Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Bine ai venit Flisa!
Am vazut si eu la stiri cazul cu medicul acuzat de luare de mita. Ce fel a fost prezentat, ca si cum ar fi un caz unic, izolat in toata tara...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popeasco, f frumoasa poza de la avatar
Stai calma, nu prea avem ce sa mancam.
Ce pot sa spun sigur pana acum este sa incerci sa stai departe de legumele si fructele din Turcia (astia chiar exagereaza cu pesticidele), de paine si de mezeluri.
Eu cumpar legume si fructe romanesti sa grecesti,cateodata olandeze, in bulgari n-am incredere, pe turci i-am taiat de pe lista
Mai cumpar banane de prin tarile tropicale.
Soia e si ea modificata genetic si plina de hormoni (inainte imi faceam snitele si o mai amestecam cu carnea), incepusem sa ma ingras si nu stiam de ce
A, carnea de pui. Horror. Fara gust, textura de burete (bietii pui).

Sa va povestesc ceva educativ.
La 16 ani aveam prima colica renala. Dureri, infectie urinara, tot tacamul. Analizele mi-au iesit f proaste, sulfiti, cristale, toti dracii. Si in cantitati mari. M-a intrebat doctorul ce mancam. Eram in clasa a X-a, ce puteam sa mananc? Sandwichuri cu salam, desigur. Dimineata, ziua. Seara mancare gatita. Cu apa nu ma omoram, beam de la robinet oricum ca habar n-aveam ca de fapt nu era potabila.
Dupa ce am taiat mezelurile de pe lista n-am mai avut analize proaste. Colici renale da

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Morfo de trim. III se face in saptamanile 30-32.Eu tocmai mi-am facut setul de analize de trim. III, inclusiv testul de toleranta la glicemie. Asteptam rezultatele si saptamana viitoare mergem la doctor.
Mie mi-a recomandat dr. Maltofer pana la nastere pe langa Femibion 2. Nu stiu de ce, dar nu mi-a dat vitamine. Voi luati toate?

Silvia 28+ mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Silviad, mie mi-a dat supliment de calciu si magneziu pentru ca vitaminele mele sunt f slabe.

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bine ai venit flisa! Sa ai sarcina usoara in continuare si bb sanatos si venit la timp! Te-am adaugat in listutza, daca ne spui si numele tau o sa-l adaug si pe acesta.
Bubu, am zis ca ii vom zice Emilia ca sa fie nume de sfant, sa aiba si ea o zi de nume, si noi ii vom spune prescurtat Emma.
Silvia si angiuta, am facut modificarile si pentru voi in listutza.
Un weekend placut sa aveti!

Andreea 27+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Bine ai venit Flisa!. Sa fie sanatos bebitul si tu sa ai sarcina usoara pana la termen.
Sunt happylica pt ca am schimbat si noi saptamana azi. Nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Mai merg la munca decat weekend-ul acesta iar de luni bag o luna de medical si apoi prenatalul. Abia astept! Eu lucrez la vodafone dar in ultimul timp nu am mai avut niciun chef de telefoanele lor, de clienti isterici si program incarcat. Abia astept sa ma relaxez cu Evuta mea, mai ales ca marti de dimineata plecam la mare. Uraaa!
Sper sa reusesc sa ma simt bine pt ca de cateva zile ma chinuie cumplit niste arsuri groaznice. Incep dimineata si mai ma lasa tocmai noaptea tarziu. Am incercat sa le calmez cu iaurturi, banane dar ma linistesc decat pe moment. Voi ati luat ceva pastile pt arsuri?

24+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Flisa, bun venit! Sarcina usoara in continuare si bebe la termen, sa fiti amandoi sanatosi si frumosi!

S.ellena, arsurile fac parte din meniul zilnic la mine, uneori sunt cumplite,insa trec asa cum apar, brusc, pot dura mai multe ore sau mai putin uneori, depinde, insa eu nu am de gand sa iau pastile pentru asta, nici daca ar exista, ca oricum sunt specifice sarcinii si nimeni nu scapa de ele complet, sau sper ca da..

Almy parca stia ceva pastilutze pentru arsuri..
Oricum, la mine nu trece cu nimicutza baut sau mancat, clar nu!

Vorbiti despre analizele de trim III, inseamna ca acum cand ma duc pe 22 o sa imi dea si mie, ca saptamana viitoare facem 27sapt si suntem aproape tzop in trim 3..

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andie_n

Sa-mi ziceti ce mai trebuie sa schimb prin listutza, ca am lipsit asa mult de pe aici ca sigur am ratat niste modificari care trebuie facute . O zi buna in continuare!

Andreea 27+ cu

Treci si la mine te rog cezariana pe 7 noiembrie? Multumesc

BUBU, aici nu ni se face eco morfologica decat in trim II. Nu mai avem nici o eco pana nastem, daca totul decurge normal. Eu am mai cerut una pt linistea mea, ca iesisera chisturile alea la morfo, si deci mai am una in sapt 32. Dar am cersit-o practic, fiindca dr nu considera necesar. Si nu e morfo, e bio-analysis parca.

(De ce imi face figuri tastatura numai pe DC? Trebuie sa ma intorc sa corectez tot, si la alte documente nu am probleme, ca as fi crezut ca e tastatura mea de vina...dar numai pe DC)

Alma 28+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

[quote]citat din mesajul lui andie_n

vreausaninga, ai aflat cumva intre timp ce minune se ascunde in burtica? ca nu esti trecuta pe listutza. Sa imi zici ca sa updatez, si daca v-ati hotarat la nume sa-mi zici si asta.
[Later edit] Am mai facut niste update-uri la listutza, am adaugat ca douradoudou va avea fetita si norocila baietel, sa-mi ziceti daca v-ati hotarat si la nume. Am pus si la mine ca deocamdata ne-am hotarat la Emilia ca nume pentru bb (de fapt noi o sa-i zicem Ema ).

Andreea 27+ cu

Da, Andie, am aflat! E ! Multumesc pt update! Si inca nu ne-am hotarat la nume, avem o lista luuuunga!

26+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui S.ellena

Sper sa reusesc sa ma simt bine pt ca de cateva zile ma chinuie cumplit niste arsuri groaznice. Incep dimineata si mai ma lasa tocmai noaptea tarziu. Am incercat sa le calmez cu iaurturi, banane dar ma linistesc decat pe moment. Voi ati luat ceva pastile pt arsuri?

24+ cu Eva Maria

Poti sa iei Maalox lichid, o lingura dupa masa. Are magneziu si calciu, pe mine m-a ajutat la prima sarcina. Acum imi dau ceva mai puternic, cu reteta, dar asta fiindca am eu stomac hiper-acid, am facut analiza aia speciala cu camera. Dar Maaloxul lichid chiar ajuta si e permis in sarcina

FLISA, bun venit printre noi!

Alma 28+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput