aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta asta ma uit si eu ca ma incadrez si la 6 saptamani si la 7 dar faza e ca eu am repetat beta la 72 de ore si trebuia macar sa se dubleze dar ea a crescut doar cu 47 %m dar a crescut.
Gata ma bag in pat si incerc sa adorm ca la noapte o sa fiu pe drum si vreau sa fiu odihnita.
Daca nu mai intru astazi ne citim miercuri cu vesti bune, daca e ceva sun la Emilia ca am nr ei.
Maria felicitari, sarcina usoara si la termen.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Drum bun Mihaela maine si sa primesti numai vesti bune de la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Daena mai continui tratamentul?

eu sunt in ziua 9 si au inceput sa am intepe ovarele

Da, inca il mai fac. Nu stiu daca voi reusi 3 luni dar sigur 2 vor fi. Am inceput in 2 iulie si pana acum sunt multumita de rezultate, de cand s-a oprit sangerarea simt mereu ovarele ca lucreaza ceva acolo. Sper sa vad rezultatul cate de repede, si la fel va doresc si voua.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor bineinteles ca nu pot dormi, am sunat la Fundeni si a zis ca e buna beta sa ma linistesc si sa astept sa am o ecografie cu bataile cardiace si apoi sa merg la ei, asa ca ma duc maine la eco la spital unde sper sa se vada ceva si ramane sa merg la Fundeni in functie de cat de repede se hotaraste bebe sa ma faca sa ii aud inimioara.
va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele! Sa avem o saptamana plina cu vesti cu II ! Va pe toate!

Mergi la inceput

Maria-r felicitari, sarcina usoara, usoara ca o zi de primavara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Buna fetele!
maria_r felicitari! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

eu sunt deja z3 sunt pe la fundul butoiului

multi tuturor si o saptamana cu cat mai multe teste pozitive!

Cixi iesi imediat din butoi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetelor.
nu stiu daca sa cad din cer sau sa sper, cu toate ca in inima mea inca sper si ma gandesc la ce zicea dia parca ca si beta surorii ei crestea lent si acum bebe e bine.
Beta de astazi e 32848 fata de vineri 22084, am sunat doctorita si e in consultatii ma suna ea imediat cum poate ca am vorbit cu asistenta, o sa insist sa ma duc pana diseara la cabinet sa fac un eco si in functie de eco vad daca mai merg maine la Fundeni sau nu.
A crescut dar nu destul de mult, nu s-a dublat si totusi sunt 72 de ore.
Stau cu telefonul in mana si astept sa sune.

6+

las-o incolo de beta, bb e f bine !

Mergi la inceput

Fetelor, eu astazi am fost la prietena mea , care s-a mutat intr-un alt apartament. Am ajutat-o doar la bagaje: haine, carti, ....lucruri usoare. Cand am ajuns aks aveam slipul patat. Deci maine cel tarziu sunt declar Z1. Nu stiu ce se intampla. sund in Z 24 din 27/28. Asta e. Poate de la antibiotic. nu-mi bat capul. se intampla ceva. Dimineata ma minunam si eu ca mi se pareau multe faze dragute si ma trezeam zambind!!! Poate ca asa vrea DD sa trec peste luna asta si ma ajuta sa nu ma apropii de butoi, k sa am o reusita dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex te rog imi explici si mie ce am de fapt ca nu inteleg nimic, adica tot ce am facut este in stare heterozigota, ce inseamna asta?

Mutatii- Fact. V Leiden si Fact.II
MUTATIA 20210 G>A IN
FACTORUL II A FOST
IDENTIFICATA IN STARE
HETEROZIGOTA
MUTATIA 1691 G>A IN
FACTORUL V NU A FOST
IDENTIFICATA
-
Mutatiile genei MTHFR
MUTATIA 677 C>T IN GENA
MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN