Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Gata am schimbat si semnatura. Azi am intrat in saptamana 9.
Eu nu prea sunt de acord cu bonele decat in cazul ca ajuta mama,adica si mama este prezenta , ori copilul stie sa vorbeasca. La cat de nebuna e lumea in ziua de azi,nu mi-as da copilul pe mainile cuiva strain.
Lavi foarte harnica esti.Asa e cand ai casa. E mai mult de lucru, dar si mai frumos.
Vad ca toata lumea s-a gratarit ieri.Si noi ne-am gratarit cu niste mici si pui si niste Radler de la Ciuc, asa un pic de gust.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Felicitas, felicitari!:) E foarte sensibila treaba asta cu bonele, la noi (stam cu socrii) era mai mereu cineva acasa, deci nu ramaneau singuri niciodata ei 2. Eu nu mai vreau bona, pentru ca e o tanti de stil vechi, cu nana, si babau, si "e rusine" si "nu e frumos" si mie mi se ridica parul cand aud din astea. Sunt cam o mama de cosmar :))) pentru cine trebuie sa aiba grija de copilul meu, pentru ca am pretentii de la cei care-mi tin locul.

Ce frumos, voi mergeti la inot...as vrea si eu o pisciina in Constanta unde sa-l duc. Dar nu exista pentru copii asa mici!

Roxy, multumesc pentru felicitari, si de asemeni si fetelor care ne-au felicitat inainte si nu le-am raspuns. Abia astept sa tin mogaldeata in brate!!

Azi dimi i-am luat lui Cristi geaca de toamna, ghete, si un pantalon mai grosut. Incepem sa facem provizii.

Voi folositi ceva produse naturiste(sau nu neaparat) pentru a le creste copiilor imunitatea?

Mami de Cristi (09.03.2011) si 14+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca sunt frumoase rochiile tot mai are mucisori Daria? seara cand ii faci baie , las-o in cada mai mult sa vezi dupa baie ce de muci ies

felicitas ce scumpa este Miriam cu 10 frati sa vezi ce repede o sa treaca timpul, imediat vine si bb2

alina06 ce faceti? cum s-a obisnuit Luca cu surioara? cred ca nu mai ai timp de nimic. abia astept sa intri sa ne povestesti.

mandreeac poti sa mai dai o cafeluta ca fetele au baut-o pe toata

somleac vacanta placuta in continuare. ce fain v-ati cazat...suna bine

merg sa spal vasele si sa pun de-un felul doi.
ieri am fost prin oras, am stat pe terasa la o bere, apoi Anastasia nu mai avea stare, vroia sa plecam, tot face brrmm, brrrmm... pe strada toata lumea se oprea s-o ia de manuta si sa-i vorbeasca este asa dezghetata, asa-mi place, vorbeste in gura mare si rade, alearga...este o dulce dar se mai si rusineaza cateodata
ia sa pun si niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

vreau sa ma "bag" si sa fac singura 1-2 torturi pt ziua mea! aveti ceva ideei/ retete incercate? ma intereseaza mai mult compozitia- creme , eventual recor , nu blatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy hai ca mai dau o cafea.
Cami incearca pe net daca Anne Bebe e si la voi in Constanta ca au hainute f
frumoase.
Spiridusha incearca o bona mai tinerica,de la o asociatie serioasa.Sa stapaneascs sanatos hainutele.Ti- am dat like la poze pe fb si din greseala voiam sa iti dau la o poza in care erai imbracata in alb si nu stiu cum am dat repede ca am dst la uns in care e doar sotul tau;))
Lavi tortul egiptean e f bun,cauta reteta,pe asta il tot facea Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy e f dulce Anastasia.Vad ca ai tuns- o iar,de ce?Avea parul rar?
Catank iar ai sters tot albumul? Nu am apucat sa vad si eu caprita si pe Ioana.Offf,offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, uite aici tortul egiptean, eu l-am facut si a iesit super... recomandarea e sa-l faci macar cu 2 zile inainte sa-l consumi http://www.haisagatim.ro/2009/03/tort-egiptean.html, ff gustos si rapid e reteta de la catank/happy , e cu piscoturi si cioco , dac vrei spune si-ti trimit pm, ca-l am acolo...de decorat frisca e cea mai comoda ca si baza si dedecorat sunt tot feluri de floricele de napolitane, margele comestibile, inimioare de cioco la magazin...
cami, eu am luat din Croatia tot pt botez, asa ca nu pot sate ajut cu sfaturi,
andreea , roxy, ancutza, alexandra pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetele! Am ajuns acasa si imi pare rau ca a trecut asa repede, nu m-am intalnit cu Cami, desi mi-as fi dorit foarte mult greseala a fost a mea, i-am dat pm cu nr meu dar am uitat sa o anunt ca are pm imi venea sa merg in eforie sud si sa o caut. Vacanta a fost frumoasa cu vreme calda si distractie multa. o sa intru maine sa va vove mai multe ca imi cad ochi in gura, nu am dormit toata noaptea si azi am motait doar vreo doua ore. pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia, blatul o sa fie simplu, gen 5 oua, 5 lg zahar, 5 lg.... deci la asta vreau sa adaptez....
mary bine ai revenit!! pozici ne arati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele Andra mea are 38 cu 6 in ureche....i-am dat nurofen are niste bubitze ca de tantar pe obraz, manutza si picior... o fi vestita mana-gura-picior... in gura n-are nik....offfff, poate de asta era maraici la mancare saracul copil,zilele trecute ... tineti pumnii!

Mergi la inceput