Bibi s-a dus la ingeri. Condoleante familiei!
Raspunsuri - Pagina 12
MihaiTexas spune:
Cam multi români mor.
Evenimentele triste din ultima vreme mi-au facut sufletul sa tresara. Cu toate ca toti oamenii mor, ca este o lege a firii, ca trupul sa moara, nu ai unde sa gasesti cuvinte si intelegere pentru toate astea, decat la Dumnezeu.
Amândoua bunicile mele au pierdut fii tineri (frati ai parintilor mei); iar dupa un anume timp, cand vorbeam cu ele si tocmai cand credeam ca s-au mai alinat, imi aduceau aminte cat de dor le era de copiii lor si parca durerea era si mai mare; ramâne un gol dureros in suflet care simte ca nu se va mai umple, ca pentru mii de ani… Dumnezeu a orânduit ca Bibi sa se duca la El având sufletul viu si neatins de pacate. Dumnezeu poate parea “nedrept” (chiar si cu Fiul Sau), insa asa e dat noua oamenilor, ca prin cele mai mari suferinte, sa Il auzim si sa Il intelegem cel mai mult.
Doamne, ce copil frumos ai luat la Tine.
Sincere condoleante familiei ingerasului Bibi
Ioannoula spune:
Am intrat din intamplare pe forum azi si m-a lovit ca un traznet poza si mesajul scris pe ea. Nu mi se pare drept ca un pui.atat de frumos si nevinovat sa plece printre ingeri asa devreme. Ce minune ar putea alina durerea parintilor lui? Cine oare le va mai lmina fiecare zi cu lumina ochilor lui? Cine le va incalzii sufletele cu zambetul superb? Cine ar mai putea sa le umple vre-o data golul imens lasat de ingeras? Imi pare sincer rau de pierderea celei mai de pret fiinte a parintilor. El va veghea de-acum alaturi de ceilalti ingeri asupra parintilor lui si ii va ajuta sa mearga mai departe. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa aiva grija de puiutul superb cu ochi mari albastrii.
Ina869 spune:
Este cumplit.
Se spune ca li se intimpla celor mai buni oameni, care sunt deosebiti si pe care ii alege Dumnezeu insa nu cred ca exista mai mare durere pe pamint decit aceea a parintelui care isi tine neputincios in brate puiul fara rasuflare. iti vine sa urli. iti vine sa te iei la tranta cu cerul si te intrebi, lacrimand, cum de lumea inca exista, cind puiul tau drag nu mai este. te simti condamnat la viata si incerci sa te agati de ceva care sa te faca sa accepti o alta zi.
si totusi Dumnezeu nu te lasa, iti da putere, te ajuta si simti ca este alaturi de tine, atunci cand tu crezi ca te-a uitat.
Se spune ca Dumnezeu ii ia la el pe cei pe care ii iubeste.
Cu siguranta l-a iubit mult pe Bibi fiindca l-a vrut la el.
Zbor lin mic ingeras!
Condoleante parintilor indurerati.
As vrea sa pot alina cumva marea voastra durere.
Sunt alaturi de voi cu sufletul, cu mintea, si trimit virtual multe flori si baloane spre cer micutului Bibi.
oanap85 spune:
Doamne,..eu nu stiu ce sa spun ...nu am cuvinte ,nu pot decat sa ma intreb:de ce??? doar D-zeu le stie pe toate
"Fii fericit acolo unde esti micule ingeras si sa veghezi asupra parinilor tai"
D-zeu sa le aline durerea si puterea de a merge mai departe
condoleante
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
anangel_lexi spune:
Sunt efectiv impietrita de vestile din ultima saptamana... Cu greu reusesc sa ma adun si sa transmit sincere condoleante parintilor atat de greu incercati!
Somn lin, ingeras frumos! Dumnezeu sa-ti intareasca parintii!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
dr_anca spune:
Condoleante!
Multa putere parintilor. Cuvintele sunt de prisos. Cand deschizi forumul si vezi poza lui Bibi cu vestea te loveste direct in suflet.
Spor lin Bibi!
gianina spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul cu ochi albasti.
Condoleante si multa putere parintilor!
ioana_iasi spune:
Dumnezeu dimpreuna cu Bibi sa le vegheze pasi parintilor si sa le dea putere sa treaca peste toate greutatile vieti.
Zbor lin Bibi!