Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
menics spune:
am venit si eu ...am o lista de medicamente pentru spital...bb are 1800 si s-a intors cu capul in jos...
28
andie_n spune:
Wow, menics, felicitari pentru bb maricel! Cu cat e mai mare decat varsta gestationala?
Andreea 27+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
menics spune:
pai dupa capusor are 33 parca.. eu incep sa ma ingrijorez ca deh ce sa fac si eu... oare este normala.. diferenta asta??? in conditiile in care, ovulatia a fost monitorizata...
28
andie_n spune:
Nu te supara ca te intreb, dar tu testul de screening pentru diabet gestational ti l-ai facut? Sau macar glicemia? Ca eu stiam ca asta poate fi o cauza pentru care sa creasca bb mai mult. Oricum, daca doctorul tau ti-a zis ca e ok, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Andreea 27+ cu
menics spune:
da glucoza serica 78,44 interval referinta: 75-115 am hemoleucograma completa luna trecuta facuta.. totul ok
28
Bubulina42 spune:
Si eu abia astept sa imi fac testul de glicemie sa fiu sigura ca totul e ok, fiindca de vreo doua saptamani am inceput sa am niste stari urate de tot de lesuiala, in care brusc incep sa imi tremure mainile, uneori si inima imi bate mai tare, apoi simt ca nu ma mai pot tine pe picioare si sunt ca o leguma pentru 20-30 minute, nu am putere de ni-mic.Nu stiu daca e de oboseala sau de altceva, insa abia astept controlul de saptamana ce vine, sa ii spun doctorului.
1kil800, Menics?Wow! Nu e maricel, e mare! cred ca si la tine o sa fie cazul sa zica doctorul "poftiti, doamna, puteti sa il duceti direct la gradinita", cum i-a spus unei prietene de-ale mele care a facut un bebe de 4.700! (v-am zis, o tipa micutza,de 1.60):)
Ahhh, Andie, abia astept pauza asta de munca,tare obosita ma simt..
Si Andie, nu sunt sigura, dar cred ca mai trebuie ceva schimbari pe la bebelusi, ca vad "19 surprize" de mult timp, insa fetele au mai descoperit, intre timp, ce au in burtici, cel putin eu asa am vazut..Cum putem face o verificare?
26 + cu Nicholas
andie_n spune:
Pai atunci e ok, bb e doar mai mare, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Andreea 27+ cu
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Ieri am plecat la 18.30(sorry, Onutz"dar dosarele astea trebuie terminate neaparat!" 26 + cu Nicholas |
Onutz 26+ cu Lucian
silviad spune:
Popi, nu-ti face griji pentru nastere. Nu vrei sa nasti cu epidurala? Daca da, iti spune o cunoscatoare. Primele contractii dor foarte putin. Apoi, cand contractiile devin tot mai puternice si mai dureroase ti se face anestezia. In aproximativ 15 minute nu mai simti nimic. Simti cum se contracta uterul (se intareste), dar nu doare absolut deloc. Alte dureri mai simti exact in momentul expulziei, pentru ca atunci ti se reduce cantitatea de anestezic ca sa poti impinge. Eu din pacate nu am reusit sa duc tot travaliul pana la sfarsit, dar cat am fost in travaliu am vazut nascand si cu anestezie si fara. Cele care au facut anestezie nu s-au vaitat deloc. Ma uitam la ele nasteau si ziceai ca se uita la Tv. Unele dintre fete faceau niste exercitii de respiratie impreuna cu doctorul lor si au nascut usor si fara anestezie.
Dar daca nasti la Medlife nu ai niciun motiv de ingrijorare. Au multa grija de tine, te simti ca intr-o familie, ti se vorbeste frumos si te ajuta sa treci usor peste momentele mai dificile. Asa e la particular. Toata lumea e preocupata sa nasti cu cat mai putina durere si nasterea sa ramana o amintire placuta, nu o trauma. Nu cred ca ai niciun motiv de ingrijorare si nici ca ai nevoie de psiholog.
Spune-mi cat si cum platesti avansul? Nu te-au pus sa achiti nimic cand ai semnat contractul? Crezi ca daca nu inchei contractul asa devreme am sanse sa nu mai gasesc loc in octombrie, chiar daca am fost monitorizata toata sarcina acolo de un medic intern?
Ma bucur mult sa aud ca aveti bebei asa mari. Abia astept sa fac si eu eco sa vad cat a mai crescut bebelina mea. Pe 5 septembrie am programare pentru eco morfologica de trim. III.
Silvia 28+ mami de Maria si Petri 6 ani