Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Neata.
Acum am venit de la spital cu vaccinul pentru rh facut dupa lungi dezbateri ca era doar un vaccin si 2 persoane care aveau nevoie, eu si o fata care nascuse si pana la urma mi-a facut mie, macar bine ca nu trebuie sa mai dau bani si pe ala.
Nu am citit din urma ca nu am avut timp, fug la bucatarie ca vine mama sa ma ajute sa pun ceva pe iarna si eu trebuie sa fiu acolo sa vad ce face ca Baba aia care bate din gura si nu ii convine nimic.
Va
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
gabyv spune:
Buna
Sunt multe teorii care nu sustin mancarea disociata si au perfecta dreptate. Iar cu lactatele este o alta problema: hormonii, care sunt prezenti pana si in cel pasteurizat. Pestii contin f multe chimicale (mercur chiar), tocmai pt ca apa este din ce in ce mai poluata. In fine, as putea vb f multe despre asta, dar e off-topic.
Moniq, incearca in loc de biscuitii de orez pe cei de soia sau integrali, au mai putine calorii si sunt mai buni pt digestie. Am eu cateva marci, dar nu stiu daca se.gasesc in Ro.
Moni05, cat de mic ai endometrul? Oricum sunt si alte tratamente pt ingrosare, nu e o idee buna sa te injectezi cu prostii.
miky82 spune:
Bunaaaaa!
Miha multa putere si incredere ca totul va fi bine pana la urma.
Moni05 pentru cresterea endometrului poti lua vitamina E primele 10 zile si cate un paharel de vin rosu.
Ca teste de ovulatie recomand si eu tot "minut"
Moni lasa ca apare si ciclosu, te ajut si eu cu covorul rosu
moni05 spune:
Miha este bine ca ai reusit sa iti faci vaccinul si ca iti ocupi timpul cu pregatirile de iarna.
pe baba incearca sa o ignori atat cat se poate.
Gabi asa este ai dreptate si cu pestele si lactatele, insa incercam sa mancam astfel echilibrat, caci dupa cum spuneam consumam si carne dar de vita si curcan, insa max de 3 pe sapt.
Stiu si cu lactatele povestea, lapte mai rarut ca ar fi cangerigen mai mult iaurturi si tot asa.
Cu regimul asta si scaparile de rigoare pt ca evident mai sunt si din astea ne simtim bine deocamdata, mai rontaim o migdala cruda, niste nuci.Am citit undeva ca anumite seminte ar stimula activitatea aparatului reproducator.
Dar cum spuneai si tu, sa nu o dam in off topic.
Referitor la endometru, dr care mi-a facut ecografia mi-a spus doar ca este subtire nu mi-a spus si cat este si mai mult decat atat in aceste conditii ne-a trimis acasa cateva luni sa mai incercam ca poate poate, daca nu raman atunci facem inseminare.
Asta este unul din multele motive pt care am decis sa ne schimbam medicii, clinica si sa ne refacem toate analizele si sa facem si analize suplimentare fata de ce am facut pana acum, cum ar fi pachetul de trombofilie, monitorizare ecografica a ovulatiei, etc.
Bine ca am facut HSG si am scapat de acest stres, pt mine a fost extrem de dureros si chinuitor.
V-am pupat!
ionescu.isa spune:
Moni 05, sa stii ca sunt ff prudenta, mi-am invatat lectia...Doar ca imi doresc fff mult un si daca apare ingerasul, am unde sa-mi canalizez toata dragostea.Cat priveste relatia cu fostul sot, acum locuim impreuna, ma simt iubita, imi dovedeste asta in fiecare clipa, dar raman totusi prudenta. Nu discutam inca despre recasatorie, nu fortam lucrurile...incercam sa ne respectam si sa ne imtelegem unul pe altul. Eu stiu doar ca e extrem de greu de una singura, am stat singura 1 an si jumatate intr-un apartament...acum ,dupa ce a revenit aici fostul sot, cu atat mai mult am realizat ce gol si trist era apartamentul...Si e o extrem de mare diferenta intre a dormi singura si a dormi alaturi de cineva care te tine in brate si care iti arata in fiecare clipa cat te iubeste. Oricum, la mine acum prudenta e cuvantul de ordine, dar asta nu inseamna sa nu ma bucur de ce am acum...
moni05 spune:
Bravo Isa! Ma bucur pt tine!
Imi imaginez cat de greu a putut fi pt tine ultimul an si jum!
Sa fii fericita si bb sa apara in curand in viata voastra!
miky82 spune:
Miha uite am gasit ceva, raspunsul este din 2010 tot aici pe dc.
"Dragele mele,
Va scriu fiindca am citit mai sus o intreaga dilema privind INR si ma gandeam ca, pentru cine nu s-a lamurit inca, merita sa va explic cum e cu INR-ul (scuzati tonul "profesoral" dar ma gandesc ca e pacat sa umble nelamuriri din astea care pot naste greseli si nelinisti; iar eu fiind doctor ma gandesc ca e pacat sa nu va explic)
- INR normal, la cineva care nu ia niciun tratament anticoagulant oral (adica cu Sintrom sau Trombostop) trebuie sa fie in jur de 1, cu niste limite sa zicem intre 0.9-1.2, dar depinde de laborator
- cand un pacient ia anticoagulante orale (adica cu Sintrom sau Trombostop) INR tinta este intre 2 si 3 (sau chiar pana la 3.5-4 daca este un pacient cu proteze metalice valvulare)
- Clexane, Heparina sunt anticoagulante injectabile care nu afecteaza INR
- Aspirina este o alta clasa de medicamente (antiagregant) care nici pe atat nu afecteaza INR
In nici un caz INR in jur de 1 nu inseamna ca ai risc de a face trombi!!! "
ionescu.isa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni05 Bravo Isa! Ma bucur pt tine! Imi imaginez cat de greu a putut fi pt tine ultimul an si jum! Sa fii fericita si bb sa apara in curand in viata voastra! |
Multumesc frumos, toate aceste vorbe inseamna enorm pentru mine. Vreau sa va vad pe absolut toate fetele de acici cu burta la gura si asta cat mai repede!! Dumnezeu sa na indeplineasca visele la toate
Mihaelafalt spune:
Miky multumesc mult de postarea cu INR, deci asta nu inseamna ca doza de clexane a fost gresita. Tura viitoare la 7 zile dupa clexane o sa fac anti FXA sa vad daca e buna doza.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Monique77 spune:
dada, stiu de regimul asta si ca e super ok ca si stil de viata
moni, mai zi de menopauza indusa
de ce i-a indus-o?
ca si mie mi-a indus-o alta doctorita, 3 injectii cu diphereline, dar asta pt. tratarea sursei endometriozei
daca are si alte efecte benefice... cu atat mai bine