Mi se raresc sprancenele
De vreo 2 ani incoace am observat ca mi se raresc sprancenele. In cea stanga am deja o mica zona mai cheala pe care o acopar cu creion. Am 37 de ani si nu vreau ca pe la 45 sa nu mai am deloc.
Nu am fost niciodata genul cu sprancene subtiri si blonde, mai degraba negre si viguroase.
Ce remedii recomandati?
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Nici eu nu sunt sprancenata. Ma pensez cca 3 minute odata la 2-3 luni, caci altfel nu am nevoie. La mine presupun ca este vb de-o mostenire: mama, la 61 de ani, este fara. Un sfat de la o cosmeticiana ingrozita de sprancenele mele subtiri ar fi sa ma dau cu ulei de ricin in fiecare seara, sfat pe care inca nu l-am urmat. Am 33 de ani.
carolinah spune:
Blackgirl, asa stiam si eu ca uleiul de ricin ar ajuta. Dar ma gandeam ca poate or mai fi si alte remedii.
diuna spune:
Recomand Mavala A, tratament regenerator pentru gene si sprancene. Recunosc ca nu l-am incercat, doar comercializez acest produs, dar am un feed-back excelent de la utilizatori. Cred ca se gaseste in toate farmaciile mari, daca vrei iti pot spune exact unde, da-mi PM.
Toate bune!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Nici eu nu sunt sprancenata. Ma pensez cca 3 minute odata la 2-3 luni, caci altfel nu am nevoie. La mine presupun ca este vb de-o mostenire: mama, la 61 de ani, este fara. Un sfat de la o cosmeticiana ingrozita de sprancenele mele subtiri ar fi sa ma dau cu ulei de ricin in fiecare seara, sfat pe care inca nu l-am urmat. Am 33 de ani. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Pentru mine personal uleiul de ricin a fost un mare...fissss!
E drept ca eu l-am folosit pentru par,insa nu s-a vazut niciun rezultat!Niciunul,nu ca ...vai parca ceva-ceva!
Potzi folosi,incerca mai bine spus insa nu-tzi fa mari sperantze!
Pe mine m-ar interesa un tratament cu rezultate pentru parul de pe cap,indiferent ca e din Romania sau alte tzari!Experimentat de voi,mie mi s-a rarit (pe baza hormonala)ingrozitor parul si inainte de a ajunge la peruca sau implantas mai incerca ceva.
Dana
andacos spune:
Inca ceva!
Uleiul de ricin a facut mare vilva acum ceva ani,acum insa uleiul de argan tzine paginile forumurilor!
Dana
ali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Inca ceva! Uleiul de ricin a facut mare vilva acum ceva ani,acum insa uleiul de argan tzine paginile forumurilor! Dana |
Uleiul de argan si uleiul de macadamia este pentru hidratarea parului si chiar a pielii.
ina.click spune:
stiu pe una care si-a dat pe gene cu ulei de ricin; le parlise cu bricheta accidental. A mers.
de regenerat regenereaza, acu depinde de la organism la organism...oricum, e ieftin si nu e mare investitie sa incerci.
Sabina spune:
dar voi va pensati frecvent? are legatura rarirea cu pensatul?
(eu nu ma pensez pt ca nu am nevoie, am o forma perfecta la sprancene, e sg trasatura fizica de care sunt multumita :D, si daca mi se raresc si astea....:D)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxanaz spune:
Exista si posibilitatea unei dermatite sau chiar infectii fungice. am vazut ultima data asa ceva combinata cu o blefarita micotica. incearca o vizita la un dermatolog.
Roxana
carolinah spune:
Sabina, si eu am o forma f frumoasa si ma pensez f putin, ce creste asa, putin pe langa forma. Problema este ca ele se raresc in mijlocul sprancenei, unde nu am de ce sa ma pensez...
Mi-am luat azi ulei de ricin si promit sa fiu constanta in utilizare.
Imi voi cumpara si Mavala A si sper sa iasa ceva din asta.
Andacos, eu am folosit cu mare succes combinatia de Sapun Moale si Cheltsop de la Hofigal. Este un tratament care isi face efectul dupa numai 8 zile (se aplica din 2 in 2 zile). Dupa 8 zile nu-ti mai cade parul si apoi, folosit in continuare cam 1 data pe sapt, il indeseste.