300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 13
eumada spune:
Deci ..cheltuieli estimative mic dejun Eva,la mare:
1 iaurt simplu muller 9 lei 8 bucati
2 iaurt cu fructe... 5 lei...4 bucati
3.iaurt mare 5 lei 1 bucata
4.salam de curcan... 7 lei 5 felii
5.fructe portocale 10 ron,banane 7 ron
6. cereale 7 ron simple ,total 50 ron.
Restu` ii mai fac cate ceva,doar doar o manca si ea...si pizza i-as da daca as sti ca mananca,dar e foarte rea la mancare....nu s-ar zice daca o vezi,dar.....
Acu` ma inchin la ea cu :cereale,salam,branza cu piure de fructe(facute in casa),iaurt de doua feluri,ciorbita,lapte,iaurt simplu....paine cu unt si gem(de casa0...si ea face un bot cat casa.
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Deci ..cheltuieli estimative mic dejun Eva,la mare: 1 iaurt simplu muller 9 lei 8 bucati 2 iaurt cu fructe... 5 lei...4 bucati 3.iaurt mare 5 lei 1 bucata 4.salam de curcan... 7 lei 5 felii 5.fructe portocale 10 ron,banane 7 ron 6. cereale 7 ron simple ,total 50 ron. Restu` ii mai fac cate ceva,doar doar o manca si ea...si pizza i-as da daca as sti ca mananca,dar e foarte rea la mancare....nu s-ar zice daca o vezi,dar..... Acu` ma inchin la ea cu :cereale,salam,branza cu piure de fructe(facute in casa),iaurt de doua feluri,ciorbita,lapte,iaurt simplu....paine cu unt si gem(de casa0...si ea face un bot cat casa. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
PAi tocmai de aia face "bot cat casa".
Vicky si Printzesone
ingridnen spune:
in primul concediu la mare (avea fi-miu 2,5 ani) a trait 12 zile cu banane si iaurt
Comandam 3 feluri de ciorbe la masa si felul doi cam tot asa.. nimic nu-i placea
Plus ca mi-a facut o amigdalita, de am ajuns cu el la spitalul din Mangalia... ne-am "distrat" pe cinste
Cand ii spun acum rade
Ingrid si Cristi 9 ani
Androix spune:
Inseamna ca nu-i este foame pur si simplu.
Bananele au fost de baza si la noi cand erau kinderii mici si mergeam in concediu. Ne mai scoteam cu cate o ciorba.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
histamina spune:
am fost in 2 mai.
nu exista masa sa nu se puna pe plaja si strumf sa nu se aseze sau sa nu ia papa.
ma inroseam, imi ceream scuze.inutil.
vede papa si-i gata.frimitura papa, nu se incurca!
face fitze doar cand are ceva. e semnul ca nu e ok cu el.
cel mai fain e cand da iama in bucate.iese fatos din bucatarie:ceapa intr-o manuta, branza in cealalta si da-i si papa de parca nu mai vazuse mancare inainte.
mi s-a facut rau,dar el era fericit.
nu mai spun cum devoreaza prepelite.
ce nu papa:nimic din comert gata preparat sau dulciuri din comert,ori mezeluri.
Selene_Bunny spune:
La mine:
Cartofi: 1,5 lei/kg
Rosii de masa: 3 lei/kg
Castraveti: 1,5 lei/kg
Ardei: 2 lei/kg
Ardei Kapia: 3,5 lei/kg
Gogosari: 3,5 lei/kg
Prune: 2,5 lei/kg
Struguri Ceasla: 2,5 lei/kg
Struguri Hamburg Vrancea: 4,5 lei/kg
Piersici: 4 lei/kg
Nectarine: 4 lei/kg
Mere mari, acrisoare, coaja rosu-verde: 2,5 lei/kg
Vinete: 1,5 lei/kg
Morcovi: 2 lei/kg
Legatura marar: 1,5 lei
Legatura patrunjel: 1 leu
Legatura leustean: 1 leu
ela_04 spune:
Ieri dimineata am fost la piata dar erau destul de scumpe asa ca am mai tras o fuga si pe seara si am luat:
gogosar la 2 lei nu era ca prima tura, erau mai potriviti si mai uratei dar asta e. Am mai luat 10kg. Acum lucrez la ei.
Am cumparat si castraveti la 2 lei i-am si pus de ieri si tot ieri am facut si 5 kg gem de prune.
Acum nu stiu ce o iesi ca eu personal nu am mai pus. De obicei ii dadeam bani lui maica-mea si ea punea. Da` anul asta a zis pas ...asa ca vrand, nevrand am cautat pe net, am intrebat...si am trecut la treaba. Ca sa mancam ne place
ce era super ieftin la piata...dovleceii - 4 la leu.
patrunjel 4 leg/leu
leustean 2 leg/leu
prune 2 lei
albitura... si cam atat.
rosiile prunisoare -2,5 lei
ardei gras -2 lei
morcov -2 lei\kg
kapia 3-4 lei
+29
ela_04 spune:
La real are gogosari la borcan cu 4,37 sau 67.
am luat un borcan de proba. Nu cumparati ca nu e bun.
Zeama e buna dar gogosarii sun scofalciti...moi rau. cand sa scot unul s-a sfaramat
+29
dianad spune:
Ce termen de garantie au? poate erau expiratiam luat piersici romanesti din piata crangasi la 2,99 si am facut compot cu o linurita de zahar la borcanul de 480ml. A iesit exceptional de parfumat si dulce. luni, dupa ce trece canicula asta, mai iau 6Kg.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro