Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

pupici burtici!
bun gasit in casuta noua si cu un super titlu! hai lalu!

simonix bine-ai revenit! ma bucur ca te simti atat de minunat...
lalu foarte frumoase ambele variante de nume..cum esti?
carina sa speram ca bebe mic mai sta la mami in burtica...esti harnicuta, gata si camera si bagajul..sanatate multa bunicii tale..
moro mersic de reteta!
adina ma bucur c-a reusit operatia...sper ca si tati tau e bine..multa sanatate!
lulutza pupam sa treaca durerea! si eu voi fi adepta tinutului in brate cat mai mult: 6 saptamani, luni, ani
sutiene de alaptat am vazut in kiabi si-n carrefour, dar nu mi-am gasit pe marirmea mea
de alunite m-a umplut si eu...chiar dispar dupa nastere? ca-s tare enervante..vergeturi n-am deloc, chiar e foarte frumoasa pielea pe burtik
mirabela super pictura de perete! cat despre odihna la mine ciu-ciu! abia dorm, in reprize de cateva minute pe noapte..
bob si eu vreau sa-mi fac torsonele...vata de la sensiblu e doar potionata? tu tre' s-o invelesti in tifon? am intrebat o asistenta la clinica, mi-a zis ca-i musai vata in primele zile ca sa-si dea seama de cantitatea de sange/lohii eliminata...mersi de poze!
wow vero, asta da surpriza! felicitari pentru babyboy! cunosc si eu un caz, stia ca e baiat si a nascut fetita...cand a aflat taticul a zis ca nu-i a lui, ca el are baiat
in loc de baneocin se foloseste rivanol si spirt..
cam asta am retinut...

noi am fost in we la ai mei...vineri seara am avut contractii si intepaturi, ciu-ciu farmacie deschisa, no-spa nu-si mai facea efectul...asa ca seara pe la 10 a venit tata la cluj si mi-a cumparat gynipral...am vorbit cu dr la telefon si mi-a zis sa iau gynipral neaparat sau s-ajung la clinica...intepaturile inca continua, ma jeneaza tare sub burta cand ma misc/intorc/ridic...
de dormit noaptea nu prea pot, ma intorc in pat ca un peste pe uscat, burtica doare, se intareste, bebe bubuie...si pishu non-stop...a trecut cumva, am inceput sa patez absorbantele zilnice cu ceva roz-portocaliu...
azi am fost la dr, mi-a marit doza de gynipral la 3/zi, mi-a zis sa iau si cate 1/4 diazepam, e utero-relaxant, dar n-am luat inca..colul e inchis, lichid este, bebe e bine si in grafic...
pupici la toate!

_
32+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor noi iarasi am umblat azi prin malluri si ma dor picioarele de mor, am luat carusel pentru patutul lui bb si acum vreau sa ma bag la un somnic.

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Ce mai fac burticile?? Va pup pe toate!!
Mami.ilinca, multumesc ca ai intrebat de noi, am fost ocupati... In saptamana 34 am fost la mare, apoi ne-am mutat... Apoi am fost internata in spital cu contractii... Of... Se pare ca si marea si mutatul si-au pus amprenta asupra mea...
Acum avem 36 de saptamani si lichidul amniotic este in continuare ff mult, ba chiar a crescut de la ultima eco acum 2 saptamani. Urmatoarea vizita la
Doctor o am luni si mi-a spus ca atunci stabilim daca putem astepta pana la termen sau scoatem Mandra mai devreme din burtica... Ori prin cezariana ori imi declanseaza nasterea...
Mi-e asa frica....
Corina, cat am stat in spital, in perfuzie imi puneau si diazepam pe langa No-spa si scobutil si eu acasa iau acum o data la 8 ore nifedipin, care este pentru inima dar inhiba calciul din organism...din cate am inteles calciul cam e responsabil pentru contractii...
Sa aveti o zi linistita!

30

Mergi la inceput

Mi-am actualizat si eu semnatura si vroiam sa spun " Lalu, iti tin pumnii!!!!!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticutze!
bravo lalu ma bucur ca ai activitate si nu te lasi prada emotiilor asa si trebuie pt k atunci cand baietelul vostru va vrea sa va cunoasca va fi un moment de neuitat, magic si doar la asta tre sa te gandesti, pupici si tine-o tot asa
fetelor nu va suparati k nu nominalizez, am citit ce ati scris , dar am si uitat pana sa ma apuc de scris oricum le doresc multa sanatate fetelor care mai au contractii, sa dea domnu sa le dispara complet si sa reapara doar in momentul nasterii.
mamicilor care il asteapta pe bb2 le doresc din suflet o familie cat mai armonioasa si sa le ajute dumnezeu sa aibe parte numai de intelegere si iubire din partea fratiorilor/surioarelor mai mari, sa fie o acceptare cat mai naturala si linistita a noului membrru in fam.
ma bucur ca sunt fete care au revenit si mai scriu randuri despre ele si stim k nici un bobocel nu se grabeste sa iasaa la plimbare.
multumim fetelor care au intrebat, s-au gandit si de noi, noi fizic suntem la fel nici o schimbare aceleasi simptome obisnuite ale sarcinii pe care le acceptam caci ne consolam cu gandul k mult a fost putin mai este.
psihic sunt putin mai derutate, se pare ca si la noi s-au adunat cateva chestiutze destule de importante pt noi acum pe ultima suta de metrii si intalnim numai obstacole si refuzuri in loc de realizari, deci nici aici birocratia nu iti face viata mai usoara.
pana acum un dosar ne-a fost refuzat si avem termen maxim 4 luni in care sa intemeiem un alt dosar si dupa acela sa il aplicam pe cel refuzat din nou in speranta k poate vom primi un raspuns pozitiv.
sotul meu de asemenea asteapta cu sufletul la gura un act ca sa isi poata schimba permisul care ii expira la jum lui sept si nu suntem prea optimisti nici in privinta acestuia si totodata asteapta un raspuns de la impozitele de aici de aproape 3 luni si ink nu i se spune nimic concret desi practic ei doar tre sa ii returneze ce a platit in plus, altii si-au luat banutzii in maxim 1 sapt iar noi asteptam luni si momentul nu este deloc prea ok.
dar vorba aceea Speranta moare ultima inca mai speram k ne va ajuta si pe noi dumnezeu, caci altcineva nu are cine.
asa k noi va dorim numai bine, o saptamana linistita in care sa avem numai vesti bune mai ales despre primul bobocel, intre timp poate ne mai revenim si noi si o sa fim mai active.
si multa sanatate

32+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

am actualizat si eu semnatura , caci uitasem

33+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virginia_86

Ce mai fac burticile?? Va pup pe toate!!
Mami.ilinca, multumesc ca ai intrebat de noi, am fost ocupati... In saptamana 34 am fost la mare, apoi ne-am mutat... Apoi am fost internata in spital cu contractii... Of... Se pare ca si marea si mutatul si-au pus amprenta asupra mea...
Acum avem 36 de saptamani si lichidul amniotic este in continuare ff mult, ba chiar a crescut de la ultima eco acum 2 saptamani. Urmatoarea vizita la
Doctor o am luni si mi-a spus ca atunci stabilim daca putem astepta pana la termen sau scoatem Mandra mai devreme din burtica... Ori prin cezariana ori imi declanseaza nasterea...
Mi-e asa frica....
Corina, cat am stat in spital, in perfuzie imi puneau si diazepam pe langa No-spa si scobutil si eu acasa iau acum o data la 8 ore nifedipin, care este pentru inima dar inhiba calciul din organism...din cate am inteles calciul cam e responsabil pentru contractii...
Sa aveti o zi linistita!

30

Retinusem ca erai ingrijorata ultima data in leg cu lichidul, ca e in exces.Ti-au zis vreo posibila cauza? Acum cate sapt ai?
O sa fie bine , nu-ti face grija si mai ales sa nu iti fie frica, bebe sa fie sanatos ca dupa 37 sapt e la termen si e puternic!
Sanatate multa si curaj!

Mergi la inceput

Daniela: e minunat ca avem timp pana la urma sa scriem cateva randuri, pe mine asa mult ma ajuta sa citesc incurajarile voastre(pt toate),pana la urma fiecare dintre noi avem griji mai mici , mai mari dar Slava Domnului boboceii sunt cuminti si se indreapta ''in gasca''incet-incet spre 37 sapt!
O sa se rezolve toate si la voi, o sa vezi!
Ieri noi am aflat ca o sa ne schimbe tevile de apa calda /rece in baie si bucatarie incepand cu 25 sept.DPNul meu e 13 oct.Sa rad sau sa plang , nu m-am hotarat.Pe langas praf, mizerie etc, mai trebuie si refacut totul apoi si banii sunt cam putini.Or trece toate, vedem atunci.
Corinuka: stai cumintica in patut.Bobocelul sa isi astepte randul!
Lalu:umblareata te-ai mai facut in ultimele zile, f bine faci....s-ar putea sa fi eliminat dopul/o parte din el....oricum se apropie ziua de nastere a bobocelului tau!

Mergi la inceput

Mai vroiam sa va zic , sa papati acum in timpul sarcinii tot ce va trece prin cap (si e permis), caci dupa nastere urmeaxza o perioada de restrictii. Inca nu se stie de ce apar colicii dar sigur o sa cititi/aflati ca nu aveti voie sa mancati tot felul de alimente care ar p[utea sa-i faca rau bbului, de asta zic mancati acum , dupa , nu se prea stie ce si cum va fi!

va pup pe toate
Ana 31+

ps:eu sunt bine, am niste zile, dar ma straduiesc sa ma tin tare.Vineri merg la eco sa vedem cum creste bobocica, am emotii.
Acum sunt acasa, ma odihnesc un pic si va citescdar la 6 ma duc cu masina de serviciu la itp, ieri am fost la revizie,dar de pe 1 sept stau acasa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mami.Ilinca, din cate am citit si mi-a spus si doctora, cauzele lichidului amniotic in exces ( hidramnios) ar fi: defect genetic, malformatie la inima, buza de sus despicata ( nu mai retin exact cum se numeste), atrezie de esofag, incompatibilitate de RH intre mama si fat, diabet gestational sau poate fi idiopatic, deci fara nici o cauza... La noi s-au exclus toate variantele pentru ca eu am facut si amniocenteza si a iesit bine, ecografic nu s-a vazut nici un defect, diabet eu nu am si nici incompatibilitate de Rh nu este. Singura afectiune care se nu poate depista inainte de nastere este atrezia de esofag, ma rog si sper sa nu fie asta, sa dea Domnul sa fie doar idiopatic si pana luni sa nu mai creasca valoarea lichidului amniotic si sa nu fie nevoie sa o aducem pe lume mai devreme...
Sper ca nu am intristat pe nimeni cu vestile mele proaste....
Va dulce

Mergi la inceput