Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Mdific mesajul ca a sris Mihaela.

Mihaela, eu as face un al doilea ecograf la alt cabinet, pt o alta opinie. In US se procedeaza la chiuretaj in situatiile astea cand ecograful arata ca sarcina e oprita din evolutie si beta creste vertiginos, pt a elimina extrauterina/molara care nu s-ar vedea pe ecograf. Daca dupa chiuretaj beta scade, a fost sarcina din uter. Daca beta con continua sa creasca, tb facute alte evaluari. Este o decizie extrem de grea pt tine, stiu ca poate sa mai fie sperante, dar daca ai incredere in doctorii tai poti sa iei decizii informate impreuna cu ei. Imi pare extrem de rau prin ce treci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alice stiu ce spui, am trecut prin asa ceva anul trecut cu aceeasi doctorita, am facut chiuretaj beta a crescut la valoarea de 849 si se vedea clar sarcina extrauterina in trompa si asta la eco vechi de la spital, ma indoiesc ca acum la eco performant ce il are la cabinet si la valoarea de 49000 sa nu se vada daca e extrauterina si plus de asta saptamana trecuta se vedea embrion si vezicula vitelina.
Cum vrea Dumnezeu, mai mult de atat nu pot face.
Poate o sa dau o fuga maine seara pana la spital sa mai fac un eco la urgenta dar mii lehamite ca trebuie sa astepti foarte mult pana te ia la rand si depinde ce doctor e de garda ca doar 3 doctori din spital fac eco, altfel iti face control cu mana si astepti pana a 2 zi sa vina un doctor care face eco.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele! Sa avem un week-end minunat!

Mergi la inceput

Mai da vorbarete sunteti!!!
Alina felicitari sarcina usoara si negretoasa!
Ma bag la din urma

Mergi la inceput

toate fetele raman insarcinate acum . miracol . asta ne da speranta si noua . poate e de bine si pentru veteranele acestui forum.

"niciodata nu e prea tarziu"

Sa ne auda DD!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Miha, stai linistita ca e bine. Eu am fost la eco dimineata. S-a vazut/auzit inimioara si bebe a recuperat si are conform dimensiunilor 5 saptamani si 6 zile (acum o saptamana avea conform dimensiunilor 4 saptamani si 4 zile) deci suntem pe drumul cel bun.
Mi-a recoltat asistenta analizele uzuale pentru sarcina si dr mea intra in concediu si ne mai vedem peste aproximativ o luna (o sa ma programez pe 14 septembrie)

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Felicitari pt inimioara! O sa treaca timpul si il vei tine curand in brate pe bb

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Emi pt reactualizarea listutei pt acatist
Pt cine nu stie aceasta lista a fost facuta pt noi, fetele de aici de pe forum, atunci cand ajungem la o manastire o lasam acolo sa ne ajute DD sa avem copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Mihaela, la beta de aproape 50 de mii tb sa se vada o sarcina viabila intra-devar, oriunde. Daca zici ca ai incredere in ecograful lor, e ok. Nu vreau sa te sperii aiurea. Ai grija de tine si stai pe capul doctorului, mergi la control regulat in perioada asta.Imi pare rau sa fiu asa de intruziva dar cred ca acum e importanta sanatatea ta in primul rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mihaela, si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai mergi la un medic care sa iti faca o noua ecografie. Dumnezeu sa te ajute!

Eu sunt in a 4-a zi de intarziere si nimic, 3 teste negative! Deci, o sa vedem ce se intampla luna viitoare. Luni o sa merg sa imi fac o hemograma si niste dozari de anticorpi sa vad de ce asa o intarziere in conditiile in care mie nu imi intarzie niciodata.

Va pup si multa sanatate va doresc!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

poate e prea devreme pentru test . unele sunt mai eficiente , unele verifica un bhcg mai mare . mai stai cateva zile sau fa un test de sange . poate e cu

Mergi la inceput