FIV la Clinica Promed System(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

tinybaby cred ca le poti traduce si tu daca trebuiesc traduse in limba engleza . intri pe google translate si le traduci si apoi le trimiti spre discutii .

nu te-au monitorizat pe parcursul stimularii ? intreb ca o bila neagra au din partea mea pentru acest aspect : pe parcursul monitorizarii doar daca ceri esti monitorizata si de alt medic . adica parca ar face o operatie cu mana altcuiva . asta este . cred ca tre sa accept si asta .

iube
cum a fost fiv-ul la promed ? ai sa le reprosezi ceva ? ai reusit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Gabriela, o sa ma uit ce este de tradus si o sa le traduc eu.
Ba da, cum sa nu ma monitorizeze? Faceam eco si hormonale . Ma duceam de cateva ori pe saptamana. De aceea am spus ca in functie de rezultatele astea ultimele zile de stimulare mi-au marit doza de menopur, asta la primul fiv si la al 2lea la fel cred.
La fiv 3 am avut oricum alt tratament de stimulare. Si la fel daca trebuia mai maream doza sau nu.

Mergi la inceput

Iube, scuza-ma !!! Eu te-am intrebat de ce nu ai reusit si te-am intrebat si de FIV 2. Cand tu poate ai reusit. Te rog sa ma scuzi. Nu stiu ce a fost in capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

La noi problemele sunt: eu-trompe infundate , sot - oligosepermie severa.
FIV-ul facut la Promed a fost reusit. Din pacate bebe s-a oprit din evolutie in sapt18. Sarcina urmarita tot la Promed.
In ceea ce priveste FIV-ul as avea sa le reprosez cate ceva: cel mai imp este ca nu mi-au spus nici in timpul stimularii, nici in sarcina sa fac mutatiile (si eu cred ca de aici a aparut pb mea). Apoi cred ca 6 ovocite din 15 antrali este cam putin si ca ar fi putut sa ajusteze tratamentul ai sa se dezvolte mai multi foliculi, dar asta deja e o chestie minora.

TinyBby, eu cred ca nr de foliculi antrali conteaza. Cu cat ai mai multi intr-o luna cu atat sunt sanse mai mari sa obti mai multe ovocite.

Cel mai probabil noi vom face FIV2 in Turcia. Cum spuneam mai devreme au dr mai experimentati, laboratoare mai performante si ca pret cred ca daca pui si cazarea ajungi la costul unui ICSI la Promed.

Mergi la inceput

Iube, imi cer scuze inca odata
Imi pare rau pt ce ai patit
Mutatiile adica trombofiliile?
Eu tromb. le-am facut.
O sa ma uit cati fol. antrali am avut si te anunt.
Sper sa fie scris pe undeva.
La acibadem ma gandesc si eu. Ultima oara am vbit cu ei pe 30 ianuarie si a ramas totul in bataia vantului, parca imi pare rau acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Mutatiile trombofiliei, adica mutatiile genei MTHFR, PAI, Factor V, Factor II, etc ...
Le-ai facut si ti-a iesit totul in regula? Ai fi prima persoana despre care aud ca nu i-a iesit nicio mutatie.

Nr de foliculi antrali ar trebui sa fie la ecografia din zi2.

La Acibadem poti sa continui conversatia de unde ai lasat-o. Nu se supara nimeni.

Mergi la inceput

Pai trebuie sa aibe toata lumea vreo mutatie? Intreb pentru ca nu stiu. Mutatiile astea afecteaza in vreun fel sarcina sau ramai mai greu insarcinata daca ai vreo mutatie?
Da, cred ca le-am facut, asa tin eu minte. Ma uit diseara pe analize si iti spun exact.
Multumesc ca mi-ai spus, o sa ma uit la eco din ziua 2 .
Ma simt eu ciudat, o sa creada ca fac misto de ei..
Dar asta este, daca ne decidem sa facem acolo o sa reluam conv. de unde am lasat-o.

Mergi la inceput

tinybby si eu te incurajez sa vorbesti cu ei . nici nu intereseaza daca au mai vb cu ei , important este ca te-ai decis .

iube cam care ar fi preturile cu isci ? ca la promed ?

Mergi la inceput

Multumesc Gabriela, sper sa ne decidem cat mai repede.
Mie cei de la Acibadem, mi-au spus asa , ti-am facut copy paste. Mail-ul este din 01.12.2011. Sper ca ti-a fost de folos

In cazul in care aveti indicatie clara pentru Procedura de fertilizare in vitro procesul tratamantului este urmator.

Trebuie sa va prezentati pentru prima consultatie in a doua zi a ciclului menstrual.

In acea zi se fac analize de laborator, ecografie si consultatia ginecologica propriu zisa.

In urma acestor proceduri se trece la etapele urmatoare: ostimulare ovariana controlata sonografica si de laborator (controlul nivelului d eestradiol daca este necesar), follow-up, colectarea ovocitelor, prepararea spermei, microinjectia ICSI (intra citoplasmatic sperm injection), embriocultura (inclusiv cultura blastocistului pina in ziua a cincea), embriotransferul, evaluarea nivelului HCG in singe si prima visita la doctor.

Pretul 2250 Euro

Proceduri aditionale optionale:

IMSI (Intra cytoplasmic Morphologically Selected sperm #304;njection) pentru cazurile severe a factorului masculin- 250 Euro
Crioprezervare pentru embrionii suplimentari – 500 Euro
Teste de preimplantare genetica : 750 Euro (5 probe pentru  cromosomii 13,18,21,X,Y or 13,16,18,21,22), 1000 euro ( 9 probe pentru cromosomii13,15,16,17,18, 21,22,X,Y), 750 euro (pentru translocatii)

Nota importanta:  Medicatia pentru stimularea ovariana nu este inclusa in pachet. Cuplurile pot aduce medicamentele din tara proprie. FSH (aprox 3000 unitati, GnRH antagonist 4-5 injectii, hCG 1 injectie (250 micrograme or 10.000 unitati), Progesteron ovule vaginale pentru 12 zile.

Ca optiuni de cazare va putem oferi hoteluri cu care avem contract si care ne ofera preturi speciale. Va putem aranja hotelul in functie de preferintele si de bugetul dumneavoastra. In functie de disponibilitate exista posibilitatea inchirierii unui apartament cu toate facilitatile.

Transportul aeroport-spital-hotel va fi asigurat pe toata perioada de sedere (15 zile), este asigurat de clinica si este gratuit.

Mergi la inceput

super raspuns . chiar ca e la fel . pai merita atunci sa faci acolo .mai conteaza acum pretul la cazare si zborul cu avionul pentru 2 . cam cat au dat fetele pe cazare ?

le poti intreba .

Mergi la inceput