Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
miky82 spune:
Emi felicitari pentru inimioara!
Miha fara emotii daaaaaa, bebe e foarte bine la mami in burtica asa ca nu iti mai face griji.
emilia.m spune:
Multumesc Miki.
Hai Miha si tu cu vesti bune!
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diaconmaria spune:
Fetelor, vreau sa impartasesc cu voi ce mi-a trimis o prietena care ma scutura cat poate de tare at cand cad in butoi, cand totul mi se pare fara rost si cand pur si simplu mi-as dori sa dispar...
“Multumesc pentru faptul ca exist. Am viata. Traiesc. Sunt sanatos. Multumesc pentru sanatatea mea! Ii multumesc inimii mele pentru faptul ca bate! Ii multumesc aerului pentru faptul ca imi sustine viata. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru inca o noua zi binecuvantata. Iubesc totul. Iubesc viata. Iubesc oamenii.
Trimit iubire catre orice forma de viata si ma deschid catre a primi iubire. Am fost creat din dragostea lui Dumnezeu si la randul meu trimit dragostea mea mai departe. Sunt o manifestare a Inteligentei Atotcreatoare si ma bucur din plin de viata mea. Ii multumesc vietii neincetat, iar viata imi multumeste intotdeauna.
Primesc ceea ce ofer. Transmit fericire neconditionata catre fiecare persoana din viata mea. Eu am aflat calea catre Lumina, iar acum luminez si eu pe cei care sunt rataciti in labirintul confuziei. Ma incarc cu puterea blanda a Universului si ma ridic deasupra oricarei provocari. Ofer iubire. Primesc iubire. Sunt iubire.
Gandurile mele imi creeaza realitatea, iar eu, incepand de acum, gandesc cu bucurie si trimit bucuria mea catre cine are nevoie de ea. Sentimentele mele ma conduc prin viata, iar eu, incepand de acum simt puterea sentimentului de iubire. Ofer iubire. Primesc iubire. Sunt iubire.
Ma iert pentru tot. Ma iert pentru situatiile in care nu am fost mandru de mine si accept ca fiecare experienta m-a condus in acest loc, pentru a rosti aceste cuvinte care ma inalta. Ma accept asa cum sunt. Sunt Pace. Sunt Bucurie. Sunt Fericire. Sunt Iertare. Sunt O Sursa Neincetata de Iubire. Sunt Acasa. Sunt in siguranta acum. Sunt in Dumnezeu."
diarnyina_s spune:
Neata fetelor,
Emi, felicitari pentru inimioara, cred ca ai fost foarte emotionata sa auzi cum bate inimioara in burtica ta, ma bucur ca bebe e bine, creste, si spre ca acum te-ai mai linistit auzindu-i inimoara. se pare ca tu vei avea parte de o sarcina fara greturi, o sarcina cat se poate de usoara, asa ca nu-ti mai face probleme de ce nu te simti rau.
Miha bebe sigur e bine in burtica, ce daca azi-dimineata nu ti-a mai fost rau, nu e regula sa-ti fie rau in fiecare dimineata. Te astept cu vesti bune de eco deseara, si sper sa te linisteasca si pe tine acest eco.
diaconmaria foarte frumoase aceste cuvinte, si foarte adevarate.
Va pup pe toate
Monique77 spune:
'Neata fetele
Eu tot la pt neamt
Mai am putin si facv cu capul cu socrrii astia ai mei
Care stiu ei tot si restul sunt prosti
Limita de anduranta e de 3-4 zile
Dupa.... E poveste :)
Fetele va rog ioooo, ca's pe telefon, daca nu's la acatist puneti'ma si pe mine va rog
Monica Cristiana si Claudiu Mihail
Rama la multi ani cu intarziere
Pupici fetelor
ankylya spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR
FELICITARI ALINA PENTRU SARCINA SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS LA TERMEN
FELICITARI EMILIA PENTRU INIMIOARA MA BUCUR CA BEBE ESTE BINE MULT NOROC IN CONTINUARE SI SARCINA USOARA PANA LA TERMEN
SI PENTRU TOATE FETELE VA PUP SA AVETI O ZI FRUMOASA
Mihaelafalt spune:
Miky sigur ca bebe e bine, dar am fluturasi, ma imbrac sa plec putin in oras sa ma iau cu treabasa mai uit, asa sunt eu emotiva inainte de orice.
Sora mea radea de mine ca atunci cand o sa merg la eco sa imi spuna sexul ce o sa fac, mai vin acasa sau raman la spital sa imi stapanesc emotiile?
Miky ai mai sunat la Fundeni?
Eu totusi o sa incerc sa sun saptamana viitoare la asistente, ca mie una din ele mi-a zis ca o sa fie doamna doctor doar sa sun cu o zi inainte.
7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
diarnyina_s spune:
Indraznesc sa va rog si eu sa ma puneti la acatist?
Irina Daniela si Dragos Cosmin
Monique77 spune:
Fetele
Noi mergem acum la Bicaz
Cand ne intoarcem ne oprim la manastirea Pangarati
Vreau sa dau un acatist
Faceti'mi voi o listuta cu fetele care scriu p forum zilele astea, sa dau un acatist
Ce ziceti?
Ca de pe tel. E complicat sa caut in liste si nici nu vreau decat o lista actualizata
emilia.m spune:
Uite listuta pentru acatist:
(Ana178081) Anisoara si Tudor
(ancadragoman) Ancuta Georgeta, Adrian Dumitru si Maria Alexandra
(ankcta) Ancuta si Costel
(alina_loca)Alina Valentina si Corneliu
(anne`mary) Lucian Alin si Ana-Maria
(Cosminuta) Cosmina si Andrei
(camcris) Camelia Cristina si Cosmin Gheorghe
(Cixinica) Carmen si Petre
(Corina87) Corina si Mihail(tatal), Mihail(fiul)
(didi) Diana si Catalin
(Dana0000) Dana si Emilian
(dragutza) Georgeta si Tudorel
(elenusht) Elena si Marius
(emilia.m) Mihaela Emilia si Bogdan
(Felicityhope) Felicia si Ciprian
(Gabyv) Gabriela si Adrian
(irmaria) Maria
(Katy82) Catalina Gabriela si Daniel
(lauricea2002) Laura si Adrian
(lorena_86) Lorena Mihaela si Florin Mihai
(Mihaelafalt) Mihaela si Gheorghe
(Monique77) Monica si Claudiu
(MeAlex) Alexandra Maria si Mihaita Adrian
(raisa28) Petronela si Tiberiu-Nicolae
(Yna85) Adina si Felix
(miha_23) Lavinia Mihaela si Aurelian Nicolae
(diarnyina_s) Irina Daniela si Dragos Cosmin
(miky92) Mihaela si George Adrian
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto