Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Carmen, acum un an daca ma intrebai de celule stem, iti ziceam un DA hotarat. Anul asta insa m-am sucit. Din ce am inteles eu, ele sunt excelente, dar de la alti donatori, nu pentru propria persoana. Asa ca daca nu-l pot ajuta pe bebe prea mult, ce rost are? De asemenea exista o posibilitate foarte mare de compatibilitate intre frati. Eu sper sa ne ajute D-zeu sa mai avem un copil, dar la cat ne-am chinuit pentru asta, o sa fiu fericita si daca am doar unul, asa ca... noi zicem pas la celulele stem

35+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neata!

Am intrat si eu sa vad ce face Lalu si sa las cateva motate pentru cand se hotareste bebe sa-si faca aparitia

Doamne ajuta sa vina cu bine pe lume si sa fiti sanatosi amandoi

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

30+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Kytanutz, am vazut si eu filmuletul cu baita bebelusului de pe blogul tau... Sunt fascinata, am si plans bineinteles acum cred ca se elibereaza ceva hormoni ca am inceput sa am niste stari ciudate si numai cand ma gandesc la bb meu din burtica ma apuca plansul...nu-mi vine sa cred ca eu o sa am un beib mic si scump numai al meu, nu-mi vine sa cred ca eu o sa aduc pe lume un puiut mic

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata la amiaza!

Ma bucur ca toata lumea semneaza condicuta si nu raportam probleme deosebite

Eu am dormit destul de binisor, doar ca mai ales noaptea simt ca am un balon in burtica, in partea de jos si devine asa dureros. Ii spuneam sotului de treaba asta pe vremea cand nu primisem vestea cu lichidul in exces Ziua e mai bine.

Bob
, ce pot sa zic, sper ca amandoua sa rezistam eroic pana la 38 de saptamani. N-avem voie sa face ceza mai devreme, nu, nu

Olivia
, bebelina ta sa se bucure de toate achizitiile!

Lalu, imi imaginez ca esti tare nerabdatoare! Eu deja numar zilele, nu mai numar saptamanile. Abia ast sa fac 38+. Imi imaginez ca tu numeri orele... Nu stiu inca, cum e cu durerile, dar cum zicea si Kytana, ele va pregatesc pe amandoi pt marele moment. Asa ca mai rezista putintel

Fetelor, mai ales cele care aveti in jur de 36 sapt ca si mine, voi va simtiti burtica toata tare si umflata? Eu asa o simt de vreo 2, 3 zile. O simt in permanenta tare, deci nu sunt contractii din acelea BH. Ma gandeam ca este normal, pt ca sarcina inainteaza, burtica creste, pana sa aflu de AFI in exces. Acu mi-e teama sa nu fie de la asta

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti Eu tocmai am pus la punct bagajul de spital. Mai imi trebuie cate ceva, e cam 90% gata. Voi ati pus betadina, ser fiziologic si comprese sterile la voi?

Clar hormoneii isi spun cuvantul Lalutz scump! Vai, stii cate intrebari am deja pentru tine? Cred ca vei fi bombardata la intoarcere cu intrebari despre travaliu, nastere, alaptare, banuti de dat prin spital, bagaj de spital si toate alte nebuniile. Pana acolo ma sa fiti bine tu si burtica si sa te intorci fericita iar bebe mic sa nu aiba probleme cu colicii sau alte cele...

Deci Haaaaai Laluuuu

Carmen nici eu nu optez pentru celule stem. Asa mi s-a pus mie pata Si daaaa trebuia o poza neaparat cu burticul pe laptop!

Ce de bunatati astepti sa iti vina acasa Olivia Cred ca iti este f greu sa nu mergi chiar tu la cumparaturi. Dar cu instructiuni de la tine, nu are cum sotiorul sa dea gres

Pup toate fetele, ma pun la masa - ma asteapta o mamaliguta cu branza, ousor fiert si smantanaa Haideti la masa!

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor ma enerveaza cumnata-mea de imi vine s-o iau la bataie...au fost aseara pe la noi... Ma enerveaza k e aroganta si crede k le stie pe toate...imi zice k ma dau viteaza ca eu am cerut la polizu rezerva cu insotitor si bb cu mine in camera...dar acolo asa este sistem roomingin...iar ea este asa dezinformata si inculta si nu mai stiu cum sa-i spun ca nu intelege importanta faptului ca bb sa stea cu mama lui imediat dupa ce se naste...si imi tot zice k o sa vad eu cum este ca nu o sa fiu in stare de copil, ca nu stiu ce vorbesc (ea a nascut la giulesti prin cezariana si acolo indiferent cum nasti nu iti dau copilul cu tine) si la orice lucru pe care il spun, (nu pt ca sunt eu atotstiutoare ci pt ca ma informez si citesc) ea este ironica si spune ca basmesc ca eu cred ca lucrurile sunt asa cum spun eu...este o frustrata si ma enerveaza...oricat va fi de greu nu ma sperii pt ca stiam la ce ma inham si nu m-am gandit niciodata ca este usor, dar mi-am dorit bb din tot sufletul si m-am chinuit mult ca sa- l am si acum vine o dezinformata sa-mi spuna ca nu stiu ce inseamna copil...
Aseara au venit si cu baietelul lor care are 8 luni si eu m-am crucit de cum il creste...frate copilul ala vroia sa mearga deabuselea ca asa merg toti copii si nu il lasa, incerca sa-l faca sa stea pe o paturica mica pe covor si sa nu se miste de acolo si bb plangea si vroia sa exploreze si imi era mila de el... Am intrbat-o acasa la ei daca il lasa pe jos si a zic niciodata ca pe jos sunt microbi, si ca il tine numai in patut

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze !!!

am recuperat lipsa somnului din ultimele nopti ! suntem vesele si "miscatoare" ...

lalu85 daca cineva , in prezenta ta , simte nevoia sa fie superioara , inseamna ca tu induci starea asta persoenei respective ( adicalea cumnatei ) ...doar o persoana cu grave probleme de comportament isi arata "stiinta" cu rautate ... asa ca , stai linistita , ca tu ii provoci "frica" si o faci sa se simta micutza si de aceea simte nevoia sa-si spuna parerile "doctorande" !!! este clar ca asa se poarta de la inceput si nu e o trezire de ultima suta de metri ...
tu acum trebuie sa te relaxezi , sa gandesti pozitiv , sa te odihnesti ( de reusesti ) - te va ajuta la nastere sa fii in forma - , sa fii fericita ca nu va mai dura mult si ai sa ai minunea in brate !!!
ma rog tie nu o baga in seamna pe cumnata rautacioasa si mai ales nu tine cont de "stiinta" ei , de sfaturile "binevoitoare" pe care ti le impune !!!
esti fata desteapta si blanda - nu ai motiv sa o iei in serios , stiind ca nu vrea decat sa te "incurajeze" pe ultima suta de metri !!!

noi iti tinem pumnii si suntem cu tine in orice ai nevoie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Ufff, Lalu, ingrozitor ce povestesti tu mai despre cum il cresc pe acel bebelus, saracutul, sa nu-l lase sa mearga de-a busilea, ca-s microbi pe jos Poi asa, sa-l tina intr-o camera imaculata pana la 18 ani, sa vedem ce iese.

Cat despre remarcile cumnatei fata de tine cred ca stii si singurica ca nu trebuie sa-ti bati capul. Oamenii acestia adora sa-si verse frustrarile pe persoane care par fericite din pura invidie.

Chiar voiam sa va impartasesc ca si eu am primit replici destul de usturatoare de la diversi parinti. Mai toate suna ceva de genul, "bucura-te acum de viata, ca nu vei mai avea parte de nicio o secunda de libertate" Ma astept sa fiu obosita, mai ales in primele luni, sa imi fac multe griji, poate chiar sa fiu stresata, dar toate aceste temeri si problemute sunt constructive, sunt pentru ca-i vreau binele lui bebe, iar bucuria de a-l creste merita orice sacrificiu.

Si despre nastere mi s-au zis tot felul de bazaconii: "las ca vezi tu ce te asteapta, o sa ai niste dureri groaznice"... bla, bla Noroc cu mama si bunica mea (bunica a fost si moasa si m-a adus pe lume) care ma incurajeaza si imi repeta ca sunt dureri mari, dar adrenalina momentului te face sa muti muntii din loc. Dupa, nu-ti vei mai aminti nimic din durere, vei fi incredibil de fericita ca ai adus pe lume un bebe. Si chiar asa imi imaginez si eu ca va fi

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Da...sunt ffffffffff multi "binevoitori"!!!care mai de care mai destept!! ei nu trebuie bagati in seama.Poate ca in unele privinte au dreptate, dar pana nu s-au lovit ei nu si-au dat seama..asa ca sa ne lase in pace sa vedem noi ce si cum..si sa facem cum vrem noi.
Si eu urasc sa ma intalnesc cu diverse pers, frustrate desigur, care in loc sa iti dea energie pozitiva....iti prezinta numaiiiiiiiii cat de greu si de rau si de scump si de obositor este sa cresti un copil!!!!!!!!!ignoratii...si Lalu..rubedeniile astea frustrate trebuie ignorate cu zambetul pe buze..luate chiar un pic la misto in gluma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

trebuia sa scriu "ignorati-i" :P:P

Mergi la inceput