FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 10
gabriela_tutuianu spune:
sper daca ai " grija " la ceva , atunci energia ta se duce inspre acel rezultat : adica daca gandesti ca nu iese , nu va iesi . daca tu crezi ca nu iese si gandesti la asta , universul nu intelge ca tu doar gandesti la asta si ti le va aseza asa cum gandesti . daca gandesti ca iese , universul intelege ca tu vrei si el va face tot ceea ce trebuie sa fie asa si aici intevin variabilele .
daca gandesti negativ , esti sortita oricum esecului . si chesti asta cu " grija " ma omoara . nu-mi place sa-mi spuna cineva " aigrija " deoacere toata atentia mea se va duce spre lucrul ala , voi gandi la el si asa se va intampla . " ai grija sa nu cazi " si universul va face ca lucrurile sa se intample asa cum gandesti .
ehe , si tot traind printre oameni care spun asta atat de des , ma mai trezesc cateodata ca spun si eu si imediat modigic : vroiam sa te rog sa fii atenta cu seful / analizele .soacra / masina / copilul etc .
deci fii atenta la amanunte si lasa "grijile " caci te tin departe de rezultatul asteptat .
sper ca m-am facut inteleasa . pupici
amaliaro spune:
Buna dimi!
Sper iubita trag speranta ca nu ii nimik grav cu piciorul tau in cea ce priveste semnele sti ca nimic nu este intimplator uite ieri am fost la clinica sa faca al meu spermograma si sa imi dea mie reteta pt donatoare si pt tratamentul meu de sustinere si mie imi lipsea un nr de la asigurarea de sanatatesi nu a putut sa imi dea reteta m am dus si l am luat nr de care aveam nevoie dar la clinica nu am mai putut ajunge si ii zic la farmacista ca ma duc azi dimineata la clinica si imi zice asa mai bine ca de luni intram in greva si iti expirau retetele deci iubita nimic nu este intimplator iao ca pe un semn incearca sa te regasesti spiritual gaseste timp si vorbeste cu DD si ai sa vezi ce bine ai sa te simnti si sper din tot sufletul sa iti gasesti drumul de urmat
amalia tsakoniati
gabriela_tutuianu spune:
amaliaro am vazut ca esti din atena si m-am intrebat cum este fiv-ul acolo . este decontat de asigurari sau de face numai pe banii tai ?
amaliaro spune:
Gabriela nu stiu ce sa iti zic depinde despre ce fiv vorbim pt ca daca vorbim despre fiv norml adica cu ovocitele tale te poti duce intr un spital de stat si il faci si nu platesti mare lucru deci tratament este compensat si medicul in principiu nu il platesti in cazul meu cu ovo donate nu stiu nimic pt ca nu se face fiv cu donate in spitalele de stat
dar si daca s ar da ceva bani inapoi mai rau te tracasezi cu acte mii de acte si bani iti intra intr un cont cindva deci...mult stres pt nimic
amalia tsakoniati
sper spune:
Gabriela nu sunt stresata si nu plec niciodata la "drum" cu ganduri negative. Dc as avea astfel de ganduri nu as pleca. Am fost tot timpul optimista dar ceva s-a intamplat si totul s-a dus pe apa sambetei.
Amalia caut un ortoped bun, de ieri pana azi m-a mai lasat putin durerea si ma deplasez mai usor dar tot pe varfuri. Mi-au facut bine compresele cu gheata si aplic in continuare. Sper ca nu am fractura de calcai pt ca e grav din ce am citit, tb sa fac computer/tomograf , picior in gips.... CT ala inseamna raze si nu vreau
Fetelor ce-i cu Brigite? A nascut? Cate saptamani avea? Sper ca e bine atat ea cat si copilasii.
Trebuie sa citesc tot din urma dar piciorul nu ma lasa sa stau prea mult la calculator.
carmen_ch_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Miracol & matusica Mai fetelor eu cred ca cineva de sus vrea sa ma ocroteasca de o durere mult mai mare si-mi pune tot felul de piedici. Maine eram programata la un eco sa vad ce mai face aparatul meu reproducator si dc e ceva de bine sa fug la dr. Ce ziceti, a avut grija cineva de sus sa-mi strice planurile, m-am accidentat la un picior rau de tot, nu pot calca in calcai si merg doar tzopaind Data trecuta inainte de a incepe injectarea mi s-au stricat 14 menopururi pe autocar, mi-a cazut plasuta pe radiator si le-am clocit , m-am ambitionat sa merg mai departe cu alte injectii si tot s-a sfarsit urat. Ori cineva de sus ma protejeaza de o durere mult mai mare, ori sunt blestemata, ori adun energii negative |
Sper, scuze ca intru , nu am scris niciodata la voi, dar va citesc din cand in cand…va admir sincer pt. curajul pe care-l aveti de a merge mai departe de fiecare data…
Anul trecut pe vremea asta, dupa 3 inseminari nereusite( eu cu 3 heterozigote si sotul cu OATS severa) aveam prima programare la Albu(la ultima inseminare se pare ca sotului ii iesise normospermie, dar cred ca nu era bun rezultatul).
A facut saracul tratament de se saturase, cand era foliculul meu bun, la el nu era bine, cand era la el bine, nu era la mine. Cand mi-a iesit prima mutatie, dr. gineco a zis ca se putea si mai rau. Cand mi-au mai iesit si PAI si fact. XIII, am zis ca nu se poate sa le am si pe astea.Probabil ca daca ma mai cautam, mai descopeream si altele.
Eu pe drumul spre Bucuresti ma rugam de fiecare data, ca, daca e sa raman insarcinata sa fie totul bine cu mine si bebele, daca nu, mai bine sa nu raman insarcinata…
Oricum, imi era frica de o eventuala sarcina, la cate cazuri de AVC am in familie ,cu toate ca am citit ca se poate duce o sarcina cu trombofilie.
Se pare ca Dumnezeu ma asculta de fiecare data, dar eu nu voiam sa vad semnele, sau l-am ascultat pe sotul meu, care mai voia sa cerem si alta parere…la Albu, care, dupa ce i-a iesit rezultatul spermogramei ne-a zis ca nu avem decat o mica sansa de FIV cu donator(mica avand in vedere varsta si mutatiile). Nu aveam nici banii necesari, ar fi trebuit sa facem credit.
Nu am mai asteptat sa vina si Mihalca, sa-l vada, atunci in parcare trebuia sa ma hotarasc daca mergem mai departe cu FIV-ul sau adoptam.
Am optat pt. a doua varianta, am avut noroc sa-mi intalnesc repede baietelul, dupa ce ne-a iesit atestatul(sau poate asa ne era scris) si acum la 40 de ani(impliniti ieri), pot spune ca am copilul pe care il asteptam de o viata, acum stau ca pe ghimpi ca e cu tati la el la servici, la ziua sefului.
Si eu am fost la manastirea Ghighiu, acum 2 ani si am plans, m-am descarcat.
Imi cer scuze din nou, sper sa nu te superi , nu-ti schimba ID si semnatura, pt. ca toti avem momente de depresie, pe care insa trebuie sa le depasim si sa mergem mai departe.
tusferi spune:
Carmen, La multi ani, fericiti alaturi de frumoasa ta familie!!!
Ai facut un lucru minunat. Cred ca toate fetele de aici s-au gandit si la alternativa asta. Noi da. Cand mi-am dat seama ca eu nu o sa mai pot avea un copilas din ovocitele mele, m-am gandit mult la adoptie. Si sotul meu mi-a propus. Doar ca, in cazul nostru, el nu are nicio problema cu gigeii si imi doresc mult un copil cu caracteristicile lui. Daca nu reusim, probabil ca vom adopta si noi. Chiar am incercat sa imi pregatesc familia pt asa ceva, deocamdata nu a fost reactia pe care o speram, dar nu ma intereseaza, as merge mai departe daca nu avem alta alternativa.
Felicitari si sa ne povestesti mai multe despre puiul tau!
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
sper spune:
Carmen felicitari!! Bebele de la avatar este al tau? E tare frumusel.
Noi inca nu suntem hotarati pt adoptie, incercam varianta cu donate si abia apoi adoptia. Ma sperie teancul de hartii care tb facute pt a adopta, dc ar veni cineva cu un bebe si mi l-ar pune in brate nu as zice nu.
Fetelor ceva actualizari pt prima pagina? Dati-mi de lucru sa nu intru in butoi.
rodica.marin spune:
Fetelor sunt f. suparata si speriata desi am repetat beta si e bine am mai sangerat si astazi putin. Nu stiu ce sa fac.
Sper si Miracol va doresc sa depasiti cat mai repede momentul trist care v-a adus durerea.
Carmen bine ai venit si felicitari pentru marea hotarare si realizare.
Fetelor va pup pe toate.
tusferi spune:
Rodica, vorbeste te rog cu doctorul sau cu orice alt doctor....
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11