** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)
Raspunsuri - Pagina 4
ochidut spune:
eu i-am facut de 2 ori pana acum analize de sange. a doua oara a fost dupa 6 luni, pt a le repeta pe primele unde iesisera niste valori putin modificate. o sa i le mai fac acum din nou, dar era putin racita, asa ca amanam putin.
in schimb am fost la oftalmolog si la o eco abdominala (aveam eu o obsesie ca are burta cam umflata si gaze mereu) - e bine merci. si ne-a mai dat o trimitere la ortoped, mi-a zis ca e bine sa ii verifice si pozitia/coloana - mai ales la ea ca a crescut mai mult.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Racusor, daca ii dai numai fara zahar si ca sa nu mai dai atatia bani pe alea de la Topoloveni, poti sa o rogi pe o bunica sa ii faca niste dulceturi cu fructoza. Asa sunt indulcite si cele de la Topooveni si fructoza e naturala. I-a facut mama Larisei si a iesit f bun, acum am luat la noi un borcan de dulceata de zmeura cu fructoza, dar nu ma pot abtine si mananc si eu
de Larisa Ioana 24.06.2010
michelle1981 spune:
Paula, scuze, nu am vrut sa sune asa dur, ca nu are rost
A zis in sensul ca ea recomanda toamna si primavara.. si sa mai asteptam cateva luni.
Oricum important e sa fie facute, zic eu, anual.
coteasca spune:
mamici, nu stiu de ce mi se intampla mie toate astea, tocmai acum cand tre sa-l duc pe tudor la cresa...pe langa faptul ca nu gasesc ser pt idr, acum la rez copro a iesit ca are giardia, simt ca innebunesc!
pediatra ne-a rec Zentel 5 zile, voi ati avut asa probleme???
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
matusa77 spune:
Coteasca, administreaza-i tratamentul si apoi refaci analiza , nu te panica . Cand incepeti cresa?
matusa77 spune:
Alice- da.
De la inceputul anului pana acum am facut de 3 ori analiza la scaun(coproparazitologic si bacteriologic). Au iesit bune pana acum. Si 1 analiza de sange pentru giardia.
coteasca spune:
matusa incepem pe 3 sept, sper sa se faca bine! chiar ma gandeam acum ca tre sa iau si eu si sotu tratam ca poate ne alegem si noi cu virmisori
Poze Tudor
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca mamici, nu stiu de ce mi se intampla mie toate astea, tocmai acum cand tre sa-l duc pe tudor la cresa...pe langa faptul ca nu gasesc ser pt idr, acum la rez copro a iesit ca are giardia, simt ca innebunesc! pediatra ne-a rec Zentel 5 zile, voi ati avut asa probleme??? Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI Poze Tudor |
Atentie mare la Zentel e hepatotoxic si va trebui si ceva care sa protejeze ficatul! daca optezi sa il dai (e doza unica) trebuie si voi parintii si toti din familie sa luati, schimbi asternuturile dimineata si schimburi prosoape tot speli si fierbi ca sa distrugi tot ce ar putea sa raman viu dupa tratament si sa nu va infestati la loc! Sanatate multa si bafta in continuare!
anca_vlad spune:
In legatura cu analizele, el le fac de 2 ori pe an si copiilor la fel si ori de cate ori e cazul, pe maria trebuie sa o tin sub observatie cu fe pentru ca mereu e la limita de jos sper ca acum sa fie ok astept interpretarea medicului ca analizele sunt gata!
In legatura cu papanicolau il fac de 2 ori pe ani iar celalalte ca ureaplasma, miciplasma,etc o data pe an.
Cat despre rana pe col de aici pleaca toate nenorocirile in legatura cu afectarea colului o rana care nu a fost bagata in seama, eu nu as opta pt cauterizare de obicei doar ascunde frana si dedesupt ea lucreaza in continuare, si cum tot patitul e priceput as indrazni sa recomand o colposcopie si apoi luata o decizie!
coteasca spune:
matusa, n-am fost pe faza, si voi aveti giardia???
anca, i-am luat si liv52, o sa-i dam in paralel cu zentel, noi nu am inceput tratam ca suntem la buc si tudor la campulung, dar o sa merg la farmacie sa iau ceva ca maine o sa ajungem la el.
multumesc de info fetelor
Poze Tudor