FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

sper
Doamne Ajuta!!!
Sunt sigura ca daca gandesti pozitiv lucrurile se vor aranja si rezultatul va fi cel dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

danny felicitari
tusferi, ivisor, miracol,
matusico, ma bucur ca esti bine
sper, trebuie sa crezi ca intr-o zi o sa ai copilul mult visat

Mergi la inceput

eu nu am noutati,maine merg la eco mamar
toate fetele

Mergi la inceput

wish 42, bine ai venit si sedere cat mai scurta!!!
Danny, unde te-ai cazat la BRNO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc mult pentru felicitari si sustinerea voastra,sunteti balsamul sufletului meuVa imbratisez cu drag!
Fumi,eu am stat la hotelul NIKA CENTRUM,aproape de clinica Unica.Am platit 58 de euro pe noapte cu mic dejun inclus.A fost ok.Au restaurant cu terasa unde poti manca foarte bine,gatesc super fain.Hotelul e de trei stele si e ok in camera.
Wish,bine ai venit la noi!iti dorim din suflet ca dorinta ta sa se implineasca cat mai repedeDe ce nu incerci si la Unica sa-ti faci programare?aici nu stai la ,,coada''si au donatoare numai studente super faine.Eu am fost multumita de clinica si medicii de acolo.Bafta multa!
Va doresc o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Wish42 bine ai venit !!

Matusico te-ai trezit? Ce ti-a facut nenea Mamos ? Ti-a recoltat si pt NK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
wish42, "bine"| ai venit intre noi....iti multumesc pt sustinere,si iti doresc si tie mult noroc pe drumul pe care l-ai ales, sa fii si tu mamica de anul 2013!!dOAMNE AJUTA!!

sper, eu m-am interesat pt mine pt analiza celulelor NK si se face din sange, nu din uter!
eu azi ma duc la un eco, ieri am crezut ca mor, amavut niste dureri de burta de numa, cica au fost contractii, se retrage uterul...dar mi-a fost f rau...vreau pt linistea mea sa merg sa vad daca mi-a mai ramas ceva pe acolo...si sa nu fac vreo infectie...
o zi buna sa aveti!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Sper iubita,ce-ti face piciorusul?Sper ca esti ok.
Da tine ceva anestezia matusicai,de nu ne da de stire..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Miracol sper sa-ti revii repede. Eu am NK facuti la Institutul V Babes, stiam ca nu se fac din uter in Ro dar matusica e in Grecia, i-am spus sa-l intrebe de dr dc ii poate recolta din uter pt ac analiza dc tot o anesteziaza. App, am NK mariti dar ce nu am eu Recapitulare: 42ani,fibrom subcapsular, endometriom pe OS, NK mariti, Mthfr C677T homozigot, FVL hetero (posibil si alte mutatii ca nu le-am facut pe toate) , 3 SOE obtinute prin FIV si IA cu clexane 0.4, 0.6 si aspenter& vitamine. Urmeaza sa incerc cu clexane 0.4x2/zi fara aspenter.

Danny multumesc de intrebare, ma simt ca Gugulus al lui Qiao Piciorul azi-dimineata mi s-a parut mai bine dar de calcat in el nu pot calca, banuiesc ca dureaza vreo 2 sapt sa-mi revin. Am pus gheata, frunze de varza zdrobite apoi frunze de varza congelate (valeu ce miroasea casa a varza, nu mai pun ) azi-noapte am pus felii de cartof si parca sunt spre bine dar tot ca o balerina merg (pe varfuri) App de balerina, sotul zice ca balerina vine de la balena mica
Acum ma doare burtica, cred ca am racit de la atatea comprese reci

Mergi la inceput

salutare,
sper, ce inseamna NK?

Mergi la inceput