Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ce putin mai ai si tu Dana si iti vezi minunea Am notat pe prima pagina sa nu uit cand vei avea cezariana

mami.ilinca, nu ajuta un pahar de lapte dulce?

Vad ca ploaia asta ne tot ocoleste, poate la noapte totusi...

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

La mine ploua, jur
Am baut laptic cald cu miere, degeaba,,,,ma consolez cu ideea ca-i fac bebelusei codite din prima zi fac si eu haz de necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor la mine in zona a plouat putin si este asa bine si racorica

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La noi a plouat toata ziua si sunt 15 grade afara ,in casa e suportabil.
Am inceput sa am si eu arsuri,maini si picioare umflate, gata cu boieria .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salut!
Nu am patit nimic rau,suntem bine si eu si bebe ,azi am fost la matern la control ca nu am mai rezistat sa stiu daca bebe e bine sau il afecteaza mancarimile mele.
Este bine,are 3400 grame,lichid normal,placenta gr.1,aratam de 38 de saptamani,pentru mancarimi trebuie sa fac transaminazele la ficat sa vedem sa nu fie colestaza de sarcina ca in acest caz trebuie scos inainte de a ajunge doctorul meu,si o vizita la dermatolog ,in cazul in care analiza iese bine.
Acum am ajuns de la Arad plecata de azidimineata,asa ca merg in patuc insa trebuie sa-i spun Carinei condoleanta draga mea,fii tare pentru bebe,

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetelor, revin cu vesti excelente de la eco

Am primit scor perfect, 10 din 10, si suntem pregatiti pentru nastere naturala! Lichidul amniotic a scazut de la 27 la 19, deci suntem in grafic si avem o circulara larga de cordon, dar care nu pune probleme. Bebe se simte perfect in burtica, are pozitia corecta si are aproape 3500 g la 37 s si 4 zile. Asa ca noi il asteptam cu bratele deschise sa vina! Sun asa emotionata si fericita si nerabdatoare

Azi, am constatat ca mersul pe jos imi provoaca contractii asa continue. Si de dimi si acu, cat am mers, alea 10 min (mers de pinguin, ca altfel as ajunge la clinica in 3 min) am avut burtica intarita. Acu, la intoarcere aveam si o durere continua in partea dreapta, noroc ca ma tineam bine de bratul sotului. Iar bebele cred ca si-a gasit jucarie in burtica si anume vezica mea, pe care o impunge cum stie el mai bine, de ma face sa dau fuga la baie.

Si pe la noi a picurat timid, cat sa-ncinga asfaltul, sper ca la noapte sa vad ceva mai multi picuri de ploaie.

Mami.ilinca, pe mine ma ajuta la arsuri biscuitii simpli, aia de tip Picnic, daca-i stii. Dupa un biscuite d-ala imi trec arsurile.

fericita 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Anidaz, ma bucur ca tu si bebe sunteti bine Iti tin pumnii sa n-ai probleme cu ficatul si sa scapi cu o vizita la dermatolog! Imi imaginez doar cat de extenuant tre sa fie drumul pana la Arad, eu gafai si sunt transpirata dupa 20 min de mers pe jos agale...

fericita 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ma bucur ca vestile sunt tot bune, Doamne ajuta sa o tinem asa pana la ultima gravidutza

O mare rugaminte : in urma cu cateva luni se postau aici carti despre bebelusi, stiu ca s-au pus si nite link-uri dar si pe adresa comuna de mail.
M-am uitat in urma dar ma dor ochii la cate pagini sunt de cautat, poate imi dati si mie parola , please !!!

Era o carte care te ducea direct la un link dar nu am gasito

Noi suntem bine, tot prost cu somnul (parca azi-noapte a fost mai bine), suunt singura pana joi si o s-o tin asa pana pleaca sotul la munca, se plimba la C.ta pentru ca are examene pt.faculatate, echivalari etc.... Of, e tare greu singura cu o sarcina inaintata iar Stefan vrea sa-l scot mereu afara la "oaca"

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de fetitza + 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Gata, am reusit si eu sa termin, dar sa vad ce mai retin, ca am citit multe pagini si s-a adunat informatie garla :)

Tzitziri: Felicitari pentru nastere si pentru recuperare si multa forta pentru tratamentul ce urmeaza! Sper ca ai ajutoare care sa aiba grija de copii si, nu in ultimul rand, de tine! Eu as astepta cu drag informatii despre Filantropia, orice iti vine in minte, ca in momentul acesta acolo as naste. Sa vad daca imi gasesc medic care sa accepte o cezariana la cald. Crezi ca al tau ar accepta? Ce medic ai avut? Personalul a fost super cu tine, ca sigur stiau ca ai o situatie mai delicata sau se purtau frumos cu toata lumea? Bebeii pot sta cu mamele, asa cum spunea si Sandy2008, parca?

DanielaBejan: Frumoasa povestea ta, totul e bine cand se termina cu bine! Dumnezeu te-a incercat o data si te-a rasplatit apoi din plin! Fostul, preotul, si-a gasit aleasa sau i-o cauta acum tot mamica? Doamne, nu imi imaginez prin ce ai trecut, cu doar o saptamana inainte de nunta sa se aleaga praful de 5 ani? Am avut si eu o relatie de cinci ani si jumatate si greu mi-am revenit dupa. A fost primul si imi doream sa fie ultimul, dar asa ne-a fost scris. A fost cu multa iubire, dar si un soi de incompatibilitate clara, pe care insa nu vroiam nicicum sa o acceptam ca atare si sa ne declaram invinsi in fata ei. In final fiecare a mers pe drumul lui, era sa ne casatorim in aceeasi zi, fara sa stim unul de altul (in final au existat niste zile diferenta) si, si mai tare, copiii ni s-au nascut in aceeasi zi, acelasi an! Nevasta-sa cu termen cu vreo 2-3 saptamani inaintea mea, la ea a intarziat baiatul, la mine fata a venit mai devreme. Nimic nu e intamplator, sigur totul are o logica, bucura-te ca ti-ai intalnit sufletul pereche si ca ai scapat de o familie in care sigur nu ai fi avut o viata fericita. Si daca sotul te iubeste, cicaleala parintilor care sunt impotriva alesei inimii lui, in timp poate afecta mult relatia. Si nu degeaba bebelina vine sa va implineasca dragostea, a venit trimisa de Sus! E un dar pentru voi si pentru curajul vostru, ca inteleg ca ati plecat acolo pur si simplu, fara nimic aranjat, fara o certitudine ca va va fi bine, ca va gasiti de lucru... Si totusi a mers totul struna! Si in conditiile in care romanii in Anglia nu au inca drept de munca, asa ca e tare ca ati reusit sa va gasiti rostul acolo!

Carinablanca: Of, prin ce trebuie sa treci, draga de tine! Si eu ma rog la Dumnezeu sa nu apara ceva neprevazut si neplacut, sa ne tina parintii in viata (si ai mei si ai lui), sa o tina pe bunica lui, care are optzecisimulti ani, dar care face parte dintr-o familie longeviva si speram sa o tina pe pamant sanatoasa inca multi ani. Oricum e grea perioada doar din punct de vedere al sarcinii si al grijilor aferente, daramite sa mai apara si altceva?

Anidaz: Si la tine la fel, mai poti, draga mea? Ce face socrul, banuiesc ca e tot in spital, pana i se reface tesutul in zona operatiei, pana se lipeste la loc? Sper sa te linistesti cu mancarimile si sa iasa bine si analiza, sa nu fie vorba de colestaza sau alte lucruri neplacute.

Of, ce mai vroiam sa spun, ca sigur mai aveam multe de spus, vor fi spuse intr-o alta postare, ca m-am intins mult si nu vreau sa exagerez. Ma duc sa mananc un felu' doi, un orez cu carnitza de ratza si cu ardei copti si sa ii dau si Iuliei. Si daca tot i-am pomenit numele, mi-am adus aminte de intrebarea Kytanei: tiza ta face bine, e o dulce, acum suntem in procese de educare, incat pana nasc sa stie multe, sa ne fie cat mai usor. Face la olita si nr. 1 si nr. 2, doar ca nu suporta chilotii pe ea si noi ii punem, ea se preface ca face si ii da jos si tot asa. De mancat incerc sa o invat sa bea singura tot laptele din recipientul cu pai, ca se le fie usor celor care vor ramane cu ea cat sunt eu cu bebelina 2 (ea a fost invatata mai mult la san si laptele praf i l-am dat cu lingurita mult timp, ca mergea mai repede). Daca nu a supt deloc biberon si pentru ca e un copil tare agitat, nu a avut rabdare sa bea singura si atunci varianta cu lingurita a fost cea mai rapida. Dar acum incercam sa scapam de narav si laptele de dimineata il bea numai cu paiul, doar ca tot dureaza, nu are stare deloc, bea o gura si apoi il lasa deoparte, indiferent unde mananca, in scaunul de masa sau la joaca, in timp ce citim povesti sau in timp ce se joaca. In fine, cam asa procedam, incercam sa imbunatatim pe unde putem, incat sa fie sanse mai mari sa ma/ne descurc / am cu doi. Pupici lui Pingu mic si asteptam info despre cand postezi pe blog continuarea la povestea cu liniutele si cand ne povestesti si cum l-ai cunoscut pe Pingu senior :) Hai, cat mai avem timp de citit, ca apoi vom fi pe repede-nainte, daca nastem, nu mai avem timp de lecturat tot. Grabeste-te cu depanatul amintirilor si stai cumintitca, pe cat posibil, nu mai plimba burtica atat de mult, ca ai nevoie si de odihna! Nu cred ca vrei sa nasti prea curand, nu? Hai, cumintzeala!

Stela87: Felicitari pentru nota 10, totusi, sa mai stati cumintei, nu va grabiti, da?

Lalu: Stai linistita, nu e o problema, baietzii intarzie frecvent, nu iti face griji, poate nu vrea august, vrea sa fie bobocel de septembrie, asa cum e odiseea standard :) Daca poti, spune-mi si mie cum o gaseai tu pe doctorita, la spital intre ce ore, unde (la camera de garda sau unde)? Da-mi niste info, in caz ca voi avea nevoie, sa stiu cum sa procedez sa o gasesc usor, fara sa fie nevoie sa o sun, pentru inceput, ca nu as vrea sa o deranjez. Lalu, cat costa rezerva? Esti sigura ca vei beneficia de ea, ai facut rezervare sau va fi in limita locurilor, ca daca nu e ceza programata, cum sa iti faca rezervare?

Olivette: tu la ce medic esti la CF2, ca nu mai retin? Mi-a recomandat o tipa o doctorita de acolo, care crede ca ar accepta sa ma primeasca acum, in luna a opta si sa accepte ceza la cald, o cheama Florentina Mihalache (la numele de familie ezit putin, dar parca asa). Stiu ca de spital ai spus ca ai fost f incantata, curat, frumos, rezerva ok, rooming-in, nu? Cat costa rezerva?

Gata, acum chiar termin, ca dupa ce am zis ca gata, m-am mai intins inca o placinta! In mod normal sunt vorba lunga rau, ma mai tempereaza piticutza mea, ca trebuie sa fiu atenta la ea si imi face ea programul, ca altfel.... Pupici!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Stela, ma bucur ca ai venit cu vesti excelente de la dr!

Carina, condoleante. Ai grija de tine maine si incearca la inmormantare sa stai mai de-o parte, sa nu te afecteze prea mult. Stiu ca e greu, dar gandeste-te ca bebe e cel mai important acum.

Elfica, la CF2 sunt la Antoaneta Budu. Sunt 2 rezerve facute de cei de la Anima (cu toate ca am inteles ca pacientele lor nu au nascut acolo, dar cei de la spital au zis saru'mana pt ele). Costa 250 lei/noapte. Cele fara plata au doar 2 paturi, baie proprie, aer conditionat. Cele cu plata au in plus doar 1canapea (si un singur pat, evident) si tv. Toate sunt cu rooming-in.

36+ Maya

Mergi la inceput