300 lei - capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat

Sa imi zici cum ti-a placut.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Nu prea a iesit
e tare rau coaja groasa si uscata de`ti rupi dintii

dar o sa mai incerc...pana la urma iese ea!

& +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu n-am loc sa depozitez...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Nu!!!Carutz!

Dana

asta e sanatos, lasa ce spun romanii, se mai schimba si ei, asta e , daca fata pregeta la mers, caruciorul e mana curata

sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie util atat cat va dori frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:

Nu!!!Carutz!

Dana

asta e sanatos, lasa ce spun romanii, se mai schimba si ei, asta e , daca fata pregeta la mers, caruciorul e mana curata

sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie util atat cat va dori frumusica

Nina,mami de,

Eu as face niste analize copilului. Nu e normal sa oboseasca asa repede. Pe noi asta mic ne alearga de abia mai ne mai tinem dupa el.
Acum vreo 2 ani vara mea tot asa patea cu aia mica, obosea f repede, pe la 3-4 ani.
A fost cu ea la analize si i-a gasit gardia care ajunsese la ficat. De aici si starile de oboseala si agitatie si multe altele.
Scuze pt off topic

& +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Da buflea, pentru ca s-au cumparat seminte/rasaduri din afara, care-s mai rezistente la boli. De acolo si lipsa gustului sau marimea lor.

uneori gandesc prea mult....

Sau...ca mai este si varianta asta,stiu contestata profund,tzaranul roman(care nu e prost deloc de altfel)s-a adaptat foarte repede cerintzelor pietzii.

S-au cerut rosii de Olanda,a produs si el in batatura rosie de Olanda,s-au cerut castravetzi de Spania...a produs si el castravetzi de Spania!

Este o varinata foarte plauzibila din punctul meu de vedere.

Dana

Nu cred ca "s-a cerut", in schimb ai dreptate taranul nu e prost, e doar lacom: a vazut el ca rosiile olandeze au coaja groasa si nu se strica la transport a pus si el. A vazut el ca daca pune www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/video-uriasa-minciuna-a-rosiilor-romanesti-274326.html" target="_blank">ethrel se coc in cateva zile a cumparat si el. Nu cred ca "a cerut" nimeni sa manance asa ceva!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Off-topic: de mancat, mananca bine, dar cred ca are viermisori, de vreo saptamana mi se plange zilnic de dureri de burtica deasupra buricului si face kk des, si de doua ori pe zi. Si moale.

Deocamdata e f. util caruciorul, multumim, nada. A nu se intelege ca o readuc la stadiul de bebelus si ca o las sa zaca in carucior cu ceasurile. Acu' s-a dus in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Da buflea, pentru ca s-au cumparat seminte/rasaduri din afara, care-s mai rezistente la boli. De acolo si lipsa gustului sau marimea lor.

uneori gandesc prea mult....

Sau...ca mai este si varianta asta,stiu contestata profund,tzaranul roman(care nu e prost deloc de altfel)s-a adaptat foarte repede cerintzelor pietzii.

S-au cerut rosii de Olanda,a produs si el in batatura rosie de Olanda,s-au cerut castravetzi de Spania...a produs si el castravetzi de Spania!

Este o varinata foarte plauzibila din punctul meu de vedere.

Dana

Nu cred ca "s-a cerut", in schimb ai dreptate taranul nu e prost, e doar lacom: a vazut el ca rosiile olandeze au coaja groasa si nu se strica la transport a pus si el. A vazut el ca daca pune www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/video-uriasa-minciuna-a-rosiilor-romanesti-274326.html" target="_blank">ethrel se coc in cateva zile a cumparat si el. Nu cred ca "a cerut" nimeni sa manance asa ceva!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Androix,ai dreptate,trebuia sa pun "s-a cerut"intre ghilimele!

Tzaranul roman a ramas cu productzia nevinduta ,odata ce romanul a preferat sa cumpere din supermarket(vorbim de inceputurile supermarketurilor in Romania,cind nu aveau contracte cu piatza interna iar principalii furnozori de rosii erau olandezii ,asta fiind un exemplu si atit).

asa ca s-a reorientat spre rosia olandeza,cumparat la greu in anii de inceput ai supermarketurilor.

Acum nici daca s-ar vrea sa se revina la rosia romaneasca,ma indoiesc ca s-ar putea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Off-topic: de mancat, mananca bine, dar cred ca are viermisori, de vreo saptamana mi se plange zilnic de dureri de burtica deasupra buricului si face kk des, si de doua ori pe zi. Si moale.

Eu zic sa mai astepti 2 - 3 saptamini, si in timpul asta nu uita sa scrii sute de mesaje pe forum....poate se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Adevarul e ca rosiile adevarate,dulci si faine...se strica relativ repede,maxim trei zile.Astea tratate,desi produse in tara dar cu soiuri modificate rezista super tare....
Una peste alta e din ce in ce mai greu sa ai produse neaose,romanesti....un singur nene intr-o piata mare avea rosii"inima de bou"soiul ala lunguiet....si le avea la 5.5 ron....l-am rugat sa ma lase sa gust,a fost de acord..mama ce bune erau...i-am luat vreo 4 kile sa ma satur de salata.Dar sunt scumpe...in piata si hipermarket nu mai e nici o diferenta....multe tarabe din piata nu au rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Deocamdata e f. util caruciorul, multumim, nada. A nu se intelege ca o readuc la stadiul de bebelus si ca o las sa zaca in carucior cu ceasurile. Acu' s-a dus in parc.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

eu te inteleg in plus un carucior nu cere nici de mancare si nici nu te inghesuie si e si util, si pe aici vad parinti cu copii marisori si cu carucior, unii pur si simplu imping la caruciorul incarcat cu cumparaturi, copilul merge, alearg pe jos, dar e salvator in unele situatii, la inceput si mie mi s-a parut aiurea (nah, venita din Romania), dar acum cand simt pe pielea mea cat atarna un copil de 9 kg, imi dau seama cat de greu trebuie sa fie sa fi pus in situatia sa cari in brate un copil de 13-15-18kg, plus plase sau geanta ...asa ca nu mai mi se pare deloc aiurea

Mergi la inceput