FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 11
apalina spune:
buna dimi fetele .Rodica scrie la clinica sau suna-ti doctorul ,poate mareste progesteronul sau mai piune duphaston,si eu am sangerat dar cu progesteronul pus unde trebuie asdica vaginal si un duphaston pe zi ,s-a oprit si totul e ok,dar vorbeste cu un medic vezi ce-ti recomanda.O zi frumoasa fetele.Apropo de prima pagina ....suntem asa multe gravidutze ...dar acolo doar cateva ,de ce sunteti superstitioase fetele? daca e sa avem bebele nostru il vom avea si cu superstitii si fara
minunea mea 32 +
carmen_ch_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Carmen felicitari!! Bebele de la avatar este al tau? E tare frumusel. Noi inca nu suntem hotarati pt adoptie, incercam varianta cu donate si abia apoi adoptia. Ma sperie teancul de hartii care tb facute pt a adopta, dc ar veni cineva cu un bebe si mi l-ar pune in brate nu as zice nu. Fetelor ceva actualizari pt prima pagina? Dati-mi de lucru sa nu intru in butoi. Fata plina de speranta |
Nu e bebele meu la avatar, al meu are aproape 4 ani, ne pregatim de gradinita
irilac31 spune:
Buna dimi, dragelor sunt pe fuga, intru mai tarziu sa vad ce ati scris zilele astea. Acum vreau sa ii spun Amaliei ca ii tin pumnii pt histero, ma gandesc la ea si astept vesti bune, sa nu gaseasca nimic dr pe acolo
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
23+
sper spune:
Brigit am citit din urma, te felicit pt bebelasi si te asteptam sa ne povestesti despre minunile tale. Te admir pt perseverenta
Amalia te astept cu vesti bune.
Loona multumesc pt intrebare. Inca nu sunt vindecata, merg tot pe varfuri deoarece dc imi las greutatea pe calcai ma doare. Nu ma doare decat osul calcaiului iar la dr inca nu am ajuns deoarece imi astept sotul sa ma duca la un dr de la o Policlinica sportiva care l-a tratat pe el acum cativa ani. Nu mi se pare f grav ca sa ma duc singura cu un taxi. Uff, mi-e teama ca nu scap de computer/tomograf
miracol11 spune:
Buna fetelor....am revenit dupa un weekend plin si obositor...
amaliaro, iubita ma gandesc la tine non stop de azi dimineata!!sper ca totul a decurs bine si dr nu a gasit nimic la tine pe acolo pe dinauntru!!!...te pup si astept vesti de la tine
eu nu ma simt prtea bine, toata ziulica m-a durut capul si acuma a inceput sa ma doara si burta, niste dureri ce apar si dispar dupa vreo 10 secunde, sunt f dureroase, in sensul ca sunt ca niste crampe...am luat un no=spa, sper sa imi treaca, de nu musai sa ma vada un medic!
va doresc tuturor o saptamana usoara....ma pun putin in pat, nu ma simt bine deloc!pupici
Astept un "miracol" curand...
sper spune:
Miracol tb sa vina menstruatia? Dupa hormonii care i-ai luat pt ET cred ca sunt explicabile durerile de cap si burtica.
Imi place f mult bucalatul tau de la avatar, am observat ca-mi plac copii bucalati. Vreau si eu unul
dannyM spune:
Buna fete dragi!
Vin si eu cu o veste buna,testul de sarcina s-a pozitivat super frumos astazi.Am oprit injectiile si continui cu utrogestan vaginal 2-2-2.Peste doua saptamani sunt programata pentru prima ecografie,sper sa fie ok pana atunci.Parca nici nu-mi vine sa cred,mi-e si frica sa ma bucur,traiesc niste sentimente mai ciudate...
Amalia,asteptam vesti de la tine sa ne spui cum a fost
Sper,Miracol,Ella,d-zeu o sa va dea puterea necesara s-o luati de la capat cu succes,fruntea sus caci sunteti aproape de scopul vietii voastre.Va sarut cu drag!
pupici si pentru toate gravidutele noastre si pentru puiutii lor
Acum ma duc sa savurez o inghetataSarutari depline!!
miracol11 spune:
sper, am avut ciclu saptaman trecuta duminica a venit si a tinut pana pe joi...acum sunt pe tratament cu cyclacur 1/zi...poate dau vina si pe vreme de ma simt asa rau....nu iti pierde speranta, sunt sigura ca ne vom primii si noi minunile cat de curand!....
DannyM....super veste!!!nu ti-ai facut analiza Beta?nu esti curioasa daca sunt 2 sau unu?....te felicit si iti doresc o sarcina usoara si la termen!!!...sa ne spui cum evoluezi!!..pupici!
Astept un "miracol" curand...
ivisor spune:
amalia
sper ca totul a mers bine azi si ca ai mai facut un pas important spre ceea ce ne dorim cu toate.
sper
ma bucur ca ai revenit si iti doresc sa fii din nou "fata plina de sperante" cu puiut la purtator cat de curand, si cu picioare bune!
dorinta
paunas
pup toate fetele, mamicile si burticile!