Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_77 spune:
Fetele Mariana ( m_m51981) e la spital(plecase la Bucuresti pentru examene) dimneata a gasit sange pe chilot si inainte de examen s-a dus la camera de garda, era chiar dr ei, a vrut sa o interneze , dar i-a spus ca nu e nici o problema atunci ea a plecat la examen. Dupa examen iar a sangerat asa ca s-a internat. Doctorii nu stiu de la ce e sangerarea colul este inchis, placenta ok, inauntru nu este sange, dar ii curge sange (picura) si are contractii dureroase.
37+ Bogdan Alexandru
danielabejan spune:
mariana multa sanatate, speram k nu e nimic grav, doamne ajuta sa te intorci cu bine acasa tot in formula 2 in 1 caci stiu ca tu ai cam aceleasi sapt ca si mine
pupici, suntem alaturi de tine.
35+ Emma Gabrielle
g_rainbow spune:
hallo burtici si mamici! nu am mai reusit sa citesc tot, am avut un weekend ocupat. eu aseara am pierdut dopul gelatinos, mare parte din el si acum am niste contractii groaznice. inca sunt neregulate, dar o sa merg sa fac un dus si mergem la spital sa vedem ce se intampla. sa ne tineti pumnii
anidaz spune:
Buna dimineata!
Uaaau se anunta o zi agitata.
Mariana sper sa fie totul bine indiferent ca ramaneti 2 in 1 sau bebe vrea afara,sanatosi sa fiti !
Gabi pentru tine scot si niste agitate ca tare mi-e ca bebe isi alege alta data de nastere decat 30 august!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ai parte de o nastere usoara
Haaaai Gabi!
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
Kytana spune:
Buna dimineata fete frumoase, burtici si bebici Va servesc cu o cana de lapte cald cu cacao Profitam ca s-a racorit doar
Am dormit ca ursu'n plina iarna, m-am trezit o singra data la 3.00 (vesnica toaleta) si apoi direct la 7.20
Gabi, eu scosesem motzatele, asa preventiv pentru tine, nu ma asteptam sa iti fi cazut dopul!
HaideeeGaaaabi!!
Mari, of, sper ca te simti mai bine si au descoperit motivul sangerarii. Daca vine totusi bobocelul, iti tinem pumnii sa fie bine-bine, sa fiti amandoi in stare excelenta
Dani, mai aveti ceva vesti despre acte? Noi asteptam in continuare raspuns de la agentul imobiliar, sa vedem ce si cum. Te mai dor picioarele, se mai umfla?
Adinutza, cum mai esti? Ma tot gandesc la tine! Eu sunt varza la rabdat, cred ca ar fi trebuit sa ma lege fedeles ca sa nu ma scarpin Doamne ajuta sa fie bine analizele pentru ficatzoi
Astazi ma duc la despadurit si am o groaza de lucruri in agenda de facut Ultima povestioara este gata 90%, deci pana pe seara, va anunt
Pup fetili, sa avem o zi perfecta, racoroasa si doar cu vesti de la excelent in sus!
35+ cu
-= Love life, live love =-
Kytana spune:
P.S Astazi am trecut la 35+, inca 2 saptamani de usor stres, dupa care pingu are verde la aterizare!
35+ cu
mlhaela spune:
Gabi, nastere usoara daca a venit momentul si un bebe sanatos!
Adriana, te asteptam cu vesti bune despre Mariana, ca doar tu esti mesagerul vestilor bune! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Pupici si o zi buna fetelor! Eu astazi sunt sechestrata la domiciliu ca sotul e plecat la serviciu cu masina mea, asa ca sunt prin zona...
Kytana spune:
Omg omg omg!!
Mesaj de la Bobuletz
"Dragonita Iris s-a grabit sa-si faca aparitia ieri (27 aug, cezariana) E mititica, bruneta si pufoasa. O iubesc de morrr"
Felicitaaari Bobuleetz!!! Ce emotii aaam! Nu-mi vine a crede!! Pup dragonita, pup mamica fericita!!
Bine ai venit dragonita pufoasa Iris!! Esti lumina ochilor parintilor tai! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa fii papacioasa si fara colicei!!
35+ cu
PaulaFrida spune:
Neata burtici si mamici
Noi stam si papam branza de vacuta cu smantana si miere,am pus o tura de haine la spalat,ascultam radio si ne bucuram de racoare,asa de bine e
Gabi draga,iti tinem pumnii,sa ai o nastere super usoara,un travaliu cat mai scurt si bebic sanatos,frumos,papacios si necolicos
HAI GABI!!!
mariana iti tinem pumnii sa se opreasca contractiile si sangerarea si sa stea bebita pana la termen
daniela tot am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut povestea voastra de dragoste si cat de frumos vorbesti despre mica ta famile,se simtea dragostea mare,parca ma auzeam pe mine vorbind despre ai mei,sotior+minunea din burtica
Adinuta frumoasa semnatura
Sa avem o zii frumoasa si relaxanta
-icei tuturor
Paulafericita 35+ cu Roland