Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu, al meu nu sughite inca
Cred ca e tare amuzant

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Azi sanii mei au inceput sa secrete acea substanta,colostru parca-i zice,nu?
M-a apucat un tremurici pe moment...

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dragelor, am facut poza burtoiului ce crocobaur! Tin sa rapotez: sunt un cocostarc (picioare subtiri, maini subtiri, corp imens...ca sa nu zic de tzitzi-o sa aiba fi-miu niste biberoaneeeee)

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mena, zapacila, ce-am mai ras!
Oricum esti super, -si fii sigura ca imediat revii la forma initiala dupa ce nasti, ca asta e conformatia ta!
In plus, "biberoanele" sunt cele mai importante, asa ca bucura-te si nu te mai analiza, nebunico!hi hi

Onutz, e amuzant si neasteptat, te ia prin surprindere:), eu m-am ridicat din pat sa nu imi trezesc omul si am venit sa rad singura in salon:), ziceai ca e la spectacol, mititelul..
Dar fetelor, cresc gogosicile, ca au o forta-in momentele alea cand au chef de joacaaaaa- sa ii simti, nu gluma!

Andie, nu merge la mine cu cutia, fiindca stau,scriu, raspund la tel apoi incep astia care mai de care sa strige de prin birouri-care ce acte vor, ce dosare, ce nu gasesc,-si ite cum ma tot invart de zor, ca titirezul -nu am eu sansa sa imi odihnesc picioarele pe cutie.Ma invart sa scriu, ma invart sa raspund la telefon, sa completez toate actele cu clientii- picioarele atarna oricum..
O luna o trece...

!!Azi am sunat si ne-am programat la un tur al spitalului unde o sa nasc.Wow, tipa care face turul e suuuuper, mi-a placut la nebunie de ea, a spus ca pe langa ca mergem sa vedem saloanele, sala de nasteri, aparatura folosita,te invata si tehnici de respiratie, la ce sa te astepti daca e nastere naturala sau daca e C-section,ce face doctorul, ce trebuie sa faci tu, iti arata unde si cum sa completezi formularele de inscriere, ii invata ceva si pe tatici,te invata cum sa te relaxezi, iti explica cum si de ce si daca epidurala si cand, wow, abia astept toate info astea la fata locului!! Din fericire, exista si posibilitatea sa mergem duminica, altfel nu am avea cum, in cursul saptamanii

Fetele, bucurati-va de weekend!!
Si cred ca ar trebui sa mai actualizam un pic Picassa, ca ne-au crescut burticile, ne apropiem de eveniment, fetelor, astea sunt clipe unice!!Pai nu? asta e o perioada extraordinara!!

Alina, cred ca e emotionant,probabil si eu as fi avut aceeasi reactie..La mine inca nu.Si nici nu se mai omoara sa creasca, sa vedem acum, in trim III:)ce modificari mai apar, in afara de faptul ca devenim balonase cu adevarat

sa aveti un super weekend, burtici!

27 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici!
Las un frappe sa va racoriti ca azi si maine o sa ne topim
Citeam la odiseea de sept ca o fata a nascut o fetita de 4kg desi la ecografia din aceeasi zi ii arata 2.800kg.
Asadar masuratorile astea de greutate nu prea sunt relevante,daca la cm e mai simplu,greutatea nu prea e relevanta.
Nu m-am dus azi la testul de glucoza,e prea cald,sigur imi stricam sambata.Mai bine merg luni cand sunt la serv
Azi nu gatesc,mancam salate ca e mult prea cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Neata si pupici pe burtici
Noi azi am fost tare matinali pt weekend (minus Andreea care s-a trezit la 8 jumate). Am fost la piata sa ne luam laptele de la tanti la care avem cont, am luat si un pepene () si am pus si niste rosii pe foc, sa vad ce iese ca nu am mai facut niciodata; insa am avut o productie minune de rosii cherry crescute prin crapaturile betonului la noi in spatele curtii (de unde habar nu am) si a trebuit sa le scoatem; rezultatul: 29 de borcane de gogonele cherry si o productie mica de rosioare coapte, destule cat sa trebuiasca sa le pun intrun fel la conservat
AC si mie de o saptamana imi apar mici picaturi de colostru
Bubule eu am mai pus 3 poze, insa burta nu se vede (fotograf fara ochelari - adica mama mea )
Va pup!

29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Bubu, al meu nu sughite inca
Cred ca e tare amuzant

Onutz 27+ cu Lucian

La mine o data a sughitat,de fapt o data am simtit eu...miscari ritmate ale burtii,la intervale regulate.Era haios rau !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Neata si pupici pe burtici
Noi azi am fost tare matinali pt weekend (minus Andreea care s-a trezit la 8 jumate). Am fost la piata sa ne luam laptele de la tanti la care avem cont, am luat si un pepene () si am pus si niste rosii pe foc, sa vad ce iese ca nu am mai facut niciodata; insa am avut o productie minune de rosii cherry crescute prin crapaturile betonului la noi in spatele curtii (de unde habar nu am) si a trebuit sa le scoatem; rezultatul: 29 de borcane de gogonele cherry si o productie mica de rosioare coapte, destule cat sa trebuiasca sa le pun intrun fel la conservat
AC si mie de o saptamana imi apar mici picaturi de colostru
Bubule eu am mai pus 3 poze, insa burta nu se vede (fotograf fara ochelari - adica mama mea )
Va pup!

29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Asta inseamna ca vom avea lapte?Sau ce? Sper sa fim cu toate niste laptarese grozave,sa avem un lapte hranitor pt.puiutii nostri si sa nu fie cazul sa apelam la lapte praf sau mai stiu eu ce.

Si eu ieri am facut a doua tura de suc de rosii...Sauna s-a facut la mine.Si azi pregatesc o ciorbita de perisoare ca e preferata Deliutei.Iar diseara am o nunta.Nu prea am chef dar...o sa mergem.
Miscarile lui bebe sunt din ce in ce mai pronuntate,burtica se misca valuri,valuri...
Va pup si va doresc un week-end racoros !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!

Mena
Bubule, sa stii ca devine dureros
Popescule, ai ceva recolta

Pe langa ce povestiti voi ca faceti eu ma simt cat un purice Pe caldura asta zau daca am chef de ceva.
Azi spal muult (bine, nu eu, masina ) si sper sa reusesc sa fac curat (tre' sa dau cu mopul si sa deschid geamurile sa se usuce, dar la ce caldura e afara inca ma gandesc)
Azi m-am trezit la ora 10 (cred ca e a treia oara in viata mea), nu stiam ce zi e (inca nu-mi vine sa cred ca sunt in concediu, am senzatia ca ieri a fost sambata, azi e duminica, sper sa nu ma apuce obisnuita depresie de duminica, pentru ca maine nu e luni si chiar daca ar fi nu trebuie sa ma duc nicaieri )
Chiar daca noaptea dorm f prost ma trezesc f odihnita. Ce inseamna lipsa stresului de la serviciu
Oricum incerc sa-mi scot serviciul din cap, merge si fara mine si oricum ma simteam in plus acolo. Sa vedem ce-o mai fi cand ma intorc (s-ar putea sa nu am la ce sa ma-ntorc...)

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetele

Nu prea am mai avut timp sa intru sa scriu dar v-am citit.Eu azi am pus dovlecei la congelator si leustean pentru iarna,ardei deja sunt pusi de cateva zile si ma bate gandul sa mai pun dar nu prea mai e loc.Oricum toate le-am facut de pe scaun mai mult cu ajutorul sotului dar sunt foarte fragila si iar am intrat pe injectii pentru ca am avut ceva contractii intr-o seara si la no-spa si repaus nu treceau.Ce mult invidiez gravidutele care sunt ca niste furnicute asa eram si eu inainte si acum nu mai pot.Casa e tot vraiste,a reusit sotul sa puna tot pe pozitie,deja dormim la noi in camera dar in sufragerie e haosel face in ritmul lui si mai este si la serviciu.Si eu am niste nervi ca nu pot face nimic,cred ca intru in depresie ca trebuie sa stau la mana lui.
Bebe al meu e un miscacios si jumatate,toata ziua ma boxeaza,mai ales cand vreau sa dorm dar eu sunt topita dupa el

Onutz ma bucur ca te odihnesti si iti prieste statul acasa

A.C distractie placuta la nunta

Epopeasca mie mi-a curs cateva picaturi de colostru acum cateva saptamani si de atunci nimic,oricum sper sa avem toate laptic pentru licuricii nostri.

Dana ma bag eu la frappe-ul ala daca mai e valabila invitatia

Bubu sa ne povestesti cum a fost in vizita la spital

Bioana ce mai faci asteptam vesti de la tine

Doura cum te mai simti?

Al meu baiat cred ca joaca fotbal in burtica mea,imi trage suturi zdravene de parca ar vrea sa iasa de acolo

24+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput