sunt tare nelinistita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3079

JuliaSM, multumesc de sfat . Ideea cu mamaliguta mi-se pare mai mult decat OK.
Pufuletii, eu ma gandeam sa ii dau cand si cand in parc, ca se cam uita micutul la alti copii cand manaca pufuleti. Dar cred ca momentant vom ramane la biscuiteii Nestle ca si gustarica in parc, pt ca ii plac f mult.
oanap85, eu stiu ca se pune sare la fiertul oului pt a nu crapa coaja si pt ca oul se decojeste apoi mai usor. Eu asa stiu de la mama ca facea. Oricum bebe manaca doar gabenus momentan, albusul imi revine mie...

aa,uite ca pe asta nu o stiam :)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine m ar fi preocupat mai mult apa in care a fiert oul, cu coaja lui spalata/degresata cum se nimereste, decat sarea ramasa ...
Insa daca pana acum nu a patit nimic, face parte din diversificare si gata :-)
Subscriu si eu la mare NU pana la 1 an + pufuletilor, daca e de musai... dar daca nu e musai, se poate trai si fara pana mai creste si cere :-)

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu nu am fiert niciodata apa plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

apa plata nu se fierbe si mai ales nu are ce cauta sarea la fiertul oului.

ps. la noi sutn pufuleti fara sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

"biscuiteii" de bebelusi in general au foaarte mult zahar si unii au si sare. ia uita-te pe eticheta de la nestle..sunt si exceptii bineinteles dar nu cred ca nestle face parte dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

a mai intrebat cineva de ce se pune sare la fiertul oului?

Imi amintesc ca bunica mea punea ca sa nu crape coaja.

Chiar, Ioana, tu de ce pui?

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3079
oanap85, eu stiu ca se pune sare la fiertul oului pt a nu crapa coaja si pt ca oul se decojeste apoi mai usor. Eu asa stiu de la mama ca facea.

A raspuns deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mi-a scapat...ma grabeam sa raspund ca stiu cum e cu sarea.

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput