Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

uff ...morfo de trimestrul 2 - 20 de saptamani - totul in regula.. si inca o confirmare ca e baiat :)
recunosc ca mi s-a luat o piatra de pe inima!
sanatate multa tuturor, ma apuc sa mai citesc si din urma :)

Ralu 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Katy, eu zic ca e cam devreme sa-l simti. Dupa 16 sapt ai mai mari sanse, deci nu dispera daca nu simti inca. Eu mai arunc un ochi si la Odiseea de decembrie si am vazut fete care au simtit abia pe la 20 sapt. Depinde si cum sta

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata burtici

La multi ani Dankutza

Kasha - din cate stiu eu inca nu s-a dat unda verde pt banca de stat pt celule stem - Registrul Na#355;ional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, s-a infiintat dar inca nu se poate dona catre ei celulele stem (cam tot ce se face in Romania de catre stat se taraganeaza, nu se dau aprobari etc).
Mentalitatea cf careia "ce e romanesc nu e bun" este gresita mai ales dpdv medical, genetic pt ca: traim intr-un mediu unde exista anumite caracteristici genetice, anumite tulpini de virusi samd - deci pt un eventual transplant sansele de a gasi donator compatibil printre romani sunt mai mari decat in strainatate (nu stiu sigur pt ca nu lucrez in domeniu, este doar parerea mea personala).
In plus, daca nu facem toti un efort in anumite privinte de interes national/comun/public nu vom avea parte de acele servicii pe care le vedem la altii, le dorim dar stim sa acuzam statul ca nu ni le ofera ! Statul are nevoie de un sut in fund sau daca vreti in "oo" pt a face ceva pt populatie!

Felicitari pt miscaciosi fetelor, ma trage Matei de la pc. vb later

Alina lui Matei si 19+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor

cris are azi la 17 RMN-ul... ne gandim la ea si spunem o rugaciune sa fie totul bine

blue, bafta multa la eco azi

Katy, nu era de la efort... ca nu am facut ieri mai nimic cred ca imi creste iar burta pur si simplu iar spatele cred ca ma doare de la greutate nu e obisnuit cu burtica mi-a mai trecut dupa somnic... dar cum stau mai mult in picioare, cum incepe sa ma doara nasol

fetelor, la mine pe eco de la dublu test scrie: Canal cervical continent, cu lungimea de 4.29 cm. la eco de la triplutest scrie asa: Lungimea canalului cervical: 3.97 cm. OCI inchis. in rest nu scrie nimic iar dr. munteanu de fiecare data la eco imi spunea: colul e inchis si lung... e bine.

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

uff ...morfo de trimestrul 2 - 20 de saptamani - totul in regula.. si inca o confirmare ca e baiat :)

Ralu 20+ cu

Felicitari pentru rezultatele bune si pentru confimarea cuculetului

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, multumesc, dar ieri am fost la echo. Urmatoarea e pe 17 sept.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Ralu 20+ cu

felicitari pentru eco si pentru confirmarea baietelului

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, multumesc, dar ieri am fost la echo. Urmatoarea e pe 17 sept.

20+

Scuze, Blue m-am zapacit de tot

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

CAPITOL NOU, sa fie unul cu vesti bune!!

Mergi la inceput