FIV la Clinica Promed System(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Nelay_star spune:
Imi doresc , imi doresc !!! Sper sa se intample atunci 
Nu nu, alegi tu ca daca ar fi dupa mine nu as da nici unul![]()
![]()
DAR, am zis ca facem jumi juma sa nu se supere nici una
deci iti alegi

gabriela_tutuianu spune:
sa stii ca la asta ma gandeam cand urcam scarile acum . ce ar fi sa facem jumi-juma , adica frateste ? ![]()
am incercat sa merg nitel in parc , dar nu prea m-au tinut piciorusele , asadar am revenit acasa si ma bag in pat . 
Nelay_star spune:
Eu sunt fata de cuvant. Daca asa am spus, asa ramane !!!! ![]()
Nu te stresa prea mult! Nu face prea mult efort... Incet incet 
Somn usor 
gabriela_tutuianu spune:
nici nu stii ce bine suna . 
![]()
ma gandesc ca ar fi asa simplu : merg saiau vreo 2 gata facuti si sunt ai mei sa nu ma mai chinui in felul asta cu emotii ; uite ce fac emotiile din om - neom . asa ma simt eu acum .
pe alta lume total . ametesc , abia merg , sunt neclara si as dormi , dar nu prea pot din cauza la afurisita asta de presiune din plamani . 
Nelay_star spune:
Suna bine , nu-i asa ??? ![]()
![]()
Dar stai.. Daca faci tu inaintea mea, faci si tu la fel. DA?!??????
Eu zic, sa stai mai mult prin casa. Sa nu faci prea mult efort. Si daca e ,sa iesiti seara cand se mai racoreste afara , sa mergeti incet incet...
Sanatate muuullllllttttaaaaa

gabriela_tutuianu spune:
ce e promis este promis .
astazi am fost nitel mai bine . sper sa pot pleca in conzediu . este destul de obositor si tre sa conduc fix 1298 km pana la sora mea in atena . 
gabriela_tutuianu spune:
plecam luni dimi . o sa mergem cu ambele masini caci mergem cu tot familionul : parinti , socri . asadar nu exista schimb , ci calule dai bataie .
ieri am incercat sa merg cu masina , insa se clatina strada cu mine si nu am mers mai mult de un km . hahaha , iti dai seama ? plecam la constanta si veneam in aceeasi zi , la timisoara etc . acum , nici pana la paine nu ma descurc , bine ca nu mananc paine . ![]()
te pup . azi plecam la brasov pentru week-endul asta . o sa incerc sa conduc eu 

Nelay_star spune:
Drum bun
Ai grija cum conduci, daca simti ca nu mai poti sa iei o pauza.
Cum e vremea la Brasov ? Cum ai condus? A fost ok?
Distractie placuta si la Brasov si la Atena! Sa te distrezi
si sa te relaxezi!
Cat o sa stati la Atena?
gabriela_tutuianu spune:
buna 
am condus foarte bine pana la brasov si dd a vrut sa am o zi frumoasa . aseara ne-am intors ca nu ma simteam bine - ao fost draguti cei de la cazare si nu ne-au taxat pt noapte . astazi am avut cea mai grea zi . nici macar pana la baie nu pot merge drept . parca merg cu avionul si este in picaj tot timpul . pe la 11 aveam 114 puls .am luat un betaloc si mi-a mai csazut , insa parca sunt intr-un tren al groazei .
nici nu stiu ce voi face maine . cu dd inainte . a sa stam in functie de tolerabilitatea mea . duminica ar trebui sa fim inapoi ca sotul incepe scoala - este profesor , amandoi suntem dar el inca profeseaza - dar nu e musai caci poate reusim sa mai pasam vreo 2 zile pana marti . depinde de mine .
te puppp si sa ai o saptamana reusita .