Ne putem mandri cu:
Raspunsuri - Pagina 2
Danuka30 spune:
Scuze Raza de soare , nu am avut nici o intentie rea ,am scris doar ce mi-am adus aminte pe moment si in special scriam despre cei care sunt cunoscuti in Japonia
Nu am Mai mentionat pe Nadia sau Hagi pentru ca stim cu totii ca sunt cunoscuti in toata lumea .
Imi pare rau ca v-am demoralizat
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuka30 Scuze Raza de soare , nu am avut nici o intentie rea ,am scris doar ce mi-am adus aminte pe moment si in special scriam despre cei care sunt cunoscuti in Japonia Nu am Mai mentionat pe Nadia sau Hagi pentru ca stim cu totii ca sunt cunoscuti in toata lumea . Imi pare rau ca v-am demoralizat |
E greu sa deschizi DC si sa vezi 2 ochi albastri... Alti ochi albastri...De-aia sunt asa sensibila acum, te rog sa intelegi.
Ok...hai sa vedem cu ce altceva ne putem mandri...
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
My_Lady0091 spune:
ne putem mandri cu DC -zic fara nonsalanta- ca a schimbat mentalitati aici si peste oceane...uite acum prin intermediul DC si a unor suflete minunate si minti luminate...se va tipari un jurnal..jurnalul unui inger..si poate si o carte, pe care o voi pune, onorata, in biblioteca mea!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Danuka30 spune:
De acord cu tine My_Lady ..
Am Ramas uimita cand am vazut Lista cu membrii care s-Au oferit voluntari
Si nu pot decat sa felicit Dc-ul si pe toti membrii lui care intr-un fel sau altul Au contribuit la acest jurnal
Ps Raza de soare poate totusi reusesti tu sa Mai" incalzesti" Putin atmosfera cu niste motive Mai vesele pentru mandria de a fi roman
Danuka30 spune:
Raza de soare , am sa incep eu cu o glumita ca sa-ti arat ca nu's
Fata rea . De exemplu eu aici in Japonia si mandria mea de romanca . Sa zicem ca port o discutie cu un japonez si ne laudam care Mai de care .Eu la un momendat sa incep cu , Castelul Peles iar japonez ul sa vrea detalii .Pai si cum este acest castel ? Cum arata? Cum este interiorul ? Si eu raspunsul ( si nu glumesc ) -Pai ce sa-ti spun draga japonezule , ca eu l-am vazut doar in fotografii si in fotografie era
Doar exterior ul ; Ba am fost o data in vizita dar erau portile inchise !
Deci Ai inteles ideea ? Nu pot sa povestesc despre un loc pe care nu-l cunosc pentru ca ma pierd in detalii . Iar informatiile de pe net daca nu sunt Sigure ? Atunci ma fac de ras ca nu-mi cunosc tara . Asa ca Mai Bine tac iar cand vorbesc ma asigur ca stiu despre ce vorbesc
Marina spune:
Raza de soare cu tot respectul cred ca nu ai dreptate criticandu-i posturile Danukai si justificand asta cu momentele triste prin care multi altii trec. Esti mandru de ceea ce te atinge si pe Danuka a atins-o curajul unui profesor roman de care la vremea respectiva am fost fiecare mandrii intr-un coltisor al inimii.
adra_bell spune:
Multe personalitati, unele cazute in uitare cu care ne putem mandri www.eroiiromanieichic.ro