Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Ana felicitari pentru fetita, sa stea la mami in burtica pana la termen si sa aiba toate gravidutele o sarcina usoara ca a ta.
Nu stiu ce sa zic de relaxare, voi stiti ca in luna in care am ramas eu graviduta a fost luna cea mai stresanta din an pentru mine, ca atunci au fost problemele grave cu batrana si s-a intamplat, intradevar nu m-am gandit la bebe dar am fost super suparata si stresata deci nu stiu daca relaxul e cheia, in luna in care am fost in concediu si unde intradevar m-am relaxat si a fost foarte frumos si nu m-am gandit la bebe nu s- a intamplat asa ca eu zic ca se intampla cand vrea DD si il pierzi tot cand vrea DD.
Inca nu stiu nimic de analizele mele, doctorita are o urgenta si nu pot sa sun decat dupa ora 7, dar din cate am inteles de la asistente nu a iesit nimic in secretii.Sunt tare curioasa.
Alex la multi ani pentru ieri, cu intarziere dar am zile cand deschid forumul si nu imi vine sa scriu nimic, am o stare proasta, nu mai plang ca saptamana trecuta dar nu sunt eu cea de dinainte, nu pot vedea copii acum vreau sa stau departe de tot ce tine de ei.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ralucutza85 spune:
Buna fetele!
nu stiu care dintre voi ar putea sa imi dea si mie sperante la un bebe..am doua sarcini orpite in evolutie la fix 8 saptamani ,inca nu am facut analizele,urmeaza sa le fac.
medicul meu a zis ca nu mai am sanse...mi s-a parut cam crud..am doar 27 de ani.
antoemma spune:
ralucutza85, au medicii astia un talent de a te baga in sperieti... Citeste la subiectul trombofilie. Sunt multe fete care au pierdut sarcini si apoi au avut copilasi sanatosi. Si sora mea a pierdut doua sarcini tot la 8 saptamani si are acum un baietel minunat. O sa te indrume fetele de la trombofilie in ce directie sa o apuci ca sa-ti indeplinesti visul.
MeAlex spune:
Ralucutza, "ce amabil" e dr. tau...asta spune ceva despre competenta lui: sa dai asemenea verdict fara sa faci pacientului analize.
lady_c spune:
draga ralucutza, un lucru este sigur: trebuie sa iti schimbi medicul! pe ce se bazeaza cand afirma ca nu mai ai sanse? mai ales ca nu ai facut analize inca. eu stiu o persoana care a pierdut nu mai putin de 11 sarcini si apoi a nascut o fetita sanatoasa si frumoasa. mai stiu pe cineva cu 4 sarcini pierdute, apoi a nascut un baietel nataflet si perfect sanatos. pana la 3 ani nu i-a dat decat de 2 ori sirop pt febra, nici gand de antibiotic, deci iti dai seama. asa ca SE POATE, stai linistita. aaaa....si ce nu am precizat, foarte important de altfel, ambele sarcini obtinute natural.
capul sus si bafta multa!
ankcta spune:
Buna viitoare mamici si mamici!
Sa avem o luna plina de teste cu II si multi bb miscaciosi!