Va tzuc si hei nu profitati ca sunt la plimbare sa ne mai faceti vreo surpriza, biiiineeee?
35+ cu
-= Love life, live love =-
didi-anda spune:
Fetelor, din cauza memoriei slabe o sa va raspund in mare, nu la fiecare in parte .
Am fost ieri la dr, bebelina are 2745,5 gr,ii intoarsa,dr a zis ca-i destul de jos caputul si sa am grija la orice efort,sa mai stea macar 2 saptamani in burta. mi-a facut lama si mi-a gasit ceva ciuperca.mi-a dat tratament si mie si sotului.i-am pus o gramada de intrebari,pt ca deja intru in panica. mi-a spus sa ma hotarasc cum vreau sa nasc.m-a speriat putin, pt ca mi-a zis ca nu are sa-mi dea calmante,nu-mi face nimic sa ma dilat mai repede,decat daca is ceva probleme si la fel si cu cezariana...daca plecam la drum ca nasc natural,asa o sa fie,doar daca hotaraste el ca nu pot,ma opereaza. mi-a mai spus ca travaliu dureaza intre 12-14 ore.eu as vrea sa nasc normal,dar imi este foarte frica,pt ca sunt rea de dureri.
fetele,ies cam repede,ca mi-or venit musafiri . mai intru eu si va mai scriu.
va pe toate!
stella87 spune:
Neata, burtici, mamici si bobocei pufosi!
Noi azi dam de baut laptic cu un strop de cafea pt ca am implinit 38 de saptamani. Bobocelul meu a fost ascultator cand i-a zis mami sa stea in burtica pana la termen, iar de azi incepand poate sa vina odorul de el oricand Maine facem vizita la medic sa vedem cum stam cu colul, daca mai avem putintel si nastem sau mai avem de asteptat.
Kytanutz, spor sa ai azi la toate trebsoarele ce trebuie rezolvate. Nu uita sa-ti iei la tine apa si ceva dulce. Sper sa n-ai de stat la cozi Si vezi sa te intorci repede, ca stii ce se intampla cand pleci
Simonix, am recitit ieri povestea nasterii tale... asa tare ma ajuta pe psihic
Carmen, am gatit si eu ieri mamaliguta, dar cu un fel de tochitura pe baza de ciuperci, fasole verde si carnaciori. Eu fac tot felul de combinatii, nu respect o reteta anume, pt ca n-am experienta la gatit , dar am noroc ca sotul e deschis la experimente Mie oricum imi place orice gatesc, ca doar, e facut de mine
Multumim de link, pare asa interesant evenimentul, pacat ca eu fix atunci voi fi la medic
Sandy, o sa vezi ca te va asculta si va sta la caldurica pana la 37+ Cat despre concediu, nici nu stiu ce sa-ti zic, ca si eu am intampinat tot felul de probleme la calcularea lui. Am tot citit legea si sincer, nu-mi aduc aminte sa fi citit ca medicii sunt obligati sa dea numai prenatal (exclus medical sau risc maternal) de la un anumit nr de saptamani implinite. Tu esti obligata sa-ti iei doar 42 de zile de postnatal. Atata, daca vrei mai mult, poti pana la 126 de prenatal si postnatal. Deci ar trebui sa poti intra intr-un concediu medical obisnuit acum, nu vad de ce nu. Am vazut ca toti functionarii, medicii, stiu legea din parti... Uff, ai atins un punct sensibil ca si eu ma plangeam pe subiectul asta... Ata ete... Iti tin pumnii sa rezolvi si sa-ti primesti drepturile de graviduta
Moro, si eu am dureri de spate dupa ce fac efort. Culmea e ca ma simt plina de energie si incep sa fac curat si alte chestii timp de cateva ore, si abia dupa ce ma potolesc si stau incep durerile si regret ca am facut atatea. Imi ia o zi sa-mi revin. Tre sa ne dozam mai bine treburile si sa nu mai facem excese Zic eu, zic, sper sa ma si ascult
Adina, vad ca deja te-a invitat si Mihaela, as fi si eu tare curioasa sa citesc povestea celor 11 ani de incercari!
Mihaela, cum fuse la medic? Te asteptam cu vesti
Corinuka, nu-ti mai face griji cu greutatea Ai vazut ce diferente au iesit la fetele care au nascut intre greutatea de la eco si cea pe bune
Mami.ilinca, eu primesc incurajarile cu mare drag Sunt doar tare, tare emotionata sa ma vad acolo in titlu
Lulutza, ai mare dreptate cu aceste vorbe: "trebuie doar sa gasesti puterea sa le treci cu vederea , ca o musca ce te deranjeaza si poti sa o inlaturi !!!"
Didi-anda, nu stiu, mie medicul tau mi s-a parut cam transant De ce nu vrea sa-ti dea calmante? De epidurala la nastere naturala nu se pune problema?
Moro, Adina, va multumesc pt aprecierile legate de site! Si va multumesc tuturor celor care ati intrat pe site. Am ramas surprinsa cate vizite noi am avut si pt fiecare!
fericita 37+ cu
Intimitate de cuplu
Ramona_bm spune:
Neata!
Noi suntem bine in continuare, crestem, o broscuta ma imblateste din exterior, una din interior dar nu ma supar ca sunt ale mele
DanielaBejan Emma mea trebuie sa apara cam pe la finalul Odiseei si sper sa fie la fel de ascultatoare ca sora ei ca imi place enorm ideea de a avea fetitele nascute in aceasi data.
Saptamana viitoare sun sa-mi fac programare la medic si de data asta va fi si taticul de fata sa-si vada si el broscuta no.2. Cred ca in spatamana 10-14 Sept voi fi la Eco abia astept sa vad ce mai face pitica prin burtica de simtit o simt 20h din 24
Va pup pe toate si las un rand de agitate pentru bebeii care vor sa-si faca aparitia
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
30+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
mlhaela spune:
Va multumesc ca v-ati gandit la mine! Am fost ieri la medic, n-a vrut sa-mi faca si consult ginecologic, s-a uitat doar de la distanta, bebe e bine, mi-a dat sa fac niste spalaturi cu ceva praf si daca nu trece pana astazi sa ma intorc. Din fericire, astazi n-am mai avut sangerari, dar continui inca 2 zile cu spalaturile. La fel cum mi-ati zis si voi, e normal in sarcina sa mai apara si sangerari dupa un consult ginecologic, dar macar m-a linistit.
Adina, n-ai mai semnat condica de ieri!! Esti bine?!? Sau ne faci si tu vreo surpriza placuta?!?
Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi buna!
mlhaela spune:
Stella, nu stiu exact cum se mananca publicitatea pe site-uri, dar de ce nu te gandesti sa faci si un banut daca tot ai talent la scris? Noi cel putin cu siguranta te vom "ajuta" cu vizite zilnice, ca e tare interesant ce scrii tu acolo :).
carmen spune:
Buna dimineata,
Luluta multumesc de incurajari, mi-am revenit eu pana la urma , ca nu ma suport nici eu in starile alea.
Astazi de dimineata ma durea tare sub burta, ca si cum apasa tare pe vezica, am mancat, am luat NO SPA si acum cred ca nu ma mai doare (spun cred pentru ca sunt in pat si nu m-am ridicat de vreo ora). ieri mi-am mai cumparat unele lucrusoare pentru spital, mai am astazi sau maine sa imi caut chiloti, burtiera si un sutien de alaptat, niste sosete si mai vad eu. Astazi ii dau si sotului lista cu banutii pe care trebuie sa mi-i pregateasca ca sa stiu ca si asta e rezolvata.
Ma enerveaza constipatia asta, ca mi-e frica rau de hemoroizi. Aveam obiceiul ca dimineata sa beau un pahar de suc de portocale si poate ca asta ajuta, dar la un mom dat am intrerupt pentru ca imi provoca aciditate si ma enerva. Am sa reiau obiceiul, sper sa ajute.
Mihaela, cum a fost la medic? ce ti-a spus?
Adina, ma gandesc ca exista probabilitatea destul de mare ca duminica sa schimb statutul din gravi in mami, waw, cand a trecut timpul?
Eu asta noapte am visat ca ii faceam baie lui Paul si el dadea din maini si din picioare si uda totul in jurul lui. Ce m-a linistit e ca eram asa de incantata si indragostita de el, nu era nici plangacios, nici mofturos, vise...ce mai :)))))
35s3zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mlhaela spune:
http://www.facebook.com/groups/335695843167438/#!/photo.php?fbid=4217632570670&set=at.4217631370640.2165560.1580809292.1487211100&type=1&theater
O poza cu piciul lui Lalu. Gasiti pe=acolo mai multe poze! E o dulceata!
stella87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mlhaela Stella, nu stiu exact cum se mananca publicitatea pe site-uri, dar de ce nu te gandesti sa faci si un banut daca tot ai talent la scris? Noi cel putin cu siguranta te vom "ajuta" cu vizite zilnice, ca e tare interesant ce scrii tu acolo :). |
Mihaela, pe viitor sigur ca voi incerca sa atrag si publicitate. Ar fi super sa pot castiga si banuti din asta. Acum abia scot capsorul din nisip si incerc sa mai atrag vizitatori. Imi place mult sa scriu si ma bucur ca in sfarsit o pot face fara tutela unui redactor sef Daca voi puteti sa ma ajutati cu vizite, din nou ma bucur mult, mult Puteti sa dati si like pe facebook, ca sa ma urmariti de acolo, ca postez tot ce scriu
Si revenind la treburi de gravidute ce bine ca ai scapat de sangerari... dar ce contin prafurile acelea? Ma mir, pt ca mie ginecologul mi-a interzis orice spalaturi, asa in general
fericita 38+ cu
Intimitate de cuplu
stella87 spune:
Carmen, si pe mine asa ma apasa uneori pe vezica si peste tot pe jos de am impresia ca o sa-l scap, dar pt ca n-au aparut si contractii nu m-am panicat Sa stii ca pe mine cu constipatia m-au ajutat activia de baut cu fibre si bananele coapte. Am ajuns sa ies si eu mai des si fara chinuieli. Constipata am fost eu toata viata, ma asteptam in sarcina sa am probleme mult mai mari
Mihaela, am vazut si eu piciul lui Lalu, e tare simpatic. Din pacate, nu-l pot vedea decat cele care sunt prietene cu Lalu pe Fb, dar poate pune ea pozute cand se simte in stare.
fericita 38+ cu
Intimitate de cuplu