Avertizare-nu suplimente cu echinaceea sub 12 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

roxana,ai dreptate.
am intalnit soc analfilactic,deci nu bubite, la prima administrare de penicilina, a a 5 si la a patruzecea!

daca nu ai facut,nu inseamna ca nu vei face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la penicilina ma cam indoiesc, dar intotdeauna exista cazuri care te contrazic in medicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Orice medicament are si contraindicatii si posibile reactii adverse. Eu i-am dat copilului si o sa-i mai dau. Decat sa i dau chestii sintetice pline de conservanti cancerigeni risc cu alregia de la echinaceea. M-as mira sa faca peste nu stiu cati ani alergie de la echinaceea, atata timp cat i-a mers f bine cu ea si nu este alergic la nimic momentan.
Nu sunt reticenta la "descoperiri" , din contra , insa pe asta inclin sa nu o cred. Poate s-au vandut prea bine produsele pe baza si echinaceea si concurenta s-a gandit sa scoata ceva, cum se intampla de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

anda,terenul atopic est ein sine o contraindicatie la echinaceea.
desigur ca nu toata lumea face reactii alergice.
daca ins aun copil are atopie ,inseamna ca est emai predispus.de asemnea daca el consuma mezeluri,sucuri din comert etc ce contin e-uri cu un mare potential alergen sau care induc in timp alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Pe mine ma amuza ca le-a trebuit vre-o 200 ani ca sa-si dea seama unde era pericolul asupra sanatatii noastre.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxana, multumim

e o moda acum, neaparat sa le dam copiilor " ceva". Ceva pentru colici, ceva pt imunitate, ceva pt pofta de mancare, ceva pt orice.

Imunitatea si-o mai fac si in timp, dupa ce iau contact cu cei mai frecventi virusi care circula in jurul lor, adica dupa ce fac un nr de viroze. Dupa 4-5 ani cei mai multi copii o raresc cu virozele. Ii mai ajuta si cate un fresh, cate o limonada, fructe proaspete, joaca multa in aer liber si cred eu, si o stare de buna dispozitie a familiei, o stare de spirit buna in jurul lor.

La primul copil si eu am cazut in capcana picaturilor pt colici, siropelelor de vitamine pt pofta de mancare sau suplimente pt imunitate. La nr 2 si 3 mi-am zis din start copiii mei nu au colici, i-am alinat cand plangeau cu lapte, dragoste si rabdare de mama ( si de tata, mai putin laptele si per ansambul a fost si e mult mai bine. Viroze cam la fel au facut nr 1 si nr 2, la nr 1 am mers pe diverse "ceva"-uri, la nr 2 am avut rabdare sa treaca perioada si am mers pe minimul de tratamente si cat mai neinvazive si uite ca a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Atat eu cat si fiica mea suntem alergice la siropul de brad. Ala natural facut de mama fara E-uri si alte chimicale. Nu as glumi in veci cu alergia dupa ce aproape m-am sufocat de 3 ori in viatza mea, ajungand la spital de urgenta cu diagnostic de sindrom quincke. Din pacate pentru noi alergia este o prezenta zilnica, atat eu cat si copiii manifestam in mod constant diverse forme de alergie, asa ca nu m-as juca cand o asociatie extrem de serioasa emite un avertisment de asa natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02
e o moda acum, neaparat sa le dam copiilor " ceva". Ceva pentru colici, ceva pt imunitate, ceva pt pofta de mancare, ceva pt orice.

Asa e moda in Romania, da-i cu vitamine, minerale, produse care cresc imunitatea....cred ca sunt prostii inutile. Producatorii se joaca cu anxietatile parintilor si ii jumulesc de bani.

Eu nu am dat nimic din toate astea la copii si sunt foarte sanatosi. Au 17 si 10 ani si nu au facut niciodata antibiotice IV si nu au fost nici o zi in spital in viata lor. In afara de amigdalite si otite, o viroza din cand in cand, nu am avut alte probleme. Aici in Australia nu prea foloseste lumea asa ceva, mie medicul de familie nu mi-a recomandat niciodata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Roxanaz aici in Be stiam ca nu-i indicat sub varsta de 5 ani.. oricum nu le dau ca nu-s fana echinaceea..
De curand am inceput tratament cu homeopate(o schema data de o doamna doctora din Ro).. sa vedem cat ne tine..si sunt curioasa daca vor aparea avertizari si pe tema asta..

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Asa e moda in Romania, da-i cu vitamine, minerale, produse care cresc imunitatea....cred ca sunt prostii inutile. Producatorii se joaca cu anxietatile parintilor si ii jumulesc de bani.

Eu nu am dat nimic din toate astea la copii si sunt foarte sanatosi. Au 17 si 10 ani si nu au facut niciodata antibiotice IV si nu au fost nici o zi in spital in viata lor. In afara de amigdalite si otite, o viroza din cand in cand, nu am avut alte probleme. Aici in Australia nu prea foloseste lumea asa ceva, mie medicul de familie nu mi-a recomandat niciodata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Nici eu nu i-am dat fetitei mici, niciodata, celei mari i-am dat in 2 reprize cate 10 zile , cu 3 ani mai tarziu de la declansarea alergiilor.
Echinaceea a fost puternic mediatizata ca o planta cu rol de stimulare a imunitatii si e cunoscut efectul ei de suprastimulare in cazul in care se administreaza fara discernamant.
Mi se pare un pic pananoic mesajul. De ce sa nu se mai administreze tuturor copiilor sub 12 ani ? Inteleg ca sunt grupe de risc, dar restul ?
Nu vreau sa intru in polemici, nici eu nu sunt pentru suplimente dar totusi de mii de ani oamenii folosesc echinaceea (chiar mai mult decat astazi cand exista si alternative alopate) si nu cred ca existau atatea cazuri de alergii la copii ca in zilele noastre. Deci, nu e echinaceea vinovatul nr.1. Asta nu e decat o metoda sa mai opreasca vanzarile produselor naturiste.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput