Cresa noua de Stat sectorul 1

Cresa noua de Stat sectorul 1 | Autor: ina.click

Link direct la acest mesaj

Am intrat la o cresa despre care nu am reusit sa aflu aproape nimic. Mai mult, nici nu stiam ca exista.

N-am mai incaput la Jiului (balbaiala cu actele, a ramas cererea din greseala la mine) si directoarea a sunat la o alta cresa, care se deschide acum, pe 17 sept.
Cum noi habar nu aveam de ea, ma gandesc ca poate nici voi....asa ca scriu aici, in caz ca mai sunt pitici ramasi pe dinafara locurilor de stat in sect 1.

E pe strada Vrancei, e noua, fonduri UE etc. Face parte dintr-un program destinat prevenirii abandonului, deci sunt si copilasi din familii cu situatie sociala sau economica precara. Eu n-am vazut asta ca pe un impediment, daca era liceu poate imi faceam probleme, dar asa, gagalicii de 1 an si 2 ani....eu zic ca n-ar trebui sa fie un impediment.

Si de ce scriam...pentru ca stiu ca s-au terminat inscrierile, dar ei mai aveau vreo 40j de locuri libere cand am mers noi sa ne inscriem. Inscrierile se fac la DGSAPC sau cum ii zice - protectia copilului, langa arcul de triumf.

mult succes, sper sa fie cuiva de ajutor.
am sa mai dau informatii cand ajung si eu pe acolo, momentan nu am nimerit-o decat pe google maps. daca are cineva informatii, please share.

edit to add: NU am dat spaga nimanui, nu cunosc pe nimeni,nu am pila, toti au fost draguti. Seriously