Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 18
marie_83 spune:
Crismoni iti tin pumnii stransi,cred ca e greu sa astepti si mai ales ca ai avut sangerari,sper ca au fost usoare si sper ca au trecut,poate a fost de la nidatie
Carla imi pare rau ca nu au mai crescut si ca ai oprit,nu mai era nici o sansa sa creasca?
Eu vreau sa va intreb cat a tinut menstruatia dupa diphereline 3,75 la voi?Eu sunt deja in ziua 7 si inca mai sangerez usor,e normal?
crismoni spune:
beta 193
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismoni beta 193 Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu |
Bravo Crismoni, sa fie bine in continuare sa te ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ramana acolo 9 luni
Imi pare rau Carla, data viitoare o sa fie bine
marie_83 spune:
Uff...Crismoni felicitari din suflet!Sa fie totul bine si sa iti tii bebelu in brate la sfarsit!Ce protocol ai avut?
In sfarsit o veste buna,eram descurajata de atatea vesti rele.
crismoni spune:
multumesc de urari, fetelor
maria am avut protocol scurt, marvelon 21 zile #351;i din prima zi a CM Menopur 300ui, apoi din ziua 6 pana in a 12-a 375 ui, ultimele trei zile a adaugat orgalutran
carla ce a putut merge asa prost la stimulare de ati oprit totul? nu erau suficienti ca numar sau nu cresteau? din cate stii si eu eram la un pas sa opresc totul; cand ai chef, poate ne spui si noua; iti doresc din suflet ca data viitoare sa raspunzi excelent la noul tratament si sa ne dai vesti bune, Doamne ajuta!
am repetat beta la 48 de ore si era 472
Mutatii:
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
citat din mesajul lui crismoni multumesc de urari, fetelor maria am avut protocol scurt, marvelon 21 zile #351;i din prima zi a CM Menopur 300ui, apoi din ziua 6 pana in a 12-a 375 ui, ultimele trei zile a adaugat orgalutran carla ce a putut merge asa prost la stimulare de ati oprit totul? nu erau suficienti ca numar sau nu cresteau? din cate stii si eu eram la un pas sa opresc totul; cand ai chef, poate ne spui si noua; iti doresc din suflet ca data viitoare sa raspunzi excelent la noul tratament si sa ne dai vesti bune, Doamne ajuta! am repetat beta la 48 de ore si era 472 Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu |
Bravo Crismoni!! Sa fie bine pana la sfarsit.
Sper FET sa imi faca dr I. Acum am asteptat 2 ore sa imi faca dr M ET. Poate dr I are mana mai buna
Carla capu sus trebuie sa mergem mai departe.
crismoni spune:
cata ai prins perioada in care dr.I era plecat?
sau esti pacienta dr.M?
Mutatii:
* dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu,
cata25radu spune:
citat din mesajul lui crismoni cata ai prins perioada in care dr.I era plecat? sau esti pacienta dr.M? Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu, |
Nu, a trebuit sa fac ET sambata si nu era dr i, ei fac cu randul dupa cate a inteles sambata, si era randul dr m si ea si-a vazut de programul ei si noi am stat cu vezica plina 2 ore de am zis ca morr. Am facut febra la picioare de cat m-am tinut. De asta zic ca poate data viitoare o sa am noroc si imi face dr meu adica dr i.
crismoni spune:
cata eu am facut ET duminica, a venit dr.I, a fost pe acolo si dr. M ca era de garda jos, asa a spus asistenta, ca am intrebat-o
cand am fost la ultima eco dr.I lipsea ca era plecat la un congres, l-a inlocuit dr.M, dar am intrebat expres daca o sa fie el la ET si asistenta a zis ca da
nu ma gandeam ca isi "paseaza" pacientele, cred ca lipsea atunci
Mutatii:
* dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu,
cata25radu spune:
citat din mesajul lui crismoni cata eu am facut ET duminica, a venit dr.I, a fost pe acolo si dr. M ca era de garda jos, asa a spus asistenta, ca am intrebat-o cand am fost la ultima eco dr.I lipsea ca era plecat la un congres, l-a inlocuit dr.M, dar am intrebat expres daca o sa fie el la ET si asistenta a zis ca da nu ma gandeam ca isi "paseaza" pacientele, cred ca lipsea atunci Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu, |
Ce sa zic asa o fi acum o sa intreb si eu in mod expres daca este el, barbatii au mana buna. M-am suparat putin atunci ca a trebuit sa astept atata timp. Mai ales ca mi se spusese sa vin cu vezica plina. Iti dai seama ca dupa ET m-am dus imediat la baie ca nu mai puteam.