Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Salutare ! La scoala cu ei, ca asa merita !
Ce sa faca la gradi, ca nu se baga nici un invatator sa predea la o gradinita, parerea mea. In plus, programul va fi exact ca si la scoala, adica 8-11. Eu inca n-am inceput sa caut, imi trebuie o scoala aproape de casa cu after-school prelungit. Ajung acasa la 19. Ori sa caut un bon ( ca nu vrea bona, sa-mi fie clar ! ), ori sa ma las eu de serviciu. Ca e bun si aerul in loc de mancare, dupa dumnealui . Jucarii deja facem cot la cot, din reciclabile, e foarte mandru ca e producator si nu prea mai cere jucarii. Nici nu i-as mai lua ca-i casa plina ochi, nu da nici macar inelele alea de dentitie la altii, tine strans de orice ! Wiu din decembrie e dezafectat dupa 1 saptamana de folosinta, nu-i bun, nu-i distractiv. E drept ca nu i-am luat alte dvd-uri, e numai ala din dotarea aparatului, cu jocurile olimpice. Dar chiar si-asa...a costat peste 8 milioane, nene, o gramada de bani
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
Erina spune:
Buna.
Noi o sa ramanem la gradinita pentru ca mai comod sa ii duc intr-un singur loc si apoi ne place mult de Miss.
Papanash am vazut ce craft interesant faci cu Andrei. Te ocupi mult de el, felicitari!!!
Trimit doua poze cu D&D pe e-mailul comun (pentru cine nu are FB) sunt de luni cand spuneam Monday I"m in love!
Roxana_G spune:
Pai cum Erina, nu au si scoala tot acolo? Eu asa stiam...
Dar inteleg perfect cum e asta cu dusul in acelasi loc, si eu astept belfereala de la anul.
Ce craft faci Papanash? Si mai ales cand ai timp si cum ai rabdare?
Erina spune:
Roxana sunt doua locatii, noi am fost si suntem la cea doar cu gradinita.
Succes scolarului. Tot asa mare si frumos e?
myral spune:
Erina si la anul va duceti direct in clasa intai? Si noi am ramane la gradinita ca ne-am bucurat prea putin de ea. Imi pare rau ca nu ii pot vedea pe D&D nu mai am parola de la mailul comun dar nici nu o mai cer ca au mai fost discutiiPupici tuturor! Ce ma bucur ca mai scrieti si pe forum!Myral cu Darius, Elisa si Isabela
Erina spune:
Myral,la anul adica 2014 toamna, nu? Clar clasa 1.
Stai sa incerc daca merge parola pe care o stiam eu desi mi-e ca s-a schimbat intre timp...
Nu, nu merge ce stiam eu...
myral spune:
Da, Erina 2014. Ma gandeam ca daca se hotataste clasa 0 la scoala nu o sa putem inscrie copiii direct in clasa intai (fara clasa 0 adica) dar oricum balbaiala ministrilor imi da impresia ca orice se poate deci fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul lui. Noi am vrea sa ramanem la gradi in toamna si mai vedem in 2014.Myral cu Darius, Elisa si Isabela