Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
irinuca05 spune:
Neatza fetelor!
Intru doar sa o anunt pe Mary ca i-am facut album in Picasa. Am copiat poza ta de aici de pe forum, decie usor sa il recunosti.
Miki, oau ce eveniment! Nu credeam ca nu l-ai mai lasat pe Vlad pe la bunici pana acum.
Cel mai mult am stat fara Daria 2 nopti, urmeaza cele 12 nopti. Brrr
Spor la bucatarit fetelor (Lavi si Delia)
Eu astept o femeie la curatenie in casa. A venit si o matusa si va sta ea cu Daria, iar eu ma bag la smotru.
Eu stau cu dari la socri de 4 luni si jumatate. Doamne ce repede trece timpul. Si nu am avut nici cel mai mic conflict cu soacra. Am cea mai buna socrela
bb_yasmi spune:
irinucaspor la treaba!!! nu vi si la mine??? pana sambata tre sa ma si eu casa curata-curata
alexina, eu zic ca bb2 e baiat...... cu sarcinile asa si la mine...la a 2 a am avut greturi la greu....
delia cum se simte dodo?? eu nu am mai auzit de boala asta pana am citit aici la voi pe forum....
woww miki zici ca a "copiat" andra crizele de la vlad??!!! offfffff
mai citesc si revin cu completarea
bb_yasmi spune:
am fost si eu la farmacie sa imi iau aerius ca nu mai suport alergia asta a mea de vreo 3 ani in fiecare vara , in luna august fac alergie deja ma tine de mai bine de 2 sapt .....
madutza_bra spune:
Hello!
azi sunt cu treaba, curatenie generala. Daca mai am timp diseara vreau sa trag o fuga prin magazine..nu stiu insa daca reusesc.
Cata e la soacra,a luat-o de dimineata si o aduce seara la culcare..nu doarme la ea pt ca nu are unde...
Cristi e la munte cu ai mei, se intoarce maine, asa ca azi tb sa profit ca sunt singura si sa fac de toate.
delia, sanatate andrei, sa ai grija sa o hidratezi bine, asta e cea mai mare pb la gura/mana/picior
roxy, pupam fata tunsa "bebelus" . Super tricicleta care i-ati luat-o, o ajuta mult in dezvoltare , si o invata sa-si tina echilibrul
strumph, ah ce repede au trecut 2 sapt. Apropos, arati demential !!!!1
mary
mandreeac, eu pe cata o tin de mana cu forta , nu cade, dar merge unde vrea ea si tb sa invete sa mearga de mana . Cu aruncatul pe jos asa e si la noi..toate sunt trantite pe jos, ii spun ca nu e voie, o mai pun sa le ridice si sa le puna la loc daca le tranteste..dar inca nu am vazut rezultate. Acum "muncim" seara inainte de baita sa strangem impreuna toate jucariile insirate si sa le punem la locurile lor. 90% din ele tot eu le strang
Ai grija la pastile, nu le mai lasa decat intr-un dulapior unde nu poate ajunge nici cand creste
miky, ma bucur ca ati reusit sa plecati in concediu, si Cata mi s-a parut ca s-a schimbat mult supa sapt petrecuta la mare. Cred ca ajuta mult sa schimbe locul, sa aiba diverse experiente si sa interactioneze cu multe persoane
cami, sanatate multe Petrei!
yasmi, wow da ce-i cu atatie fluturasi bolnaviori...Cum mai e Lucas? Cum te pregatesti pentru maine?
alina ma bucur sa te citesc. Eu te sfatuiesc sa nu mananci fructe crude, doar in compot. Vinetele sigur i-au dat dureri de burtica micutei. Pt lactatie, hidratare, somn si ceai de fenicul, anason si chimen.
La nunta a fost frumos, dansurile la machedoni sunt f usoare si am invatat repede , am dansat toata noapte (cu pantofi de schimb). a doua zi am fost la botez cu copii, i-am tinut vre-o 2-3 ore apoi am chemat socrii sa-i ia. Geamurile nu se deschideau la local, se fuma si tb dat la maxim aerul conditionat si ventilatia ca s afaca fata, asa ca nu i-am tinut mult. Oricum a fost ff plictisitor la botez..s-a stat la masa, nu a avut muzica de dans...a fost frumos doar cat au stat copii si s-au jucat. Oricum am avut niste sandale cu toc de 12...cred...barbata-miu era f incantat de ele..pe mine ma dureau picioarele doar cand ma uitam la toc
Hai ca am lungit-o pe net si ma asteapta treaba
Sper sa mai am timp diseara sa intru
alina06st spune:
Hop si eu!
Cand dorm piticii. Noroc ca se sincronizeaza .
Va multumesc mult pentru sfaturi. Am retinut si incerc sa le pun in aplicare.
Yasmi, am tot promis ca pun poze... O sa ma duc acum sa caut cablul de la aparat sa descarc ultimile poze si sa incerc sa le pun. Mai intai sa verific daca mai pot intra pe picassa, ca de cand n-am mai intrat...
Vad ca vorbiti si de dulciuri . I-am spus sotului ca dupa ce nu mai alaptez o sa rad o cutie de bomboane de ciocolata cu o cafea mare si un suc acidulat. Eu care de obicei nici nu beau suc, dar stiti cum e: cand e interzis, atunci vrei
Madutza, Irinuca, spor la treaba!
Miki, si eu am stat in week-end fara Luca!
Pentru prima data l-au luat bunicii (socrii) la ei, in alt oras. Nu departe, la 40 de km. Au plecat vineri si au venit luni. A fost un week-end mai silentios, ca sa zic asa . Ce sa zi, eu sunt mai paranoica. Asta pt ca suntem la inceput cu plecatul de acasa. Mi-e teama sa nu se intample ceva, dar si sa nu inceapa baiatul sa ma iubeasca mai putin . Dar ma tin tare. Inteleg ca e normal sa stea si cu bunicii, ba chiar imi prinde bine si mie. Sper ca in timp sa ma obisnuiesc. Adica sigur ma voi obisnui .
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
mada, ma bucur ca a fost frumos si te-ai distrat! profita ca esti singura sa iti termini treburile!! mai am si eu 4 zile pana ajunge mami meu!!!! yupiiiiiiiiiiiiiiiii nu ma prega special cu nimic pe maine, sambata am organizat una alta... si iarasi s au strans cam multi invitati.... maine, sa vedem, duc copii la gradi, sotul si-a luat ziua libera pt mine si profitam putin ...
alina iti trimit un PM cu datele de la picassa. a terminat sotul tau acel curs, este acasa cu voi??
merg sa ma mai uit dupa cazare la baile felix....de abia astept sa mergem ....dar buburuza mare este cea mai nerabdatoare acolo este strandul ei preferat.... cam departe si la gasit....
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
eu am terminat papa, buburuza doarme dupa ce ne-am zbenguit afara pana n-am mai putut, a fost ca la gradi a venit o mamica cu o salteluta mareee cu multe carticele si creioane si s-au pus toti copilaii pe colorat si citit, apoi alergat, dat pe biciclete, tobogan...a fost tare frumos.
catank daaa, ii place tare mult pe bicicleta ce i-am luat-o. da din picioruse, isi face un vant.....
ar trebui sa-ti schimbi naravul...sa pui mana sa dormi nu sa stai pana dimineata sa astepti sotul ca si asa nu rezolvi nimic cu asta
irinuca eu nu prea o las cu pisici, mie nu-mi plac deloc, le-as da cate un suttt... imi plac doar la altii si de la distanta
lalely ma bucur ca a fost frumos la mot imi place ce a ales David
miki ce ma bucur ca ati ajuns si voi la mare ma bucur ca v-ati simtit asa bine si mai ales ca sunt schimbari in bine ale puiutilor
sunt de acord cu tine, primii ani din viata puiului sunt cei mai importanti si de aceea este bine sa creasca in sanul familiei. de aia am si vrut sa stau cu ea 2 ani acasa.
oricum, au timp de socializare dupa aia cand o sa-si dea ei seama mult mai bine ca acum cum sta treaba cu copiii
mandreeac si eu la fel, sunt antipisici nu le suport deloc. mi se par asa jegoase...
mary ai reusit sa te mai odihnesti? cum stati cu mucii? ce scumpa Anda, mi-o si imaginez pe plaja cum se baga ea in seama ma bucur ca i-a placut la mare, apa....
asa face si Anastasia, merge la oameni sta gura casca la ei, le intinde mana....
ailed_dota spune:
am incercat sa dorm la pranz, pitica se foia...inainte sa se culce cat m-am dus eu la bucatariesaspal o cana.. a ajuns la cana mea de cafea, care mai avea o gura de cafea si mult zat.....si am gasit-o cu cana la gura cu zat dela barba la glezne si facea mmmmm , m-a pufnit rasul...(eu la 1 an am inmuiat cu biscuiti in cana matusi-mii, pana i-am terminat cafeaua...)
acum doarme, am incercat si eu dar nu am reusit, durerea de cap se mentine, dar la noi sunt 40 de grade cu nori... va inchipuiti...
yasmy, ce aniversare......
mada spor la treaba
alina, fa-ti cafea decofeinizata si vezi ca sunt la primola niste bomboane de cioco alba....si-i trece pofta... iar un suc poti sa bei imediat ce ai alaptat...ca pana la urmatorul alaptat...iti spun ca mie aici in spital mi-au dat sa beau cola dupa operatie ca ma durea rau capul de la anestezie..., si n-a avut nik bb
roxy, ma duc sa fac cartofi dauphinoise si pui cu branza si ciuperci
ailed_dota spune:
mie imi plac si pisicile si cainii, dar in curte nu in casa...
alina... SCHIMBA SEMNATURA!
roxy_s spune:
alina06 ce ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine
si ma bucur tare mult ca alaptezi, sa nu renunti chiar daca ai impresia ca nu ai lapte. de ce zici ca ramai fara? ca nu mai sanii bombe? vezi ca dupa un timp nu se mai fac asa bombe ca la incepuit, se regleaza laptele.
cu fructele...mananca din toate, pe rand, si vezi care o deranjeaza, daca o deranjeaza unul nu-l mai mananci prea des sau mananci moderat. de la vinete nu cred sa aiba ceva, ca doar ce au? vinetele nu baloneaza, nu produc gaze...poate a fost o coincidenta, ai mai mancat si altceva care a deranjat-o. si gandeste-te ca si laptele baut produce gaze, mai ales cel praf pentru ca-l suge din bibe si inghite mai mult aer decat de la san.
dar te rog, treptat scoate-i laptele praf, pune-o la san cat de des cere ea. sugand, productia de lapte creste mult
bea ceaiuri, maxim 2 litri pe zi, nu mai mult. din anason, fenicul si chimen. pe mine m-au ajutat foarte mult aceste ceaiuri. mananca bine si dormi cand ai ocazia. odihna, lichidele si linistea ta ajuta mult la laptic.
ma bucur mult ca alaptezi, este foarte important pentru bebelina, sa nu renutni chiar daca este mai greu acum la inceput.
inceputul conteaza si daca acum insisti si nu te lasi ispitita de laptele praf, si alungi gandul ala ca 'vai, nu-i ajunge laptele' sau 'vai ca nu se satura cu laptele...', o sa reusesti sa alaptezi mult si bine si o sa ai lapte din plin. gandeste-te ca asta este cel mai bun si sanatos pentru puiuta, este exact ce are nevoie