Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Andie, bine ai revenit

Onutz 25+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Onutz,multumesc pentru exemple.Am vazut ca e posibil sa ceara si vreau sa stau linistita.
Looana felicitari,vroiam sa zic pentru micut dar el e ditamai flacaul!
Si eu schimb saptamana,avem azi 24 si cred ca incepe trim 3? Parca asa era.
Maine intreb si eu care-i faza cu acel contract de nastere,cat e avansul si asa mai departe.Mai naste cineva la Medicover?

Si pe mine m-ar apuca un nesting daca nu as stii ca tre sa ne mutam,asa ca nu are rost sa mut/cumpar ceva care nu se va mai potrivi.
Azi am avut niste palpitatii ingrozitoare, simteam cum iese inima din piept,am mers pana jos la Medicover, pulsul 120,tensiunea 13 cu 8.
Mi-au luat glicemia 112 (mancasem),am facut EKG si intre timp m-am linistit.Pulsul a scazut sub 100, tensiunea 10 cu 7. A zis dr sa nu ma enervez,altfel voi avea episoade de genul asta in sarcina. Asa ca daca aveti senzatia ca inima bate tare tare sa nu intrati in panica,d-ale sarcinii cica
Si mi-a zis ca el recomanda ca om si ca medic dupa 7 luni sa nu mai vin la birou,cred ca are dreptate
Asadar sa fiti ZEN,mai usor cu munca (daca va zic voua poate ma potolesc si eu) si odihna cat cuprinde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Deeeci, repede, sa ma umflu in pene cu 26 de sapt ale mele azi, mai ales dupa ce am citit ca in atunci cand facem 27 si intram in 28 incepe trim3Cel mai greu,cu toate organele puse pe moatze, cu gafaieli,dureri, emotii cat carul-dar si cel mai asteptat si dorit!
Burticutelor,va vine sa credeti ca am ajuns asa repede atat de departe? acum parca mergeam la eco de 12 sapt.. Doamne, cum e viata asta..e minunata!!

Popi, La multi ani pentru maman:),sa-ti traiasca si-nfloreasca,multa sanatate, sa o sa aiba o nepotzica zgubi ca maica-sa si tre sa aiba energie, nineaca, nu gluma!

Andie, bine (ca) ai revenit!,hai cu vesti-povesti!

Deny

Onutz, sa stii ca si eu am cam inceput sa il simt pe bebe peste tot..Cu precadere pe lateral, de-a curmezisul burtii,insa uneori bate si asa, mai sus de buric cu o palma, pana acum numai in partea dreapta sus a ajuns, in stanga sus nu l-am simtit, lui ii place acolo, jos, pe vezica, sa o trimita pemaica-sa la baie non stop, dimineata, ca de, e greu funduletzul si el doarme tun, n-are nici o treaba..

hai va pupacesc!

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Sanatate Dana, odihneste-te si ai grija ca sa nu te mai simti asa rau! Eu inca sper sa pot veni la serviciu pana prin octombrie, dar daca nu ma simt bine, o sa intru in concediu mai devreme.
Onutz,
Sanatate tuturor in continuare!

Andreea 26+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor va multumesc pt urari
Dana0000 trimestru III incepe cu sapta a-27 ,uite aici daca vrei sa te uiti,vezi si citeva informati despre evolutia lui bb si transformarile prin care treci tu,dar sunt in engleza.
http://www.baby2see.com/development/third_trimester.html
Fetelor eu am dormit,am luat 2 No-spa pt ca am observat ca de fiecare dat cind merg la control am dureri usoare de burta ,cred ca sunt de la ecograf si consultul cu mana lui nenea Dr care baga mana lui sa simta cum e col
Am asa vag o durere ,intotdeuna in ziua cind merg la Dr incerc sa nu fac mai nimica si sa dormim acuma ne-am trezit de foame
Va las ma pun sa va citesc ca am citit asa pe sarite.

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

Looana, tu esti o minune cu site-urile astea, le gasesc extraordinare!
Tot ce ai trimis am salvat si prin toate am scotocit!
Cel cu acel curs de puericultura e o minune, iubi meu a urmarit toate filmuletele!!habar nu aveam ca e absolut interzis sa folosesti betisoare de urechi la copii!e rau si pt adulti,dar pt noi!
Plus ca spune clar ca temperatura ideala in camera bebeului e intre 22-24 grade,cine zicea ceva de 18?? aveti grija,la 18 riscati sa va planga bebele continuu..
Mi-a palcut si sfatul cu "nu faceti exces de zel sa ii trageti mucisorii,ca se formeaza si mai si!numai daca e fornait, atat!"

In orice caz,l-am gasit extrem extrem de util si asa o sa fac,ii fac baita la doua zile, iar prin toate cotloanelesi cutele il sterg zilnic cu apica.
Ce sa mai,mi-a placut la nebunie site-ul ala!

Looana,odihneste-te cat poti de mult!unde e poza cu bebe,de care vorbeai????

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Bubu poza de la ecograf e pusa la avatar la mine
Da e adrevarat,foarte misto webseitul acela dar am sters mesajul ca primisem observatie in privat ca nu am voie,desi eu am vrut sa ajut unele fete pt ca stiu ca multe sunt poate la priml bebe si eu am considerat ceva foarte important si util in primele zile din viata lui bebe .
Serviciu usor si nu te agita cu munca mergi ca si melcu ca Nicolas are prioritate,nimeni nu iti va face vre-o statuie din firma,valabil si pt alte fete

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

Nu stiu cine poate atasa pe prima pagina seitul acela ,as vrea pt toate fetelle pt ca nu a stat mult si sigur multe dintre noi nu la vazut find nevoita sa sterg postarea mea .Pot sa-l scriu privat dar nu stiu la cine decit la Camitu,nu mai ca ea intra rar ...e ocupata rau

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

eu zic sa il pui linistita, inca o data si sper sa citeasca moderatorii mesajul unei viitoare mamici care e la primul bebe si care considera ca NU e deloc publicitate,ci o informatie extrem de pretioasa!!

Ce fel de observatie ai primit, adica ce se intampla daca eram toate bine informate?
Ca uite,eu sunt la mama naibii, nu ma duc sa fac cursuri acolo;si oricum, dupa ce vezi toate filmuletele, nici nu mai ai nevoie de curs!Plus ca se adreseaza de fapt taticilor, care Nu sunt pe site si nici nu au timp sa mearga la cursuri!

te pup Looana si chiar cred ca il poti pune fara probleme, sunt culmea sa faca observatii pentru ceva cu adevarat util!Numai daca ti-au zis ca te suspenda sau ceva, mai bine scrie-le un mesaj si abia apoi vezi daca il poti pune.

te pup!

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Onutz,multumesc pentru exemple.Am vazut ca e posibil sa ceara si vreau sa stau linistita.
Looana felicitari,vroiam sa zic pentru micut dar el e ditamai flacaul!
Si eu schimb saptamana,avem azi 24 si cred ca incepe trim 3? Parca asa era.
Maine intreb si eu care-i faza cu acel contract de nastere,cat e avansul si asa mai departe.Mai naste cineva la Medicover?

Si pe mine m-ar apuca un nesting daca nu as stii ca tre sa ne mutam,asa ca nu are rost sa mut/cumpar ceva care nu se va mai potrivi.
Azi am avut niste palpitatii ingrozitoare, simteam cum iese inima din piept,am mers pana jos la Medicover, pulsul 120,tensiunea 13 cu 8.
Mi-au luat glicemia 112 (mancasem),am facut EKG si intre timp m-am linistit.Pulsul a scazut sub 100, tensiunea 10 cu 7. A zis dr sa nu ma enervez,altfel voi avea episoade de genul asta in sarcina. Asa ca daca aveti senzatia ca inima bate tare tare sa nu intrati in panica,d-ale sarcinii cica
Si mi-a zis ca el recomanda ca om si ca medic dupa 7 luni sa nu mai vin la birou,cred ca are dreptate
Asadar sa fiti ZEN,mai usor cu munca (daca va zic voua poate ma potolesc si eu) si odihna cat cuprinde!

Din cate stiu avansul e 20% si restul la nastere (la externare). Cu batitul cardiac, cu tensiunea sunt si eu patita, mai nou imi curge sange din nas, imi amortesc mainile. De maine intru in CM ca nu mai pot. Eu de fel sunt o agitata, gata sa le fac pe toate si sa le rezolv eu pe toate. Argint viu. Tineam clinica din Victoriei in picioare pe vremuri. De cand am ramas gravida am devenit mult mai calma, nu ma recunosc. Rad si zic ca bebe e je m'en fiche'ist ca tac-su si imi transmite si mie aceeasi stare.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput