Aradence DC (174) - Adio Moni!
Raspunsuri - Pagina 19
aliclara spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea si un mic dejun la alegere.
Am scapat de canicula si parca miroase a toamna.
O saptamana frumoasa tuturor!
maria_rubi spune:
Neata!
Miha, am dat pe goagal sa vad ce naiba e impetigo ala...ca n-am auzit de el. Cum e Ilinca? In ce zona a corpului i-a aparut? Si de la ce?
Mama Marei si a Dorei
Tren de noapte
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade
teolinda spune:
MIHA - ai niste copilasi absolut superbi! Ilinca este ... nici nu stiu cum sa spun ca este... absolut deosebita, dulce,frumoasa foc...
.
Sper sa scapati de impetigo cat mai curand!
ADA 
ca ai mai scos-o pe Diana la balaceala!
tuturor Aradencelor! Si scuze daca mai dau buzna pe la voi... da' este singurul loc de unde mai pot afla vesti despre copilasii Monicai
.
LILIANA
COSMIN ANDREI (28.01.2010) si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Marina spune:
Apropoa ca am vazut ca scrisese Xio la generale dar as vrea sa stiu sigur ca intr-un fel ( stiti voi mai bine cum) mesajul ajunge la sotul Monicai.
Eu traiesc intr-o comunitate internationala si la o cafea in wk le-am povestit fetelor de Monica si de cazul ei. Multe din ele au alunitze, cateva le scot in mod frecvent pe cele in zone periculoase, oricum nivelul de alerta si cunostinte e clar mult mai ridicat la femeile din tarile occidentale. Oricum cand am mentionat ca alunitza cu pricina si in consecinta boala s-a dezvoltat in perioada sarcinii toata lumea a sarit imediat sa intrebe daca copilul e OK. Din pacate aceasta boala poate afecta pruncul daca s-a declansat sau a fost prezenta in timpul sarcinii asa ca un control preventiv pentru Tudor este absolut obligatoriu. Stiu ca e dureros pana la cer dar nu puteti sa ignorati asta, trebuie sa-l convingeti pe sotul Monicai sa ii faca un control lui Tudor.
dyanira spune:
Szivarvany as dori sa dau si eu like pt acel concurs pe FB.
Aliclara ce amintiri mi-ai trezit eu am facut primele 8 clase la generala 4.Stai in zona???![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca16 spune:
Fetelor, cineva a vrut sa faca o depunere in contul nou si mi-a zis ca i-a fost refuzat op-ul pe motiv ca lipsesc 4 cifre. Ce nu o fi in regula?
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
adablackcat spune:
Am vorbit acum cu Cristi, fratele Monicai. Verifica el si ma suna.
I-am spus si de Tudor, ca ar fi bine sa fie dus la un control. Ne-a mai multumit inca o data si ne roaga pe cele care stim sa-i spunem unde sa mearga pentru control sau cu cine sa vorbeasca.
Mi-a spus de Diana...ca are momente in care-si cauta motive sa planga, anormale in mod obisnuit. Dar e bine ca plange... O vor duce o saptamana la mare acum, inainte sa inceapa scoala.
I-am spus si de psiholog, macar pentru Diana. Si a spus ca si el vrea, in mod sigur si Ghita e de acord. Dupa ce incepe scoala si intra intr-un ritm.
Revin cu contul.
pe toate.
adablackcat spune:
M-a sunat Cristi, trece maine pe la banca sa verifice contul. Mai sunt in capat ceva de genul "RO01". Maine va scriu sigur.
Cat despre PET-CT pentru Tudor, nici nu poate fi vorba. Trebuie sa stea nemiscat vreo 30 min si e foarte iradiant. A zis Cristi ca Moni nu avea voie sa stea macar in preajma copiilor cam o ora dupa ce iesea de acolo... Cele care stiu unde ar trebui sa mearga sau ce contrl sa faca...scrieti, va rog.
alinamoro spune:
Eu muncesc de zor la copierea mesajelor pt. jurnalul lui Moni, de aia scriu rar pe aici.
Chiar acum am ajuns la primele discutii despre alunite si modificarea lor, Clau a inceput. Va dau copy-paste:
Autor: Claudelu
Raspuns la: 30/03/2010 22:21:42
Mi-am amintit ceva Pe clavicula am un semn de mama, dar care in ultima luna s-a marit si de vreo saptamana il tot rupt cu prosopu ca uit de el..da oricum e ciudat ca se rupe repede...oare e cazu sa merg la Stoica sau pot sa-l las acolo si sa-l acopar cu un plasture macar pana se lipeste de tot? In seara asta iar l-am rupt si mi-a curs putin sange...s-a cam injumatatit
Autor: monica70
Raspuns la: 30/03/2010 23:04:27
CLAU fix asa problema am si eu ,am o alunita pe spate exact unde se inchide sutienul,nici nu aveam habar de ea pana la sarcina cu Tudor cand am simtit-o mai labartata (deh 20 kg +),acum ma mai si mananca zona din cand in cand si e cu risc maxim sa o tot agatz E rotunda si putin in relief,cam de diametrul unui creion.Vreau sa merg sa mi-o scoata,dar nu stiu la cine e ok in Arad.E o clinica privata in Timisoara,unde si-a scos o prietena recent doua si au contract cu Casa de sanatate,deci n-ar costa atat,dar mai greu cu deplasatul.Asa ca daca stiti ceva ziceti-mi si mie ...
Xio (daca ne citesti), ce investigatii ar putea sa-i faca lui Tudor in afara pe PET-CT?
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Mariaa spune:
Alina,
Daca se ramane pentru PET-CT pot vorbi in Timisoara, am o ruda medic radiolog. Vorbisem si cu Monica despre asta insa s-a schimbat planul la momentul acela si n-a mai venit. Am sa verific inca odata cum e acuma. Trebuie sa existe o solutie, si Emma facea, am s-o intreb pe Aida cum se proceda mai in detaliu, poate vine aici si spune ea.
Ieri m-a apucat un dor asa de tare de Monica