Pestisori...pestisori... <72>
Raspunsuri - Pagina 14
Tethys spune:
"La multi ani!" Elyanne ! Sa ai o zi insorita, linistita, plina de bucurii si impliniri ! Multa sanatate, fericire, noroc in toate si o viata asa cum ti-o doresti ! "La multi ani!"
Tethys spune:
Ziua buna sirenetelor ...
Acus, acus, se incheie sezonul sarbatoririlor... deci, haideti cat mai multe la dat din innotatori ! Mno ...
Nafi, multa sanatate puiutului tau si sa apara odata soarele , dar nu asta cu dinti care e acuma... Sanatate multa !
Baby, si tu disparusi... pe unde?
Celelalte... o zi frumoasa sa aveti !
O sambata placuta tuturora !
Ne mai 'vedem/auzim'... ...
Tethys spune:
'Neata...
"La multi ani!" Nafi ! O zi frumoasa si cat mai insorita, cu multe bucurii si impliniri, fericire, noroc si muulta sanatate ! Totul sa fie azi pe placul dorintelor tale ! "La multi ani!"
Tethys spune:
Si cateva zambete :
- Un german pe aeroport in Paris. Vamesul francez se uita la pasaport si intreaba:
- Ocupation?
La care neamtul:
- No, no, just visiting! - Un politist, vorbind cu Moartea si notand in carnetel:
- Deci, ziceti ca, inainte sa intrati in Romania aveati coasa!? - Suna telefonul noaptea. Barbatul:
– Daca e pentru mine nu sunt acasa.
Nevasta raspunde:
– Este acasa!
Barbatul:
– Ce ti-am spus femeie???
Nevasta:
– A fost pentru mine!!! - - Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa.
- Asta da afectiune!
- As, e investigatie! - El si ea la restaurant. Ea, sorbind dintr-un pahar de vin:
- Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie.
El:
- Atunci, suna-ma dupa ce te casatoresti. - La birou s-a produs o eroare fatala, cu consecinte grave. Seful, enervat la culme, intra in birou si striga la subaltern:
- Care dintre noi doi e idiot – tu sau eu?
Subalternul, linistit:
- Sefule, oare cu experienta si precautia dumneavoastra ati fi putut sa primiti la serviciu un idiot? - La piscina, supraveghetorul urla disperat la un baietel:
- Nu mai face pipi in piscina!!!
Copilul, foarte mirat si rusinat:
- Dar toata lumea face...
Supraveghetorul urla si mai tare:
- Da, dar nu de pe trambulina!!!
O zi frumoasa tuturora si o saptamana cat mai linistita si placuta ! Sanatate multa!
................ ...............
nafi spune:
Multumesc de urari Tethys!
In sfarsit l-am repus pe picioare pe pisi mic si ieri l-am dus la camin dupa o saptamana de stat acasa. Apoi m-am dus si am sarbatorit cu o sedinta prelungita de shopping!
Ieri a fost si o vreme superba, cald si soare. astazi vad ca iarasi s-au adunat norii Abia astept sa vina vara ( sa ma plang de cald!)
Va pupic pe toate si spor in tot ceea ce faceti!
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babylina Buna Daniela , Uite pe aici in baltuta hotarata sa tin paginile pline anul acesta. Ma uitam pe aici si am vazut a sunt persoane care nu au mai postat din 2011. ( uite cine vorbeste)... Dar a trecut timpul.... Parca mai ieri povesteam despre experienta mea cu intarcatul si astazi am cavaler mare de gradinita . Eu la fel, tot din fata profil din profil nu ma vad, am devenit putin colega cu Marami ( stie ea de ce) ( daca nu sa vina sa ii povestesc). Mi-am schimbat doar culoarea parului. Eu am tarat piciorul cand am revenit, sper sa se reumple baltuta.. Te pup |