Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 16
crismoni spune:
cata, imi pare sincer rau ca nu s-au prins.
din fericire tu ai rezerve la congelat, macar nu mai trebuie sa treci prin toata procedura inca o data.
sansele la FET sunt f mari
nu mai tin minte, tu aveai ceva probleme sau sotul?
ai facut mutatiile pentru trombofilie?
oricum, si eu ma gandesc ca rata de succes de la Sibiu - printre cele mai mari din tara - este totusi de doar 43%, asa ca una din doua femei trece prin asa ceva; este un lucru la care ma gandesc de la ET
te si iti doresc sa-ti revi cat mai repede psihic ca sa poti incepe din nou, pana de Craciun poate se intampla minunea
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismoni cata, imi pare sincer rau ca nu s-au prins. din fericire tu ai rezerve la congelat, macar nu mai trebuie sa treci prin toata procedura inca o data. sansele la FET sunt f mari nu mai tin minte, tu aveai ceva probleme sau sotul? ai facut mutatiile pentru trombofilie? oricum, si eu ma gandesc ca rata de succes de la Sibiu - printre cele mai mari din tara - este totusi de doar 43%, asa ca una din doua femei trece prin asa ceva; este un lucru la care ma gandesc de la ET te si iti doresc sa-ti revi cat mai repede psihic ca sa poti incepe din nou, pana de Craciun poate se intampla minunea Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu |
Eu am probleme nu sotul, el este f bine. Da, mi-am facut mutatiile si am doar Mutatia MTHFR C677T – homozigot atat ptr care trebuie sa iau decat acid folic nu este nevoie de altceva. Asa este trebuie sa mergem mai departe sa invingem pana la urma. Si mai stim de la inceput ca este ca la loterie. Va si va urez mult mult succes. Doamne ajuta-ne pe taoate sa invingem!
gabriela_tutuianu spune:
cata25radu imi pare rau ca a trebuit sa fie asa . dar te asteapta puiutii tai congelati si ei sunt cei mai puternici .
sper spune:
Cata imi pare rau pt nereusita. Cum stai cu progesteronul in zi 21? De obicei menstruatia vine mai devreme cand progesteronul e mic, poate iti tb sustinere mai mare cu UTROGESTAN. Cat progesteron ai luat?
MTHFR C677T homozigot nu-i chiar o mutatie usoara pt ca e homozigota iar intre cele 2 MTHFR aceasta e cea mai rea, de multe ori nu merge tratata doar cu acid folic .
marie_83 spune:
Buna fetele
Gata a venit si al meu musafir...luni merg la eco si dupa incep stimularea cu puregon,nu stiu ce cantitate dar imi vor spune luni
carla_cluj spune:
Revin si eu cu vesti de la prima eco dupa stimulare. Din pacate ovarul drept nu a produs nimic, iar ovarul stang s-a descurcat binisor: 8 foliculi.
Pana acum un an ovulam o luna cu dreptul, o luna cu stangul. Dupa ultima stimulare pentru inseminare am ramas cu un chist pe ovarul drept si de atunci am ovulat numai cu stangul. Credeam ca la stimulare asa puternica o sa produca si el, dar se pare ca nu are de gand.
Initial am fost suparata, dar situatia nu e chiar asa rea si oricum si cu alt tratament o sa fie aceeasi situatie cu ovarul drept.
Am continuat cu aceeasi doza de 250 Puregon si maine merg iarasi la eco.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
citat din mesajul lui sper Cata imi pare rau pt nereusita. Cum stai cu progesteronul in zi 21? De obicei menstruatia vine mai devreme cand progesteronul e mic, poate iti tb sustinere mai mare cu UTROGESTAN. Cat progesteron ai luat? MTHFR C677T homozigot nu-i chiar o mutatie usoara pt ca e homozigota iar intre cele 2 MTHFR aceasta e cea mai rea, de multe ori nu merge tratata doar cu acid folic . Cred ca nu am facut niciodata in ziua 21 progesteronul.De obicei am menstra neregulata poate veni regulat intre 28-32 zile dar am luni cand vine si in ziua 23. Am luat 600mg de utrogestan. Atat mi-a dat doar acid folic. Da FiV-ul trecut am facut si clexane dar tot degeaba. NU mai stiu ce sa zic care poate fi cauza??? Fata plina de speranta |
cata25radu spune:
citat din mesajul lui carla_cluj Revin si eu cu vesti de la prima eco dupa stimulare. Din pacate ovarul drept nu a produs nimic, iar ovarul stang s-a descurcat binisor: 8 foliculi. Pana acum un an ovulam o luna cu dreptul, o luna cu stangul. Dupa ultima stimulare pentru inseminare am ramas cu un chist pe ovarul drept si de atunci am ovulat numai cu stangul. Credeam ca la stimulare asa puternica o sa produca si el, dar se pare ca nu are de gand. Initial am fost suparata, dar situatia nu e chiar asa rea si oricum si cu alt tratament o sa fie aceeasi situatie cu ovarul drept. Am continuat cu aceeasi doza de 250 Puregon si maine merg iarasi la eco. PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
Carla multa bafta sa iasa embrionasi frumosi si lipiciosi
dellya86 spune:
Buna fetelor
Cata, Marie am vazut ca sunteti din Constanta.Am si eu o intrebare, daca nu va deranjeaza: de ce nu faceti fiv la euromaterna cu prof.Ron El? De cate ori trebuie sa mergeti la Sibiu pt un Fiv? Si eu trebuie sa fac Fiv, dar nu stiu sigur unde.Sa fac in Constanta, sa nu fac...