Dermatita

Dermatita | Autor: sorana

Link direct la acest mesaj

"Puricele" (adica Monica, 2 luni) a facut o dermatita - pe fata si acum un pic si pe umar. Ii dau cu Baneocin de vreo 3 zile. Pe fata parca a mai disparut. Doctorita zice sa mai continuam vreo 3 zile cu Baneocin si daca nu trece ii da ceva cu cortizon.
De la ce o fi?
Initial am zis ca poate de la praf - fata e mai expusa - dar acum si pe umar?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Cum arata iritatia? S-ar putea sa fie si o reactie alergica...
Bogdan facea mai mult pe maini/picioruse, erau asa niste pete de cca 2 cm, rotunde, rosii, si uscate. Nu avea bubite, doar o iritatie, ca sa zic asa... sau erau un fel de bubite, dar foarte micute, si multe-multe una langa alta, fara lichid si nici nu erau umflate deloc.
Dr a zis ca era o alergie... n-am depistat la ce, insa stiu ca foloseam un unguent, Cutivate, parca, si daca nu ma insel, continea cortizon, dar ii trecea in 1-2 zile.

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Aceste dermatite sunt frecvente la bebelusi de varsta bebelusului tau . Daca nu se scarpina si nu pare sa o deranjeze nu mi se pare o idee buna sa ii dai cu crema care contine cortizon. Si Vlad a avut asa ceva si doctorul mi-a spus clar ca nu e bine sa folosesc astfel de creme pe fata bebelusului.Incearca o crema grasa care nu contine parfum, sau si mai bine o crema de fata pentru bebelusi. Cred ca au cei de la Natusan asa ceva.

Mergi la inceput