FIV la Clinica Promed System(3)
Raspunsuri - Pagina 19
gabriela_tutuianu spune:
super acest program , insa daca trebuie toate testele facute la promed se acopera si diferenta pana la costul integral . am facut destule analize la ei pana sa intreb si in alta parte si sunt teste care costa poate si de 2 ori mai mult decat la alte clinici .
de ex amh costa 390 ron la targoviste si peste drum este o clinica buna unde amh costa 210 ron . adica mare diferenta . o spermograma obisnuita costa 140 ron parca iar la o alta clinica costa 80 ron ( aici amh costa 240 ron si tot ramane diferenta de alte teste , caci doar nu mergem sa paltim teste de drag sau de lipsa de ocupatie , ci pentru ca avem o problema care este costisitoare si daca nu esti atenta la preturi nu-ti mai raman bani de fiv ) . diferenta de preturi duc la acelasi pret in final .
miky82 spune:
Lumy eu am facut diphereline in ziua 21 a ciclului anterior si am luat si duphaston 10 zile si mi-a venit menstruatia exact a 3 a zi de la intreruperea duphastonului.
Bafta multa fetelor.
miky82 spune:
Gabriela sa sti ca nu trebuiesc facute analizele neaparat la ei, eu absolut toate analizele le-am facut la alte laboratoare tocmai ca la ei erau cam scumpe.
Ce mai faci?
mira_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nucea08 buna fetelor,se gasesc ace separat pentru puregon pen voi cum procedati? multumesc |
nu se gasesc ace separate acele le achizitionezi impreuna cu fiola sunt mai multe ace in cutie
lumynytas81 spune:
buna miky,eu ma ingrijorez mai mult de intarziere a c.m. deoarece eu tb sa fac transferul de embrioni,pana la Craciun,sper sa nu ma intarzie mult,ar cam trebui sa vina pana pe 3-4 decembrie,ca altfel pierd transferul ! cam cate zile se decaleaza de la data planificata?
Oricum azi,am facut Diphereline,sper sa fie bine.
Doamne ajuta tuturor! E bine ca avem pace in tara ,apoi ce o fi o fi !
pe toate !
mira_83 spune:
Buna Seara,
Vreau sa va spun doar sa aveti incredere in echipa de la Promed ca eu am reusit din prima inseminare cu Doamna Predoi si acum am un baietel de 2 luni si jumatate.
gabriela_tutuianu spune:
miky82 sunt nitel in convalescenta . stii cum e viata ? ti le serveste cand te astepti mai putin . adica ma pregateam frumos de fiv , mi-am vandut masinutza in final ca nu aveam bani suficienti si m-a palit o mio-pericardita care m-a pus la pat din 4 sept . adica sunt in concediu medival prelungit de atunci si astept sa ma fac bine . inca sunt in recuperare , saptamana asta m-am simtit mai bine si am intrat sa vad ce faceti . am avut parte de multe balbe ale sist sanitar , sunt scarbita definitiv , oripilata , banii s-au dus - pe altele - si acum am gandesc sa ma fac bine mai repede .
ma bucur sa va vad si imi pare rau de experientele de care ati avut parte . ma doare sa citesc despre nereusite , dar capul sus ca va rasari si soarele . acum nu a fost sa fie .
iar pt programul "primul copil " scrie clar ca testele trebuiesc facute in cadrul clinicii . asa si mie mi-au spus ca le pot face oriunde , dar pentru programul asta asa scrie . oricum , ma tenteaza .
fetelor fiti curajoase ! se poate si asta ne tine alerte .
cris8 spune:
Buna fetelor,
miky noi suntem bine, multumim de intrebare, astept mereu cu sufletul la gura fiecare ecografie, dar pana acum a mers totul bine, multumesc lui Dumnezeu. Eu pt monitorizarea sarcinii tot la Promed merg, nu am renuntat la ei caci am vazut ca sunt monitorizata ff atent, nu stiu daca un alt medic ar fi acordat atata atentie ultimului detaliu. Asa dna dr stie cat de greu am ramas insarcinata si nu lasa nimic la voia intamplarii...
Fetelor la Promed pt programul "Primul copil" scrie clar ca doar analizele imagistice, spermograma si cultura col e obligatoriu sa fie facute la ei. Mie mi se pare normal lucrul asta, oricum nu astea sunt analizele care sa coste o avere, si nu cred ca intentia lor e sa recupereze reducerea acordata, dar sa fim seriosi ca nu stiu cum ar putea accepta o spermograma lucrata in alta parte, caci evident ca nu pot avea incredere in ea...
Mie mi se pare super frumos ce fac, sa nu uitam ca au avut si programul cu "Un FIV gratuit pe luna" timp de 1 an, acolo chiar nu plateai procedura deloc, si 12 cupluri au avut sansa asta. Daca ne gandim bine, e singura clinica care totusi face ceva si pt pacienti...nu cred ca e cazul sa fim carcotasi cata vreme nimeni altcineva nu ne ofera niciun ajutor.
lumynyta, Doamne ajuta sa decurga totul bine si sa poti face curand ET-ul.
Va tin pumnii fetelor, si va doresc din suflet sa aveti cat mai curand test pozitiv. Important este sa nu renuntati niciodata...
va pup
gabriela_tutuianu spune:
cris8 daca te referi la mine , m-am suparat deja . stiam ca este un forum liber pentru oricine sa-si expuna ideile . mi le-am expus . nu am jignit pe nimeni si dumnezeu mi-e martor ca nu am avut nici o intentie de a deranja pe nimeni . dar sa ma numesti CARCOTASA este prea mult .
ma bucur pentru colaborarea ta cu promed , poate nu ai mai colaborat niciodata cu alta clinica . sunt altele cu mult mai bune . parerea mea este ca este doar un alt program de marketing , stii reclama , reclama , reclama . eu am colaborat cu ei si nu am fost asa incantata . am facut multe teste la ei si iti pot spune de ex ca niciodata nu mi s-a facut un eco endo atat de rapid . pe fisa cu rezultat nici nu stia ce sa scrie , inital dr a vrut sa ma expedieze fara fisa de rezultat si daca a vazut ca astept s-a straduit sa scrie niste rezultate desi nu imi dau seama de unde stia cat a avut ovarul drept sau stang atata timp cat nici macar nu le-a masurat .
deci , parerea mea este ca sunt foarte scumpi si superficiali . parerea mea , draga cris8 si am dreptul sa mi-o sustin . eu nu am comentat pe cati au ajutat sau pe cati nu . toate clinicile au ajutat la un moment dat pe cineva in situatia noastra . pentru bani .
iti doresc mult succes cu ei