"Dinozaur tigan" gasit in Franta!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Avem aici toate darurile lui Dumnezeu si ticalosii ne fac pribegi!

Exagerezi la greu!

Uite ca eu nu m-am simtit niciodata "pribeaga" ci mai degraba un cetatean al Lumii intregi :))) "Nationalismul este o boala infantila. Este pojarul omenirii” Albert Einstein"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
[
Comunitatea stiintifica din tara putea cel mult sa intrebe care au fost criteriile de alegere a acestei denumiri....ciudate.

Mie nu mi se pare chiar atit de ciudata denumirea. Oamenii de stiinta au ales acel termen pentru sensul sau de "migrator". Dinozaurul migrator. Ce-i atit de ciudat aici? Vrei sa spui ca niste oameni de stiinta au stat la o masa rotunda si, dindu-si coate si rizind pe seama tiganilor au denumit dinozaurul in ast fel, intentionat?
Scuza-ma dar despre ce vorbim aici?
Oamenii de stiinta nu se ocupa cu din astea ( de aia nici comunitatea stiintifica din Romania nu s-ar fi putut pune intr-o asa pozitie jenanta... sa intrebe asa ceva).
N-am nici cea mai mica indoiala ca problema ta e o falsa problema.
Nu cauti unde trebuie.

In rest, Doamne!, cind ultimul roman va inceta sa creada ca e mai cu mot ca restul lumii, abia atunci vom fi salvati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Bine lasam toate comentariile adiacente, dar de ce daca primul dinozaur a fost decoperit pe teritotiul Romaniei acela inrudit descoperit in Franta nu s-a numit, asa cum este uzanta, dupa numele Romaniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

B.nica si cum ar fi trebui sa numeasca dinozaurul? Cum s-a mai spus "tigan' deriva din 'migrator'. Tigan nu trebuie neaparat sa fie cuvnat urat, e interpretat ca si o insulta de catre locuitorii Romaniei.

Mergi la inceput