aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
daena spune:
Buna seara fetelor, si bun venit noilor aspirante!Sper sa va simtiti bine aici, in casuta noastra.
Eu am avut astazi la amiaza o durere ciudata de burta, ca o arsura pe interior, si apoi putin spotting timp de vreo 2 ore. Acum s-a oprit. Sunt abia ziua 4 DPO, cred ca pt implantare e prea devreme.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
daena spune:
Draguta, spor la prestat, sa iasa cu ochisori!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
emilia.m spune:
Moni05, bine ai venit. Posteaza te rog rezultatele sperogramei sotului tau sa inteleg cu ce te confrunti mai exact. Adica 17% e un procent care se aplica la ce numar total de spermatozoizi? Intreb pt ca sotul meu avea 6% si dupa 2 luni de tratament a ajuns la 26% si am ramas insarcinata natural. M-a ajutat si lubrifiantul preseed drept sa spun, dar mai important decat lubrifiantul a fost tratamentul urmat de sot pentru imbunatatirea spermogramei.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Daena, poate ai ovulat mai devreme decat crezi...
Draguta, spor la prestat.
Pupici de molipsire tuturor
6+
moni05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Moni05, bine ai venit. Posteaza te rog rezultatele sperogramei sotului tau sa inteleg cu ce te confrunti mai exact. Adica 17% e un procent care se aplica la ce numar total de spermatozoizi? Intreb pt ca sotul meu avea 6% si dupa 2 luni de tratament a ajuns la 26% si am ramas insarcinata natural. M-a ajutat si lubrifiantul preseed drept sa spun, dar mai important decat lubrifiantul a fost tratamentul urmat de sot pentru imbunatatirea spermogramei. 6+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Buna fetelor, o sedere scurta va urez tuturor!
Rezultatele spermogramei sunt:
Volum 4.8 ml
Concentratia 13.5 mil/ml
Nr total spermatozoizi in proba: 64.8 mil
Motilitate 70%
Tip rapid progresivi si moderat progresivi=55.5%
Culoare opalescent, ph 7.2; vascozitate normala - aici e ok.
La obs au scris rare leucocite.
Nr spermatozoizilor analizati - 100
Forme normale 17%
Forme anormale: 83%
Sperm cu forme anormale:defecte ale capului 73%, defecte ale gatului 53% si defecte ale cozii 12%.
La observatii: numeroase defecte ale gatului si capului.
Ce imi spui tu imi intareste speranta.
Imi poti da te rog frumos mai multe informatii?
Tu esti din Bucuresti? Imi poti recomanda dr vostru?
Noi am facut ultimele investigatii simednsfe Grivita resp dr Mihalea Steriu Medlife Grivita iar numele andrologului nu il mai retin.
Realizez ca noi trebuie sa si refacem toate analizele.
Dupa tratamentul dat de androlog nu am refacut spermograma, in mintea mea naiva am tot sperat si sperat ca se va intampla minunea si nu mai este nevoie. Dar fiecare luna a reprezentat o noua dezamagire.
Am vrut sa il si protejez,sa nu se simta responsabil sau vinovat ca nu raman insarcinata pt ca si eu le am pe ale mele, amandoi avem probleme de fertilitate. In fine! O sarcina usoara si frumoasa in continuare si multumesc mult pt ajutor!
moni05 spune:
daena si draguta mult spor, sa fie cu ochisori! :)
Fetelor am vazut ca unele dintre voi aveti si probleme cu coagulare sangelui resp trombofilie si ati fost la vestita dr Uscatescu.
Mie analizele la imunologie mi-au iesit bine mai putin anti-tiruglobulina care era 35 iar intervalul maxim de referinta este 34.
Dr a spus ca este ok, insa matusa mea, sora mamei mele a avut 10 sarcini oprite din evolutie din cauza trombofiliei descoperite abia acum cand are 40 de ani. I-am spus dr-ului dar mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac griji.
Sincer nu stiu de unde sa o iau iarasi de la capat cu investigatiile, pentru ca nu reusesc sa gasesc nici un medic bun care sa sape adanc si sa faca investigatii mai detaliate.
Am inteles ca la Synevo au un laborator bun, insa nu stiu exact ce analize sa cer.
Eu pana acum analizele le-am facut la Medlife insa am inceput sa ma indoiesc de calitatea rezultatelor emise de ei.
Va urez o seara frumoasa si linistita!
Ana178081 spune:
Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!
Emilia ca simptome la inceput au fost:sani sensibili,urinare frecventa,greturi ff rar pe la pranz(mancam ceva acru>mere verzi,beam zeama de lamaie),senzatie de balonare,uneori dureri de cap(mai rar),sete mare,pofte si varsaturi mai deloc.Acum:dureri de spate,incep picioarele sa se umfle(daca stau mult in picioare),oboseala.Cam atat.
Bafta tuturor la facut bebei!
emilia.m spune:
Buna moni.
Procentul de 17% aplicat la nr total care este 64,8 mil inseamna un total de spermatozoizi viabili de 11 milioane.
Sotul meu a avut 6% cu forme normale dintr-un total de 141 mil deci undeva la 8,5 milioane viabili.
Problematice erau tot defectele de cap.
El nu a fost la medic. Ginecologul meu mi-a spus ca pentru imbunatatirea spermogramei sunt bune vitaminele, L-Carnitina, L-Arginina, Fructoza si sunt unele plante care contribuie la imbunatatirea rezultatelor si sa intreb la plafar. Am inceput sa caut pe net. I-am facut sotului o schema de tratament cu vitamine, minerale, oligoelemente si naturiste care a dat in 2 luni rezultate spectaculoase adica 26% forme normale dintr-un total de 168,75 milioane (deci un nr total de spermatozoizi viabili de 43 milioane).
Tratamentul sotului meu a fost asa (sper sa imi aduc bine aminte tot):
Dimineata:
Vitamax (acum insa as recomanda ProFertil din Germania ca e mult mai bun dar noi am aflat tarziu de el)
1 lingurita de fructoza
2 capsule de Napraznic si 1 capsula de Macca (plafar)
1 capsula L-Carnitina cu Catina si Q10 (plafar)
1 capsula L-Arginina (plafar)
1 Cetebe + Zinc
1 lingurita polen
Pranz:
2 capsule Napraznic si 1 capsula Macca
1 Osteocare (Calciu+Magneziu+Zinc+D3)
Seara
2 capsule Napraznic si 1 capsula Macca
1 Aspacardin
Cred ca asta era tot. In rest dusuri mai putin fierbinti, lenjerie mai larga, renuntat la fumat si alcool foarte rar. Cand am ramas m-a ajutat mult lubrifiantul Preseed care imita mucusul cervical, protejeaza spermatozoizii de aciditatea din vagin si ii ajuta sa se deplaseze mai usor. L-am comandat de pe babystart.
Succes!
6+
ionescu.isa spune:
Buna dimineata!! Fetelor, aseara s-a intamplat o minune: m-a sunat fostul sot si a spus ca regreta tot ce a zis si ca in ceasta prioada (peste un an) s-a gandit doar la mine...M-a rugat daca ne putem intalni azi...Eu totusi vreau sa am un copil cu el dar nici nu indraznesc sa sper la ceva asa de frumos. Voi ce ma sfatuiti?