aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 22
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Alina, ma bucur mult, asa cum ne bucuram toate cand apare o mamica noua, te sarut cu drag si Doamne ajuta pana la capat! http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee |
Betty ce e ala egg?
Mihaelafalt spune:
EGG-ul e mucusul cervical care este in timupul ovulatiei, deci cam tot timpul ai o scurgere acolo jos la fofoloanca dar la ovulatie acea scurgere este mai densa si mai cleioasa, daca o iei intre degete se face ca albusul de ou, ea permite inotatorilor sa ajunga mai repede sus.
Sper ca ai inteles ce am explicat.
7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
miky82 spune:
Miha din pacate nu am mai ajuns astazi, deci maine nu o gasesc? offfff... stii cumva cand se intoarce?
EL: scuze, acum am vazut ca ai spus ca nu este nici saptamana viitoare!
emilia.m spune:
Mai bine suni la Fundeni (tel 0212750500) si ceri la Hematologie si intrebi cand o mai gasesti pe d-na dr. Uscatescu.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ionescu.isa spune:
Alina felicitari!!! Se pare ca lucrurule frumoase ni se intampla doar atunci cand ne asteptam cel mai putin...Dumnezeu le aseaza pana la urma pe toate cum trebuie. Daca avem sufletele curate, cu siguranta se va intampla si la noi minunea mult dorita. Cum mi-a zis mie un calugar : "iarta-i pe cei care ti-au gresit si cere iertare celor fata de care ai gresit si vei vedea ca se intampla minuni"...
kmy_black spune:
citat din mesajul lui dincaalina Buna, fetele! SURPRIZE, SURPRIZE!!! SUNT INSARCINATA!!!! Dupa aproape 4 ani de incercari esuate si cand aproape imi luasem gandul. Inca sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred. Imi este frica si sa ma bucur, cu toate ca in sufletul meu sunt foarte fericita. Marti seara mi-am facut un test, asa, doar ca sa respect traditia lunara si aproape ca nu mi-a venit sa cred cand am vazut cele doua liniute. Am dat fuguta si am mai cumparat un test, ca sa ma asigur si acesta a fost la fel de pozitiv. Azi mi-am recoltat sange pentru BetaHCG si maine am programare la eco. Am ramas insarcinata in luna in care nu am urmat nici un tratament, nici macar progesteron nu am mai luat. Cum am aflat am bagat doua pastilute de utrogestan. Sper sa fie totul ok. Eu am ovare polichistice si doctorii erau cam rezervati in privinta sanselor de a ramane insarcinata, mai ales ca nici sotul nu avea o spermograma prea reusita. Pentru mine este un mare miracol Ii multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria asta! va pup si doresc tuturor aspirantelor sa traiasca emotia acestor clipe! |
felicitari!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
CAP NOU
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui kmy_black CAP NOU kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Kmy, mai incerci o data? pt ca at cand dau cli8ck ma trimite la prima pag a acestui cap