Buna ziua (nu tocmai, e ora 1:30 noaptea). Am raspuns la subiectul Monicai si tocmai am creat un subiect "Cancerul" la Discutii generale, inainte de a vedea ca era frumos sa ma introduc aici. Imi pare rau, acum ca am vazut, o fac.
V-am citi din umbra ani de zile, prima oara am intrat pe DC dupa ce s-au nascut gemenele mele, dar nu cred ca am postat de mai mult de 10 ori. Am revenit saptamina aceasta, vrind neaparat sa ii transmit un mesaj Monicai, in inocenta mea crezind ca o sa o pot eu ajuta (scriam mesajul cind ea tocmai pleca dintre noi). Stiu ca pentru voi, cei care ati cunoscut-o bine, durerea e mult mai mare, dar eu simt ca trebuie sa invatam ceva din asta. Am plins si eu zile in sir, plingeam cind va citeam postarile si asteptam cu nerabdare sa o mai vad si pe ea.
Am deschis acest subiect cu teama in suflet, teama ca o sa fiu prost inteleasa, ca o sa se creada ca detin eu adevarul si toti ceilalti gresesc. Stiu cit de gresit e sa dai sfaturi necerute, nu o data am plecat trista cind am facut asta. Si totusi mi-am facut curajul sa il deschid. Si sper din tot sufletul sa ne ajute pe noi toti.
Odihneste-te in pace Monica, suflet cald si pur si vegheaza de acolo de sus asupra celor care te iubesc si pling dupa tine.
danutza2 fiecare este liber sa zica ce vrea nu trebuie sa iti fie frica de ce zic altii, este democratie cu totii suntem liberi la opinie, putem vorbi cat si ce vrem atata timp cat exista un dialog sau o exprimare decenta.
As ruga moderatorii sa ma ajute cu schimbarea numeleui subiectului, a fost unul nefericit pentru ca, eu una cel putin, nu pot expune decit informatia despre terapii alternative. As dori schimbarea numelui din "Cancerul" in "Cancer -terapii alternative". Va multumesc, Dana.