Spiridusi de ian/feb'06 ... Incep scoala! (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Maraki, ma bucur ca s-a rezolvat asa...sper sa va intelegeti si sa aveti o viata fericita impreuna
Distractie la Octoberfest!

Gio, imi pare rau de tentativa esuata de a schimba gradinita; ma bucur ca ati gasit solutia ca sa fiti ok si Edu si tu.
Spor la teme!

Comsi, incearca sa te linistesti!
(stiu ca e usor de zis si tare greu de facut...am trecut si eu prin asa ceva cu ceva ani in urma, si cu dr. care nu sunt in stare decat sa te sperie inutil deja ma vedeam cu cancer si cu n complicatii ...stres absolut inutil... am refacut testul la aprox 6 luni timp de 2 ani si a fost bine).
O sugestie...daca mergi in alta parte nu spune nimic de rezultatul anterior...dr. astia sunt uneori tare influentabili.
Tinem pumnii sa fie bine!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cosmi iti spun si eu ca restul fetelor, tb. sa repeti analiza, la Cluj si la clinica privata renumita dureaza minim 7 zile. Apoi sunt si pb. care se pot rezolva cu tratament, de la diverse infectii, nu tb sa te gandesti la ce e ma i rau. Eu am avut dupa nastere pb, am facut 6 luni tratament si la urmatorul Pap aveam I.
Maraki, m-am gandit mult la tine, ma bucur ca sunteti bine, ca Giorgios si-a dat seama ce e mai imp. ptr. el.
Gio, totul e bine cand se termina cu bine, poate au fost prea multi copilasi ptr. Edi, la particular fiind mai putini se pot ocupa mai bine de ei, s-a simtit singur pb, bine ca ati rezolvat si e din nou la gradinita lui.
Silvia, cred ca un astfel de stilou tb. sa-i iau lui T, cu toate ca nu-l prea pun la scris. Am zis ca-l las sa-l invete invatatoarea corect. Programa de grupa pregatitoare te intereseaza da?
Pup restul fetelor ca am uitat ce mai vreau sa scriu, dar mai revin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Of...greu la scoala. Matei a inceput deja sa aibateme pentru acasa si e asa nervos, nu vrea sa le ffaca, imi spune ca nu are chef si alte cele.
GIO, Miha si Matei deja are muci; in pauza iese afara in curte, dar nu isi mai pune si bluza pe el, asa ca iese in tricou; in cazul asta cum naiba sa nu raceasca
Maine avem sedinta cu parintii si abia astept sa vad ce o sa ne spuna.
Iar dimineata este un adevarat CHIN trezitul la 6.30; avem niste plansete in fiecare dimineata; si mie mi-e greu sa ma trezesc, iar lui ii e cumplit.
Joi se duc la circ.
GIO, bine ca Edi e ok acum. Ma bucur pentru voi!
Maraki, si pentru voi ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la un compromis.
Si eu zic ca Denisa: sa gasesti ceva mai bun de lucru,ca se poate si sa fii putin mai independenta financiar!
Tineti-o tot asa.
Cosmi, neaparat fa alte analize. Eu mi-am facut acum vreo 2 luni si a durat o saptamana si ceva pana mi-au dat rezultatul.
Incearca sa stai calma si mergi la alta clinica.
Restul fetelor



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca,Miha,Dia si toate fetele de fapt, multumesc mult pt sustinere si ganduri bune Am un site cu oferte de munca, incep sa caut ca interesul meu este sa lucrez 6 ore acum, ca este Angelo la scoala.
Toanca incearca sa il culci pe Matei devreme, sa isi faca somnul bine.Angelo la ora 20.00 este in pat si se scoala la 6.10 Nu sare imediat din pat,mai sta vreo 10 min. pana se trezeste cat de cat si merge la toaleta. Eu la 5.20 sant aufstehenadica sculata Beau cafeluta, fumez o tigara si pregatesc doua pachete pt Angelo la scoala ( unul si pt afterschool ) Dimineata la 9.30 au pauza de masa ( cu ce au de acasa ) la 12.30 masa calda de pranz ( de care nu se prea atinge ) iar la 14.30 al doilea pachetel de acasa. Inainte sa plece la scoala, mananca si acasa pt ca ar fi prea mult 3,5 ore sa stea nemancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ca si Matei, Angelo iese afara fara tricou. Deja a luat 3 zile nurofen,picaturi pt nas si ambroxol. El de fapt, vine acasa in fiecare zi cu geaca in geanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

OOO...ce de vesti pe-aici. Pai pana sa intru sa o imbarbatez pe Marakina... hop ca s-a rezolvat problema. Bravo! Fii tare si stabileste regulile cum au zis si fetele. Chiar daca statul va sprijina sa va descurcati cumva cu partea materiala... important este ca nu mai aveti nevoie de el...oricum pentru Angelos ar fi fost f. greu cu partea afectiva/emotionala. Da'... totul e bine cand se termina cu bine!Bafta sa gasesti un job asa cum ai nevoie. Iar cursul ala de germana... nu=i rau sa cauti o solutie sa il faci .
Distractie placuta la Oktoberfest!!!

COSMINA - fetele ti-au zis deja destule.Eu iti tin pumnii sa te linistesti cat mai curand. O sa vezi ca nu-i nici o problema. Pentru panica si emotii baga si tu niste Emocalm. Eu iau de vreo luna jumate si mi-a fost f. bine. Abia in ultima saptamana am oprit sa vad cum ma simt fara.. sunt ok doar ca ma pandesc "rusii" si iarasi ma dezechilibrez si ma palesc ametelile si toate cele si pe mine. Asa ca o sa bag iarasi pe perioada "rusilor".
Fii barbata Cosmino!!!

GIO - si eu care credeam ca s-a adaptat Edi la prima gradi. Bine ca ati rezolvat problema cu finantele si va puteti permite la privat. Imi pare rau de Marco ca "si-a luato degeaba" si a mai stricat si blugii..plus ca se putea intampla ceva si mai grav...

Silvia - bafta cu job-ul! Lasa si tu caligrafia ca nu mai foloseste la nimic scrisul de mana in ziua de astazi. Ia incearca sa faci si tu sa faci ce face Alain si o sa vezi ca o sa fi mai indulgenta apoi. Eu am incercat intr-o zi sa fac liniute oblice pe caiet tip I si alte semne..si nu mi-au iesit perfect. Le face Nicolas mai bine decat mine.. si sa stii ca eu scriu chiar f. frumos de mana..da' la bibileala aia cu puchinetzele alea de semne... sunt KO.

IULIANA - nasol de Matei ca nu se poate trezi dimineata. E cam dimineata la 6:30...stai sa vezi la iarna... moama ce dracoasa sunt..vezi ce te incurajez. Adevarul este ca eu am urat toata viata mea sa ma trezesc dimineata. Practic inainte de ora 8:00-8:30 nu pot sa functionez la parametrii normali. Da' acu' ce sa fac.. pe la 7:00 ma trezesc eu si pe la 7:15 Nicolas. Am noroc ca este atat de mandru ca-i scolar si ii place atat de mult la scoala (Doamne Ajuta sa-l tina asa si la Facultate) ca se trezeste instantaneu. Si-a pus si ceas sa ii sune si lui dimineata. Ce sa mai.. ma mir si eu de cat de "habar n-am cum sa-i zic"...e.


DENISA - esti super tare! Bafta cu sa-ti faca unele cum vrei tu.

Gata fug si eu la dus si la nani. Revin maine cu amanunte despre noi!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata fetelor si va multumesc de incurajari


ieri am sunat o pe dr mea , i am explicat situatia si a zis sa ma duc de urgenta la ea la cabinet(m a simtit disperata). M am dus la cabinet i am zis ce si cum ...a zis ,, o pornim de la 0,, mi a facut control si a zis ca am un col ff curat(mi a facut poza cu telefonul ei sa mi arate diferente intre un col curat si unul cu probleme) , mi a luat papa si mi a zis daca ar fi ceva asa mai complicat ar tb sa se vada macar un firisor de sange...apoi mi a facut o echo vaginala care a zis ca nu prezinta nicio pb....a zis ca dupa ea nici vorba de ce scria a primul papa.Sper din suflet sa aiba dreptate.Abia peste 2 saptamani imi va da rezultatul.

Marakino ma bucur ca s a rezolvat problema si sper ca tu sa sti ,,sa joci,, si altfel.Sper sa ti gasesti cat mai repede de munca
Denisa, multumesc din suflet pentru sprijin .....pe mine m a speriat ca scria acolo pe diagnostic un C3(stie mama ta) .Cred ca si dr care a citit primul rezultat , de acolo de unde mi am facut papanicolau s a indoit pt ca mi a recomnadat doar niste ovule simple , nicidecum un tratament pt nebunia ce scria acolo...asa ca ti dai seama cum sunt.
Teolinda nu stiu ce e Emocalmul ala si nu stiu daca merge pe anxietate.Ma bucur ca ii place la spiridus la scoala..norocoasa esti.
Gio....bine ca te ai linistit.Si mie mi e ff greu,credeam ca o sa fie mai usor
Toanca si papan are teme.....cred ca au inceput copilasii sa realizeze ca au responsabilitati de asta li se pare greu
Dia sper sa ,,patesc,, la fel ca tine si sa fi fost o eroare...povesteste ne de bebe ca sa ne mai inveselisti

revin ....offf, prietenul nostru care are aceeasi probelma ca Monise pare ca o sa ia ,,trenul de noapte,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cosmina super! Ai vazut ca nu te-au incurajat degeaba fetele? Gata.. de-acum fara vesti rele...doar vesti bune aducem toate... vezi bine!

Imi pare rau de prietenul vostru! Uff!

Emocalm este un produs de la Dacia Plant si e pe baza de plante. Sunatoare,Lavanda, Roinita, Valeriana si Ulei volatil de portocale. Este pentru "Armonia Emotiilor". Se iau intre 3 si 6 pastile pe zi. Eu iau 3..si ma simt f. Zen.

Gata fug ca trebuie sa il pregatesc pe Cosmin ca ne ducem sa-l luam pe N de la scoala si apoi trebuie sa ma duc sa-i ridic lui Robert rezultatul de la CT. Si-a facut ieri sa vada cum ii sunt sinusurile si apoi sa vedem incotro o apuca cu operatia aia de deviatie de sept, cornete .

Apropos... o sa fiu in zona ta Cosmina.. pe Ritmului.

Bye! si o zi buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Teolindaaaaaaaaa...stai ca nu scapi...sa inteleg ca i faci CT la Prolife???cand si la ce ora..musai trebuie sa ne vedem

sunt si acu ingrijorata dar.....o fi emocalmul ala bun dar poate tu esti ,,afectata,, mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

gata.. am scapat Cosmina! Am fost sa iau rezultatul de la Prolife . Cosmin deja adormise in masina pana am ajuns acolo.

L-am sunat pe R sa-i citesc de pe CT. Sper sa nu se ingrijoreze prea tare. Ii apar ceva ingrosari a mucoasei sinusurilor celulelor etmoidale iar ca concluzie a scris ca are Sinuzita maxilara cronica eventual etmoidala. Sa va zic de unde ingrijorarea?!? Maica-sa a avut tumoare chiar la etmoid... i-au zis ca i s-a format de la sinuzita netratata. Asa ca sper sa nu fie cu morcovu' prea tare bagat.

Gata... merg sa pregatesc pranzul pentru pitici. Intre timp s-au trezit... au dormit amandoi in masina si i=am lasat asa cand am ajuns in curte...ca era si umbra.

Dupa amiaza plec iarasi... la tenis.
Revin mai tarziu...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput