Fiv la Sibiu (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

aveam hiperprolactinimie - sper ca am scris corect, de dinainte, de la tratament nu se mai detecta si a zis drI ca o prefera mai mare decat prea mica valoarea ei
nu stiu daca o prefera asa mare

Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Nu te descuraja inca, iti tinem pumnii pentru urmatoarea eco! Cand mai mergi?

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Crismoni asteapta sa vezi urm eco ce spune.Eu cred ca vor creste si va fii bine pana la capat.Am mai vazut fete care nu aveau in primele zile de stimulare rezultate foarte bune dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

luni
inca nu mi-am pierdut speranta
dupa cum ti-am zis in cele doua mesaje anterioare, o sansa mai exista pe ciclul/protocolul asta
luni va fii ziua decisiva
merci de sprijin

Mutatii:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Eu fac pe 11 injectia de Diphereline si apoi mai vedem
Carla se pare ca avem acelasi protocol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

crismoni...carla va multumesc
Analizele pe care le-am facut la dr. Uscatescu sunt:anticoagulant lupic, antitrombina III, prot.C si S coagulograma, INR,AP,APTT,TP si fibrinogen.Sipt ca ma invinetesc repede mi-a facut si TEG.
In urma acestor analize dansa a spus ca nu mi-ar indica sa fac mutatiile.
Acestee mutatii cat sunt de importante pt un fiv?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

engi , daca nu ti le-a recomandat , nu cred ca ar trebui sa le faci . deja a vazut ca totul este in regula . succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

engi eu am toate analizele de la Fundeni ok, am facut chiar 2 analize in plus fata de ce se face la Fundeni si au fost ok, ma invinetesc si eu repede, dar uite ca am totusi 3 mutatii: MTHFR 1298 hetero si cele 2 PAI hetero. toate le-am facut in sapt 5 de sarcina, am aflat rez in s6, am apucat sa fac 1 sapt Clexane, dar sarcina s-a oprit. am ramas cu oful ca nu mi-a zis nimeni sa investighez astea inainte sa raman insarcinata, nu dupa prima eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

@engi, si eu am analizele mentionate de tine in regula. Facusem inainte de FIV, MTHFR si factor V Leiden si acelea au fost ok. Dupa SOE (pentru ca am ramas insarcinata), am facut cel mai cuprinzator profil de la Matei Basarab, si iata-ma-s mutanta... Scrie la semnatura
Mi s-a spus ca oricum la un protocol viitor de la clinica ca vom adauga macar aspenter!
Concluzia, asa cum a zis si Qiao, e ca daca poti, sa faci si mutatiile genetice! Bineinteles, este doar alegerea ta!

In cazul meu, nu voi sti daca cauza o fi fost genetica sau mutatiile trombofilce, dar tot imi pare rau ca nu am facut si PAIul.

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata25radu spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismoni

luni
inca nu mi-am pierdut speranta
dupa cum ti-am zis in cele doua mesaje anterioare, o sansa mai exista pe ciclul/protocolul asta
luni va fii ziua decisiva
merci de sprijin

Mutatii:

Nu iti pierde speranta. Eu am urmat din z3 tratament cu menopur 375 si dupa 5 zile de tratament am venit la eco si mi-a spus ca am doar 4 foliculi. Dupa alte 2 zile au crescut bine cei 4 foliculi. Ne-a intrebat daca mergem mai departe sau ne oprim si am spus ca mergem mai departe. Sunt optimista. Au fost cazuri si cu 1 embrion transferat si au reusit. Doamne Doamne are grija de noi. Daca este sa fie se poate si cu unu. Eu luni fac punctia si probabil ca joi ET. Bafta tuturor!! Capul sus fetelor si aveti incredere in Doamne Doamne ca daca este sa fie o sa fie!!

Mergi la inceput