Beta HCG mic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

camrynna, ai repetat beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

offff , mai Samira , pai mie tampitul de medic de FIV mi-a spus asta , eu l-am crezut ...m-a indus in eroare..

Oricum intre Methrotrexate si metoda laparo aleg...laparo ca tot tb. facuta de control...Am citit pe net despre efecte secundare la injectii si m-am ingrozit ..

Aadina , urmeaza beta dupa ce vede dr. ce si cum ...daca e in trompa , e clar ca tb. intervenit .
Daca el vede ceva in uter , atunci , da , repet beta ..Ca toata saptamana trecuta m-am tot intzepat .

Am primit un mesaj privat de la o doamna care a fost in situatia mea , beta cu crestere lenta si apoi a saltat dintr-o data si a fost bine ....

Va spun diseara ce a zis medicul , va pup si multumesc pt suportul acordat ..

Mergi la inceput

medicul a exclus orice suspiciune de ectopica. In fundul uterului a vazut ceva ca 2 seminte ca sa-l citez ...spunea ca sarcina ar tb sa fie in mijlocul endometrului , insa se pare ca s-a implantat in alta parte .Am vazut si eu acele '' 2 seminte '' si medicul spera sa fie saculetii in faza incipienta, insa inca nu poate garanta 100% . El crede ca s-au implantat f. tarziu.
A avut destule paciente cu beta crescand greu si au dus sarcina la termen .
mi-a spus ca sunt precis gravida .

miercuri repet beta si ma va vedea din nou la ecograf .

mi-a dat tratament cu clexane 0.4 , una pe zi; duphaston , 2 pe zi; cyclogest - continuare cu 3 pe zi ( progesteronul ) ;aspirina una pe zi !, motivand ca am istorie de avort spontan ( FIV 2 ).

a spus ca progesteronul e ok.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

draga de tine . ti-am spus eu sa nu opresti progesteronul . erai asa de dezorientata si cred ca si eu as fi fost la fel . acum asteptam sa ne spui ca bb sunt ok - daca sunt 2 .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nu mai spui nimic? Cum esti?

Mergi la inceput

si eu astept sa vad cum esti . ai si pm . speram ca ne dai vesti de bine .

Mergi la inceput

Scuze , fetele mele ...nu am mai intrat ...aveam beta HCG scazut la 65 ieri , am oprit si Clexane ( imi trimisese dna Uscatescu e-mail in aceeasi zi , sa ma apuc de el,in care mi-l prescrisese si dr. meu de aici ) , am oprit si Duphaston, si Cyclogest , tot ...
a spus dr. ca e oprita in evolutie ...nici eco nu mi-a mai facut...
ma asteapta cu beta pozitiv dupa FIV pt. ca este unul din cei mai pregatiti,amabili si mai meticulosi medici gyne care m-au consultat in viata asta ...si i-am spus ca atunci cand apare beta + la el vin sa urmareasca sarcina si cu el si nasc ...
mi-a spus sa incep Clexane cu 2 zile inainte de ET , si Prednison la fel , + acidul folic iar dupa sangerarea ce va urma ( care nu mai incepe odata !!! ) ...

Urmeaza FET in decembrie , ca sa am timp sa merg la sala sa slabesc ..
sper ca dupa operatia sotului ( varicocelul afurisit ) si tratament hormonal pt.gigei, sa avem material mai bun pt. inseminare sau FIV 6 ..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Scuze , fetele mele ...nu am mai intrat ...aveam beta HCG scazut la 65 ieri , am oprit si Clexane ( imi trimisese dna Uscatescu e-mail in aceeasi zi , sa ma apuc de el,in care mi-l prescrisese si dr. meu de aici ) , am oprit si Duphaston, si Cyclogest , tot ...
a spus dr. ca e oprita in evolutie ...nici eco nu mi-a mai facut...
ma asteapta cu beta pozitiv dupa FIV pt. ca este unul din cei mai pregatiti,amabili si mai meticulosi medici gyne care m-au consultat in viata asta ...si i-am spus ca atunci cand apare beta + la el vin sa urmareasca sarcina si cu el si nasc ...
mi-a spus sa incep Clexane cu 2 zile inainte de ET , si Prednison la fel , + acidul folic iar dupa sangerarea ce va urma ( care nu mai incepe odata !!! ) ...

Urmeaza FET in decembrie , ca sa am timp sa merg la sala sa slabesc ..
sper ca dupa operatia sotului ( varicocelul afurisit ) si tratament hormonal pt.gigei, sa avem material mai bun pt. inseminare sau FIV 6 ..

va pup

Camrynna ,
http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/

Mergi la inceput

camrynna sa fie cu succes de data asta . si sa se elimine repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

camrynna, imi pare sincer rau....urmaream cu sufletul la gura evolutia ta!...te inteleg perfect...
la mine in 16 august au declarat sarcina oprita in evolutie , sarcina obtinuta prin fiv cu ovocite donate, la mine nu a crescut beta deloc de la 46,21...46,94...si a treia 46,00 era in scadere deja...la mine nu s-a dublat deloc...
azi e 7 septembrie...si inca ma tot lupt sa elimin resturile...inca nu s-au decis sa imi faca aspiratie...astept urmatorul ciclu...si daca nici dupa el nu s-au eliminat abia atunci ma aspira!
sper ca tu sa il elimini repede, eu am avut trei puiuti la purtator,s-a prins doar unul, pe primul l-am eliminat repede, pe al doilea la cateva zile...si pe cel care a pozitivat testul de sarcina si de sange...f f greu...inca mai am tesut neeliminat...s-a prins f bine si adanc de peretele uterului ca nu iese usor!

ai grija de tine si iti urez succes in continuare!...Dumenzeu sa iti dea putere sa treci peste si mult curaj sa mergi mai departe spre implinirea visului!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput