FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 20
amaliaro spune:
Fetelor ma gindeam la babutele noastre de dincolo si la Sper a noastra citi bani dau pe tratamentul de stimulare aici gonalu se da gratis si retul de tratament al donatoarei cu tratamentul meu de sustinere ma costa doar 70 de euro oare de ce in Romania nu face sistemul sanitar cva si pentru femeile cu probleme ca vad ca sunt in procent foarte mare femei cu probleme de infertilitate cind mi a zis azi asistenta na uite te duci la farmacia respetiva si iti da gonal gratui mia zburat mintea la femeile din Romaniachiar am sunat o pe Miracol sa ii zic
Miracol ai pusi de la Theodora
amalia tsakoniati
apalina spune:
buna dimi fetele .Rodica felicitari pentru inimioara ,pana la urma important e ca ne-a ramas un puiut ,la fel a fost si la mine ,stai cumintica ,linistita ,nu stres ,va creste puiutul si iti va bucura sufletelul.Miracol iubita ,gandeste pozitiv ,ajuta ,sunt cu gandul alaturi de tine si iti doresc tot binele din lume ,miracolul se va intampla.Noi2 bafta multa .Wish ,noi am mers cu masina desi era iarna ,drumul dupa iesirea din tara nu e pericol ca la noi,am fost cazati de luni pana duminica intr-o pensiune ,nu tocmai aproape de clinica dar cum n-ai treaba decat de doua ori acolo si fiind cu masina a fost ok.Hotararea de a merge la o clinica sau alta e tare greu de luat ,eu o juma de an am rascolit net-ul .... bafta .Alimaro ma bucur ca totul e in regula ,ai intrat in linie dreapta , sa fie o reusita totala .Pup gravidutele si viitoarele .Noi intram in linie dreapta ...pana la marea intalnire ,un pic mai e si-mi vad nazdravanul saltaret din burtica ....Doamne ce mai danseaza si ce mai face pe acolo prin burtica ,zici ca-i pe ringul de dans.O zi frumoasa fetele
minunea mea 35 +
noi2 spune:
Multumesc, multumesc pentru sustinere tuturor. Parca ieri eram la sfarsit de aprilie cand am primit programarea. A mai ramas putinel. Va doresc o zi frumoaaasa si buna!
miracol11 spune:
Neata fetelor...
eu tocmai am vb cu dr la telefon, i-am zis ca nu am mai avut nici o durere si nic o sangerare....si ea din pacate mi-a zis ca a ramas doar a doua varianta....interventia cu aspiratie......vai Doamne multe mai trebuie sa indur...azi ma mai suna sa vedem cand ma poate baga la un eco, sa vad la ce ora sa merg...si pe maine ar trebui sa imi caut o clinica sa vad unde sa fac interventia...ma duc la particular, ca la noi la spitalele de stat e jale....ma apuc acum sa dau niste telefoane...in viata mea nu am facut un avort...si habar nu am cat costa si ce trebuie sa faci...
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
apalina, ma bucur asa de mult pentru tine....ce repede a trecut perioada asta Doamne...parca acuma era ianuarie si te-ai dus sa iei micutii acasa....si uite...ai o minune in burtica care imediat isi face apariatia...te-ai gandit cum o sa nasti?ce nume va purta flacaul??...iti urez de pe acum nastere usoara...si multa sanatate amanadurora...vei fi mami nr. 2 dupa mami_vreau...si abia asteptam sa se imnulteasca listuta...
Astept un "miracol" curand...
fumi spune:
of Miracol sa-ti dea DD putere sa mergi mai departe!
pup fetele cu burtici si viitoarele gravidute!
amaliaro spune:
Miracoltotul va fi bine gindeste te ca face histero ca sa iei bebei acasa pe endo curat
Apalinamamicuto mai putin si ti coamoara ta in brate
Loana!!!
matusica toate gravidutele si viitoare gravidute
amalia tsakoniati
rodica.marin spune:
Miracol te pup.
Apalina multumesc, sper sa fie totul bine.
Wish42 ai acceptat programarea din ianuarie?
Am primit rezultatul de la beta si este 4711, dar am avut ieri o scurgere rozalie cu toate ca am stat numai in pat. Astazi m-am tot invartit prin casa, am gatit.... si deocamdata nimic.
Fetelor mai stiti ceva de Brigit si de gemeni?
Va pup pe toate si va doresc numai bine.