caut medic pediatru nou nascut sector 4

caut medic pediatru nou nascut sector 4 | Autor: consi_s

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt in cautarea unui medic pediatru pentru nou nascut, in sectorul 4 zona Brancoveanu.

Mi-ar fi de mare folos recomadarile voastre intrucat in acest moment nu stiu de unde sa ma apuc de cautat.

Ma intereseaza un medic bun, care sa vina si acasa si care sa aiba cabinetul cat de cat in zona. M-am mutat de curand in zona, asa ca nu stiu nici daca sunt eventuale policlinici/dispensare unde as putea sa ma adresez.

Multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui consi_s

Buna,

Sunt in cautarea unui medic pediatru pentru nou nascut, in sectorul 4 zona Brancoveanu.

Mi-ar fi de mare folos recomadarile voastre intrucat in acest moment nu stiu de unde sa ma apuc de cautat.

Ma intereseaza un medic bun, care sa vina si acasa si care sa aiba cabinetul cat de cat in zona. M-am mutat de curand in zona, asa ca nu stiu nici daca sunt eventuale policlinici/dispensare unde as putea sa ma adresez.

Multumesc frumos

Noi mergem la Mireut Carmen e la Medcenter Berceni. E pe sos berceni.
Eu sunt multumita de ea.
Vine si acasa dar numai pt urgente.

Am uitat sa spun ca la noii nascuti vine acasa pt prima vizita si nu ia copiii ai caror parinti fumeaza in apartament cu bb si iti da tot felul de sfaturi de genul ... prima luna sa nu te dai cu parfum in preajma copilului ... are o obsesie cred cu alergiile.
Dar poti sa o suni la orice ora, iti vorbeste frumos, iti raspunde la toate intrebarile cu rabdare. Si fiind la baza pediatu cunoste f multi dr de specialitate buni. A lucrat in budimex ceva ani parca.
+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

multumesc mult de tot, Ela. O sa o contactz sa vedem ce si cum.

Mergi la inceput

Consi, acum este in concediu pana pe 16. Stiu ca m-a chemat pt prenatal atunci.
Mie cel mai mult imi place la ea ca nu te tine cu bb bolnav pe la usi, cand ti-a spus sa vi ai si intrat.
si iti raspunde mereu la tel chiar daca e 5 dimineata sau 11 seara...nu iti atrage atentia cat e ora sau ca ai sunato si nu e o urgenta. Intelege ca pt tine orice tine de copil e o urgenta cel putin pt mine asa este...
Mai sunt dr buni, in sect 4. Mai e Stanciu dar e prea ocupat pt gustul meu desi e f bun ca dr pediatru.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Ela, regimul este de medic de familie? Am vazut ca Medcenter este un centru privat. Platesti ceva pentru consultatii, etc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui consi_s

Ela, regimul este de medic de familie? Am vazut ca Medcenter este un centru privat. Platesti ceva pentru consultatii, etc?

Medic de familie. Nu platesti nimic.
Decat ce ii mai dau eu (recunosc), cat vreau si am.
Nu mi-a cerut niciodata bani sau altceva. Nu i-am luat niciodata flori
nu suport chestia asta cu florile sau pachetul de cafea...

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica9 spune:

noi mergem la georgescu georgeta. medic de familie cu competenta de pediatrie - cabinetul este pe raul sadului. pana acum sunt multumita.

Mergi la inceput