Caut "bona" pentru scolari - zona Dristor

Caut "bona" pentru scolari - zona Dristor | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Ce caut, am mai scris si la alt subiect, o doamna sau domnisoara care sa se ocupe de 2 copii, clasa I si a III-a, program mediu 6 ore/zi (minim 5 ore, maxim 6 jumatate) in intervalul 12-18.30.
Nu vreau menaj sau altceva de genul, vreau strict supraveghere si ajutor la teme, insa am nevoie sa ma ajute putin cu cea mica, care termina gradinita la 17.30 sa o ia sa o aduca acasa, asta insemnand o jumatate de ora din program supraveghere 3 copii. Gradinita e la 5 minute distanta de casa, iar fetele celelate sunt suficient de mari cat sa stea singure in casa in intervalul cat o ia pe cea mica de la gradinita.
Ce ofer: 7-800 de lei/luna.

PS: pornind de la ideea unei fete de pe forum, nu ma deranjeaza nici varianta unei mamici casnice care vrea sa isi suplimenteze veniturile, si care sa aibe grija si de copilul ei in acelasi timp cu fetele mele. Evident, sa fie un copil suficient de maricel, preferabil tot scolar, incat sa nu le deranjeze la teme.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoprea spune:

Sunt interesata de anuntul dumneavostra daca mai este valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Da, e postat acum 2 zile, deci inca mai este valabil .

Doar ca si eu sunt interesata sa aflu mai multe despre dumneavoastra, sau despre oricine altcineva isi face cont special ca sa raspunda aici la anunt. Daca nu doriti sa faceti publice informatiile, exista intotdeauna optiunea mesaj privat sau email.

Eu am spus ce caut, in mare, daca sunteti interesata, astept detalii in orice forma de comunicare doriti d-voastra!

Multumesc

Mergi la inceput