aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, e destul de bine si asa la 12 ore, sunt exemple de inseminari reusite la 12 ore de la injectia de declansare, doar statisticile spun ca 36 e optim dar uneori medicii incearca si putin diferit de standard si se pare ca sunt si reusite cateodata. Oricum daca sperma este buna spermatozoizii asteapta cuminti in trompe si 2-3 zile, deci sanse sunt mari. Daca scapa de vagin si uter unde sunt expusi la medii mai ostile, in trompe deja e mediu prielnic pentru ei si rezista (s-au auzit cazuri si de 4-5-6 zile, astea-s exceptii insa 24-48 de ore rezista sigur). Mult succes sa ai!

Eventual luni poti merge din nou la eco sa iti confirme ovulatia, se vede daca foliculul s-a spart si unii medici stiu si cam cand, ex.lichidul in fundul de sac Douglas indica ovulatie recenta.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Eventual incearca sa gasesti o farmacie nonstop asa mai prinzi cateva ore in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Eventual incearca sa gasesti o farmacie nonstop asa mai prinzi cateva ore in plus.

Betty, am sunat la toate farmaciile non stop si nu am gasit...
Catena in iasi nu are brevactid... Maine ovitrelle la 9 de la sensiblu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Mihaelafault, nu stiu daca ti-a raspuns cineva in legatura cu trimiterea de la med de fam pt Fundeni, insa iti spun ca mie anul trecut cand m-am tot perindat pe la Uscatescu, gravida fiind, nu mi-a trebuit niciodata trimitere.
Eu am platit o singura analiza ( vreo 25 lei parca).
Iti dau un pont, pt ca dr Uscatescu e uneori irascibila :), cand ajungi acolo, sa iei loc pe scaun, nu-i place sa astepte lumea in picioare, mai ales gravidutele.
Tot din proprie experienta te sfatuiesc sa-ti iei la tine o ecografie, ideal ar fi sa ti se precizeze in acea eco IR-urile ( indicele de rezistenta a arterelor uterine), asta o multumeste pe dr. Ucatescu.
Mie mi-a prescris anticoagulant urgent dupa ce mi-a vazut valorile crescute ale acelor IR-uri, insa totul a fost ok pana la final, am un bebelus sanatos, care a stat cumintel pana la termen.

Emilia, mie mi-a spus dr. Ucatescu ca nu e necesar sa-mi fac mutatiile, decat dupa ce nasc, pt ca in functie de rezultatul analizelor pe care ti le face ea, iti va prescrie anticoagulant sau nu, deci tratamentul este acelasi, fie ca ai mutatii fie ca nu.
Eu spre exemplu stiu ca aveam/am anticorpi antifosfolipidici, nu stiu daca am sau nu vreo mutatie ( nici nu sunt informata ce inseamna acele mutatii, e adevarat).
Ar fi bine sa o intrebi pe ea daca iti recomanda sa le faci sau nu, pt ca din cate stiu eu sunt fff scumpe.

Eu v-am impartasit experienta mea, sper sa nu deranjeze pe nimeni si sa va fie de folos informatiile!

Ps: eu mai am 11 injectii de anticoagulant Innohep de 3500 ui, daca este cineva pe acest tratament deja si doreste sa le ia, vi le dau gratis cu tot sufletul. Sunt valabile pana in mai 2013.
Am postat si la trombofilie, insa nu si-a manifestat nimeni interesul.

Va salut cu drag!

Mergi la inceput

Fetelor, am facut o injectie de ovitrelle la 8.15! Acum sper sa infaptuiasca Dzeu minunea!
Totusi nu inteleg: am 5 IA pe ciclu stimulat cu puregon si pregnyl si totusi niciodata nu am ramas...
Fostul sot avea spermograma foarte ok...
Deci...
AMH-ul l-am facut la synevo si am avut rez <0.1
Dar aseara dr a zis ca ceva nu bate ca nu isi explica amh-ul mic pt ca am folicul de 18mm si endometru ok, trilaminar si cavitatea uterina foarte curata
In 2009 la laparoscopie trompele erau curate si totul era ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata

aici ploua cu galeata

Maria sa fie cu noroc injectia, acum la treaba si de doua ori daca se poate

in ce zi esti astazi? poate acum foliculul s-a dezvoltat mai bine decat la IA cu stimulare, nicio luna nu seamana cu alta, poate atunci nu ai avut endometru bun ...sunt multe fete care au ramas natural dupa IA si FIV, intentionezi sa iei progesteron DPO?

Walkiria sa-ti traiasca baietelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fete dragi buna dimineata
Eu scriu mai rar ca scriu de pe tel. Si e incommod
Suntem pe drum spre socrii
Ma dor ovarele intr'un mare fel
Plus mucusul pe care inainte I'll aveam doar o zi-doua
Acum I'll am de cateva zile
Emi sa te auda Doamne Doamne. Preseed'ul l'am luat la noi. :)
Maria toata admiratia mea poentru tine!!! Dar si eu as face la fel

Miha, daca vrei cand plec de la pt neamt ma opresc in focsanisa iau testele
N'o sa mai fiu nici contagioasa pana atunci
Sau I'll poti trimite pe sot
Te ganesti si'mi zici
Betty imi pare rau pentru pierderea ta... E groaznic, imi imaginez care e starea ta acum
Va pup tare

Mergi la inceput

Draguta, sunt z10 din 25. Atat e ciclul meu. De progesteron nu stiu ca mie mi-a zis sa continui cu cyclo progynova si a doua jum a foloei e cu norgestrel (progesteron) ca prima e cu estradiol... Si aspenter si femibion...
Nu am putere sa sper la sarcina pe ciclul natural... Mi-e frica sa o fac....
Exista vreo posibilitate sa nu fi fost compatibila cu fostul sot?

Mergi la inceput

Monique poate te intorci 2 in 1 de la socri ;)
Si eu tot de pe tel scriu :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fetele

gata concediul meu la mare,cel putin.

felicitari tuturor cu II!sper ca nu sunt vesti proaste.

o zi buna

Mergi la inceput