Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Unde sunt poze cu gemenii? Deci Sophiphi e cat Bogdanel, cam asa erau si la Moieciu;)). Aaa, de Crina se vede claar in poze ca e o lungana, manechina se face! Silvi, si tu esti foarte inalta sau pe cine mosteneste? Dar parul e cretz/carliontat, normal ca da impresia ca creste mult mai lent, adica mie mi se pare normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Iuca, sunt sigura ca au fost momente grele, dar uite ce frumos le-ati depasit.

Ela, frumoase poze, ati avut o vacanta pe cinste! Ma bucur ca Ianis incepe sa se adapteze.

Ilinca, noi zugravim singuri, insa asta dupa ce acum doi ani am renovat casa si un mester a indreptat peretii, a acoperit toate crapaturile, a nivelat etc. Daca peretii sunt foarte stricati, atunci mai bine apelati la un specialist, daca nu, merita sa incercati si singuri (e chiar distractiv - mie imi place!).

Eu am o zi ; am fost la scoala si tot ce pot sa spun este ca sunt nefericita ca traiesc vremuri in care incompetenta nu mai e deloc taxata, important e sa ai culoarea politica potrivita si doza necesara de nesimtire si tupeu.



IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca eu te sfatuiesc sa te bagi. este foarte simplu daca varuiesti cu var "valabil". Daca varuiesti cu cel clasic (var stins) este mai dificil dar nu imposibil. eu le-am incercat pe amandoua. Ce-i drept rezultatele au fost pe masura experientei dar nu dezastruoase. Atat cat sa nu iti fie teama sa vietuiesti in asezamant.

Deci...cu var lavabil am varuit cand eram la Galati. Am varuit balconul si bucataria. Nu stiu exact ce firma de var am avut dar m-am documentat de pe forumuri specializate si oricum scrie si pe cutie cum sa varuiesti. Si in cel mai rau caz intrebi pe nenea de unde cumperi vopseaua caci iti explica ce si cum.
Se varuieste atat de simplu caci iti va fi drag. Pur si simplu te joci cu trafaletul pe pereti. Respecti regulile sa nu deschizi fereastra in timpul varuitului si dupa, pana se usuca peretii si gata.

Cu varul clasic...Am avut experienta anul acesta la curatenie. Tocmai in sufragerie unde a crapat si ras-crapat peretii, tavanul tot. Si dupa ce mama a tot chemat mesteri faurari in urma carora constatam ca era mai rau decat inaintea lor...ne-am luat inima in dinti si bidineaua in mana si baga. tehnica e usor diferita. Adica pe tavan dai in semicerc sa nu lasi brazde. Iar pe pereti de sus in jos cu mare grija.

Din experienta si rezultat iti spun ca mai simplu e cu varul lavabil insa cu piticii mei pe creier am optat pt varul clasic caci e mai sanatos.

Spor! Si nu iti fie teama. Baga-te in vopsea. Te ajuta garantat si Phiphi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

De pe la noi:

Se intalneste mama si Rares cu preotul.
Dupa ce discuta mama cu preotul acesta il intreba doua trei vorbe pe Rares. Se despart, fiecare merge in drumul lui. Mama il intreaba pe Rares:
-Rare, cu cine ne-am intalnit?
-Cu un prieten al meu, Doamne-Doamne!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc mult, gata, postarea lui Anaan m-a lamurit, chiar m-a facut sa ma uit mai atent: nu, nu sunt drepti peretii, mai sunt denivelari, scorojeli...sa nu mai vorbim de tavan, arata rau si la ala chiar nu m-as baga. Las pe mesteru' nostru, e un super tip, tare de treaba, cred ca a venit de zeci de ori cand l-am chemat pentru chestii gen: asamblat patutzul lui Sophiphi (si chiar n-a fost simplu:))), fixat prize, mutat mobila dintr-o camera in alta, desfundat chiuveta etc si pur si simplu n-a vrut sa-mi ia bani, niciun leu, oricat insistam...macar daca am o lucrare cat de cat sa-l chem tot pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Acomodare usoara si vita de gradinita fara imbolnaviri, noilor inrolati si veteranilor!

Insa am o intrebare...Stiu ca Braila e in partea estica si merge pe principiul "de la rusi vine ploaia"...dar noi de ce nu am inceput gradinita? ca suntem semi-de stat? Maicutele mi-au spus pe 10. oricum voi suna pe joi sa intreb exact cand ne vedem. Cert e ca azi nu a inceput. Caci nu am vazut nicio miscare si ele inca fac curatenie in gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, Ilinca, pai, atunci chiar e de mesterit. Caci la indreptat peretii e mai complicat sa faci tu, o nestiutoare. Insa, eu am oroare dupa cum stiu mesterii din ziua de azi sa indrepte peretii.

Maica, pe vremea mea, materialul folosit pentru indreptat peretii era un preparat facut de mester acolo pe loc, cu nisip, apa, si ce mai punea el acolo. Acum, acest preparat este gata de cumparat si mult mai comod pt mesterila. Insa este si scump un sac. Si daca ai vreun mesterila care "vede" ca peretii is strambi (desi sa fie vorba intre noi nu pui patul pe perete, si mobila daca o asezi pe perete tot nu o lipesti de perete...dar in fine) cere de-a saci din astia de te impusti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Salutare,

Vazut gemeni frumosi:) si fata creata si inalta.

astept cu interes pozele Inei.

Ilinca, io nu am sfaturi legate de camera. Fiecare dupa posibilitati si gusturi. Eu sunt adepta: cu cat mai simplu cu atat mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, bine ca ai revenit! Succes in viata de gradinita!

PS: Se vede ca am sefa in concediu, da?

PPS: Ilinca, pozele cu gemenii sunt mai in urma. A pus Iuca link caci a cerut Novus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

multam ...nik scobitorile nu-mi tineau pleoapele....dar am intrat in bucatarie de am facut mancare si mi-am revenit "din mers"

Acum hunii dorm eu ...pe aici.

Floric eu mai am o intrebare de ce la Br nu se fac analizele(exudat nazal ,faringian,coprocultura si coproparazitologic-obligatoriu...ca aici?!?!)(asta stiu de la cumnate caci n-au facut nici cand si aseara am vb cu o prietena si la fel mi-a spus)cu acestea tb sa merg la dr de fam unde obtin avizul epidemiologic+vaccinariele cu "apt pt..."sau "clinic sanatos".iar aici dupa cum am spus sunt contra cost caci varianta gratuita (unde am incercat sa ajung...)eram programata la sf lunii oct iar pana atunci ce faceam cu fata caci in gradi nu mi-o primea


aaa eu ma bucur ca s-a prelungit vacanta caci stiu prin ce o sa trec cel putin cu inv lui Bogdi

Am admirat gemeniisi mamicii din dotare

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!



Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput